Артикул:
18635

Набір Soft cotton PLATINUM халат і два рушники

Немає балів за цей продукт.

Нет в наличии
Сітка розмірів
Women's clothing size
SizeXSSML
Euro 32/34 36 38 40
USA 0/2 4 6 8
Bust(in) 31-32 33 34 36
Bust(cm) 80.5-82.5 84.5 87 92
Waist(in) 24-25 26 27 29
Waist(cm) 62.5-64.5 66.5 69 74
Hips(in) 34-35 36 37 39
Hips(cm) 87.5-89.5 91.5 94 99
How To Measure Your Bust

With your arms relaxed at your sides, measure around the fullest part of your chest.

How To Measure Your Waist

Measure around the narrowest part of your natural waist, generally around the belly button. To ensure a comfortable fit, keep one finger between the measuring tape and your body.

Розпродано
На данний момент відгуків немає
У обране0
Порівняти0
Додати до списку бажань
Опис

В набір входить халат і два рушники преміум класу (50х100 і 85х150)

Набір халат і два рушники Soft cotton PLATINUM для чоловіків, від відомого турецького виробника домашнього текстилю. До складу продукції входить 100% натуральний єгипетський хлопок вищого сорту. Тканина виконання - двостороння петельчатого махра. Комплектується у фірмовій подарунковій упаковці з картону.

Вироби виконані в одній колірній гамі і прекрасно доповнюють один одного, створюючи елегантний чоловічий образ. Поверхня халата і рушників має темно-коричневе забарвлення в дрібну світло-бежеву смужку, що витягає силует і робить його більш потужним. Такий простий підхід до візерунку виробів, надає їм стилю і витонченості.

Чудовий комплект допоможе створити максимальний комфорт і затишок, забезпечить зручність і огорне своїм теплом. Махра - це ворсиста тканина, яка складається з численних петельок, їх витягають з слабо натягнутої нитки основи. Екологічно чиста натуральна поверхня, без сторонніх домішок і добавок, не викликає подразнень і алергії. Це дуже важлива характеристика, адже найчастіше, рушник і халат мають прямий контакт з распаренной шкірою. Додатково, під час використання здійснюється легкий масаж, який стимулює кровообіг і покращує стан шкіри.

Використовувана тканина має високий ступінь гігроскопічності і повітропроникності. Рушник миттєво осушить шкіру, радуючи приємними тактильними відчуттями. Пухка структура тканини, добре пропускає повітря, завдяки чому, текстиль досить швидко сохне в природних умовах. Халат з махорки чудово зберігає тепло, при цьому тіло не буде паритися.

Текстиль не вимагає спеціального догляду і чудово переносить часті машинні прання. Сушити вироби рекомендується в распрямлённом вигляді, уникаючи прямих джерел тепла. Гарячі поверхні, такі як батарея або праска, можуть примяти петельки і поверхня втратить свою пухнастість і ніжність. Матеріал відрізняється своєю міцністю і зносостійкість, комплект прослужить довгі роки, зберігши свій привабливий зовнішній вигляд і корисні якості.

Купити пропоновану продукцію, можна оптом і в роздріб в нашому інтернет магазині. Це чудове придбання і карколомний варіант подарунка для близьких чоловіків. Подарунок відрізняється своєю універсальністю та актуальністю, його можна піднести з приводу будь-якого торжества, будь то День Народження або Новий рік. Кожен оцінить такий презент гідно. Його висока якість та неперевершені властивості, будуть ще довго нагадувати власнику про добрий смак і турботі, хто дарує.

Деталі товару
18635

Характеристики

категорія товару
Халати
Тканина
махрова двостороння
склад тканини
єгипетська бавовна 100%
Упаковка
подарункова від виробника
Країна виробник
Туреччина
Стать
чоловіча
Відгуки

Натисніть тут, щоб залишити відгук

6 інших товарів в цій категорії:
халат TAC NATUREL
rating 0 відгуків
Розпродано
0,00 грн
Давно хочете порадувати свого чоловіка і купити халат високої якості? Тоді зверніть увагу на даний халат TAC NATUREL від відомого турецького виробника домашнього текстилю. Дизайн вироби неодмінно припаде до смаку...
khalat-zhenskij-tivolyo-home-bamboo
rating 0 відгуків
4 459,00 грн
Цей красивий жіночий халат від турецького виробника Tivolyo Home, стане для вас приємним придбанням. Поєднання бамбукового і бавовняного волокна надають махру приємну мякість, а красиві мережива доповнюють загальну...
930,00 грн
Пропонуємо Вашій увазі халат Philippus Hotel від відомої турецької торгової марки і виробника. Халат зроблений з мякої двосторонньої махри з використанням 100% натуральної бавовни. Мяка махра подарує Вам приємні...
Нещодавно переглянуто

Параметри

Меню

Створіть обліковий запис для збереження обраних товарів.

Увійти

Створіть обліковий запис для користування списками бажань.

Увійти