Артикул:
18792

Набір собак Vianna 2 (l + b)

Купуючи цей товар, ви можете зібрати до 18 бали. Ваш кошик буде загальним 18 бали який можна перетворити на ваучер на 18,00 грн.

364,00 грн
Сітка розмірів
Women's clothing size
SizeXSSML
Euro 32/34 36 38 40
USA 0/2 4 6 8
Bust(in) 31-32 33 34 36
Bust(cm) 80.5-82.5 84.5 87 92
Waist(in) 24-25 26 27 29
Waist(cm) 62.5-64.5 66.5 69 74
Hips(in) 34-35 36 37 39
Hips(cm) 87.5-89.5 91.5 94 99
How To Measure Your Bust

With your arms relaxed at your sides, measure around the fullest part of your chest.

How To Measure Your Waist

Measure around the narrowest part of your natural waist, generally around the belly button. To ensure a comfortable fit, keep one finger between the measuring tape and your body.

Вибір за номером
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
  • 11
На данний момент відгуків немає
У обране0
Порівняти0
Додати до списку бажань
Опис

Набір махрових рушників Vianna Dogs 2-ка (л + б), іхготовленни з високоякісного, екологічно чистої сировини, до складу виробу входить 100% натуральна бавовна, без сторонніх домішок і добавок. Тканина виконання - двостороння, петельчатого махра. Турецький виробник ретельно стежить за виконанням високих, європейських стандартів якості та безпеки. Коплекти в красиву фірмову упаковку. Колекція виконана в широкій колірній гамі, з вишивками у вигляді собачок різних порід. Кожен зможе підібрати виріб на свій смак. Буде добре гармоніювати з будь-яким інтерєром кухні або ванної кімнати, ставши яскравою прикрасою, створивши атмосферу тепла і домашнього затишку.

Особливістю махрової поверхні є її ворсистість. Численні петельки отримують шляхом витягування з слабо натягнутої нитки основи. Натуральна поверхня не викликає алергію і раздроженія на шкірі, рекомендовано для використання людям з особливо чутливою шкірою і дітям. Завдяки чудовим властивостям, махрові вироби займають лідируюче місце за попитом, серед іншого текстилю.

Рушники мають високий ступінь гігроскопічності і повітропроникності. За короткий час тканина здатна поглинати велику кількість вологи, миттєво осушуючи шкіру. Даруючи при цьому комфортні і приємні відчуття. Пухка тканина добре пропускає повітря. Виріб досить швидко сохне в природних умовах. Завдяки цьому, що не буде зявлятися неприємний запах. Поверхня дуже пухнаста, мяка, приємна на дотик. Під час використання, здійснюється мякий масаж шкіри, який стимулює кровообіг і покращує її тонус.

За рушниками легко доглядати. Дотримуючись простих правил догляду, можна на довгі роки зберегти виріб в первоночально вигляді. Текстиль можна прати в пральній машині при температурі 60 градусів. Сушити рушники варто в природних умовах, уникаючи прямих джерел тепла, від гарячої поверхні махра може стати грубою, з цієї ж причини текстиль не потрібно гладити. Виріб відрізняється високою міцністю і зносостійкістю, стійко до сонячних променів і частим прання.

Чудовий комплект послужить прекрасним подарунком для друзів і родичів. Купити виріб для себе і близьких, можна в нашому інтернет магазині, оптом і в роздріб. Якісний текстиль буде радувати свого власника ніжністю і теплом, створить максимальний комфорт і зручність після водних процедур.

Деталі товару
18792

Характеристики

категорія товару
набори рушників
Тканина
махрова двостороння
склад тканини
бавовна - 100%
Малюнок
вишивка
Упаковка
подарункова від виробника
Країна виробник
Туреччина
Відгуки

Натисніть тут, щоб залишити відгук

6 інших товарів в цій категорії:
набор Freecoton bamboo 2-ка
rating 0 відгуків
Розпродано
0,00 грн
Порадуйте себе і своїх близьких мякими рушниками з чудового набору Freecoton bamboo. Зроблені в Туреччині з мякої махри на основі бамбукового волокна, вони подарують вам найкращі відчуття після душу або ванни і...
простынь махровая Philippus 160*220
rating 0 відгуків
Розпродано
0,00 грн
Купити чудову махрову простирадло на ліжко від турецького виробника ТМ Philippus - створити затишок і гармонію у Вашій спальні. Виконана з 100% натуральної бавовняної тканини високої щільності, дарує приємну мякість...
Набор Ceylins 2-ка ландыши
rating 0 відгуків
Розпродано
0,00 грн
Представляємо Вам подарунковий набір рушників Ceylins турецького виробництва. У комплекті рушник для обличчя і банний з вишивкою у вигляді прекрасних конвалій в різних колірних рішеннях. Махрова тканина високої...
polotence-soft-cotton-destan-85-150
rating 0 відгуків
Розпродано
0,00 грн
Рушник Soft Cotton Destan 85 * 150 - відмінне турецьке рушник від відомого виробника текстилю для дому. Мяка махрова тканина добре вбирає вологу і швидко сохне. Висока щільність дозволить Вам насолоджуватися...
Нещодавно переглянуто

Параметри

Меню

Створіть обліковий запис для збереження обраних товарів.

Увійти

Створіть обліковий запис для користування списками бажань.

Увійти