Артикул:
19022

рушник Ermet Hotel Orient 70 * 140

Купуючи цей товар, ви можете зібрати до 10 бали. Ваш кошик буде загальним 10 бали який можна перетворити на ваучер на 10,00 грн.

207,00 грн
Сітка розмірів
Women's clothing size
SizeXSSML
Euro 32/34 36 38 40
USA 0/2 4 6 8
Bust(in) 31-32 33 34 36
Bust(cm) 80.5-82.5 84.5 87 92
Waist(in) 24-25 26 27 29
Waist(cm) 62.5-64.5 66.5 69 74
Hips(in) 34-35 36 37 39
Hips(cm) 87.5-89.5 91.5 94 99
How To Measure Your Bust

With your arms relaxed at your sides, measure around the fullest part of your chest.

How To Measure Your Waist

Measure around the narrowest part of your natural waist, generally around the belly button. To ensure a comfortable fit, keep one finger between the measuring tape and your body.

Розмір, см
Читати відгук
Средній рейтинг: 10/10 Кількість відгуків: 1
У обране0
Порівняти0
Додати до списку бажань
Опис

Банний рушник Ermet Hotel Orient 70 * 140, від відомого турецького бренду, який славиться бездоганною якістю своєї продукції. Виготовлено з 100% натурального бавовняного волокна. Тканина виконання - двостороння, петельчатого махра. Класичне біле рушник, підійде для всіх членів сімї і добре впишеться в будь-який інтерєр. Призначене не тільки для домашнього використання, воно також підійде для оснащення готельних номерів. Відрізняється підвищеною зносостійкістю і міцністю. Чи збереже свій первинний зовнішній вигляд протягом довгих років активного використання.

Рушник дуже затребувана в побуті річ, яка використовується щодня, починаючи з ранкового туалету і закінчуючи вечірнім душем. Незважаючи на появу безлічі нових тканин, найбільшою популярністю користуються махрові вироби. Такий текстиль має ряд переваг, серед яких екологічна чистота і безпека, це дуже важливо, адже найчастіше, виріб має прямий контакт з распаренной шкірою. Натуральна поверхня не викликає алергію і подразнень. Рекомендовано для використання людям з чутливою шкірою і дітям.

Чудові якості рушники, перш за все забезпечені властивостями використовуваної тканини. Махра - це ворсиста тканина, яку отримують шляхом витягування петельок з ниток основи. Завдяки такій текстурі, рушник добре зігріває і утримує тепло, так як між шкірою і виробом створюється додаткова повітряний прошарок. Час після прийняття ванни або душу, буде максимально комфортним і приємним. Господар дивного текстилю, забуде про відчуття мерзлякуватість і ознобу після теплої ванни. Рушник має високий ступінь гігроскопічності, виріб швидко поглинає вологу з поверхні шкіри, моментально осушуючи її. Дихаюча тканина швидко сохне, що дозволяє уникнути появу затхлого запаху і розмноження патогенних мікроорганізмів.

Текстиль простий в догляді, добре переносить часті машинні прання і високі температури. Стійкий до сонячного світла і механічного впливу. Сушити краще в природних умовах, уникаючи прямих джерел тепла. Гладити виріб не потрібно, це дозволить зберегти мякість і ніжність поверхні.

Купити виріб оптом чи вроздріб, можна в нашому інтернет магазині. Рушник - це хороший подарунок для родичів і друзів, з будь-якого приводу і нагоди. Високоякісний текстиль стати в нагоді в кожному будинку, і порадує свого власника мякою текстурою і відмінними властивостями.

Деталі товару
19022

Характеристики

категорія товару
рушник
Тканина
махрова двостороння
склад тканини
бавовна - 100%
Упаковка
пакет поліетиленовий
Країна виробник
Туреччина
Відгуки

Натисніть тут, щоб залишити відгук

полотенце Ermet Hotel Orient 70*140
rating 10
Взяли эти турецкие полотенца для бани, не пожалели. очень рекомендую, мягкие и прочные.
6 інших товарів в цій категорії:
307,00 грн
Відмінне банний рушник для Вас і Ваших близьких. Відомий турецький виробник ТМ Bursali використовував тільки кращі і якісні матеріали. Чудове бамбукове волокно дозволить Вам набагато швидше відчути приємну сухість...
набор My Mordum 2-ка (б+л)
rating 0 відгуків
588,00 грн
Набір симпатичних махрових рушників My Murdum від турецького виробника хороший варіант для подарунка. У комплекті лицьове і банний рушники різних кольорів: від жовтого до червоного, вибір. Вироби високої якості,...
nabor-polotenec-philippus-bukle-3-ка-bannoe-licevoe-slfetka
rating 0 відгуків
Розпродано
0,00 грн
Набір рушників Philippus bukle 3-ка (б + л + с) сакура зроблений відомим турецьким виробником з кращого бавовни для вашого комфорту і затишку. Мяка двостороння махра добре вбирає вологу, швидко сохне і має високу...
Простынь махровая Cotton Castilio спорт
rating 0 відгуків
812,00 грн
Чудова махрова простирадло сподобається Вам своєю мякою текстурою і якістю вишивки. Двостороння махра дозволить насолоджуватися цим продуктом в будь-який час року, так як воно має чудові гігроскопічні властивості....

Параметри

Меню

Створіть обліковий запис для збереження обраних товарів.

Увійти

Створіть обліковий запис для користування списками бажань.

Увійти