Артикул:
18591

3D набір буклів Vianna 2 (l + b)

Немає балів за цей продукт.

Нет в наличии
Сітка розмірів
Women's clothing size
SizeXSSML
Euro 32/34 36 38 40
USA 0/2 4 6 8
Bust(in) 31-32 33 34 36
Bust(cm) 80.5-82.5 84.5 87 92
Waist(in) 24-25 26 27 29
Waist(cm) 62.5-64.5 66.5 69 74
Hips(in) 34-35 36 37 39
Hips(cm) 87.5-89.5 91.5 94 99
How To Measure Your Bust

With your arms relaxed at your sides, measure around the fullest part of your chest.

How To Measure Your Waist

Measure around the narrowest part of your natural waist, generally around the belly button. To ensure a comfortable fit, keep one finger between the measuring tape and your body.

Розпродано
На данний момент відгуків немає
У обране0
Порівняти0
Додати до списку бажань
Опис

Набір махрових рушників Vi а nna 3 D bukle 2-ка (л + б), виготовлений з 100% натуральної бавовни, тканина виконання - двостороння, петельчатого махра. Турецький виробник завоював любов і довіру споживачів високою якістю своєї продукції. Виріб комплектується в красиву подарункову упаковку від виробника. Текстиль представлений в широкій колірній гамі, насичених приємних кольорів. Яскравою родзинкою є вишукана, ніжна вишивка 3 D , у вигляді повітряного малюнка - ширяють над квітами метеликів. Такі рушники добре впишуться в будь-який інтерєр, ставши його незвичайним прикрасою. Своїм привабливим зовнішнім виглядом, підкреслять акуратність і охайність господині. Створять атмосферу тепла і домашнього затишку.

Махрові рушники незамінна річ в кожному будинку, незважаючи на появу нових тканин, натуральні вироби продовжують займати лідируюче місце за попитом. Це пояснюється унікальними властивостями використовуваної тканини. Натуральна петельчатого структура дозволяє вбирати велику кількість вологи, моментально осушуючи поверхні. Виріб гіпоалергенні і не викликає подразнень на шкірі. Рекомендовано для використання дітям і людям з особливо чутливою шкірою.

ворсистість структуру отримують шляхом витягування петельок з слабо натягнутих ниток основи. Пухка структура дозволяє тканини добре пропускати повітря. Завдяки цьому, рушник досить швидко сохне в природних умовах, тим самим перешкоджаючи появі затхлого, неприємного запаху і розмноження патогенних мікроорганізмів. Мяка, пухнаста поверхню дуже приємна на дотик, подарує ніжність і турботу своєму власникові. Під час використання, здійснюється мякий масаж, який стимулює кровообігу і покращує загальний стан шкіри. Виріб добре зігріває і утримує тепло, подарує комфорт і затишок своєму власникові.

Рушники відрізняються своєю зносостійкістю і міцністю, прослужать довгі роки, не втрачаючи при цьому своєї привабливості, яскравого кольору і форми . Добре переносять часті прання і високі температури. Стійко до сонячного світла і механічних пошкоджень. Сушити виріб рекомендовано в природних умовах, уникаючи прямих джерел тепла. Гладити виріб не потрібно, це дозволить зберегти мякість і шовковистість поверхні.

Придбати чудовий комплект можна в нашому інтернет магазині, оптом і в роздріб. Високоякісні рушники послужать відмінним подарунком для друзів і близьких. Це завжди актуальна і потрібна річ в кожному будинку.

Деталі товару
18591

Характеристики

категорія товару
набори рушників
Тканина
махрова двостороння
склад тканини
бавовна - 100%
Малюнок
3D вишивка
Упаковка
подарункова від виробника
Країна виробник
Туреччина
Відгуки

Натисніть тут, щоб залишити відгук

6 інших товарів в цій категорії:
334,00 грн
Рушник Philippus Color bukle 530 г / м стане відмінним придбанням для Вашого готелю або ж мотелю. Зроблене турецьким виробником з кращої бавовняної тканини, воно прекрасно вбирають вологу і дарує комфорт після...
Полотенце HB ноги 30*50
rating 0 відгуків
Розпродано
0,00 грн
Миле і приємне ножне рушник від турецького виробника захищатиме Вас від ковзання після прийняття душу або ванни, махра швидко вбирає вологу і дозволяє швидко просушити ноги. Якісна двостороння махра прекрасно терпить...
Полотенце Bulteks
rating 0 відгуків
Розпродано
0,00 грн
щонаймякшої махрові рушники Bulteks легко і швидко вбирають вологу. Водні процедури стануть для Вас самим приємним відчуттям. В асортименті є різні кольори рушників на будь-який смак. Турецький виробник подбав про...
Нещодавно переглянуто

Параметри

Меню

Створіть обліковий запис для збереження обраних товарів.

Увійти

Створіть обліковий запис для користування списками бажань.

Увійти