Артикул:
21147

Серветки махрові Vianna 40x60 2 штуки (Новий рік)

Немає балів за цей продукт.

Нет в наличии
Сітка розмірів
Women's clothing size
SizeXSSML
Euro 32/34 36 38 40
USA 0/2 4 6 8
Bust(in) 31-32 33 34 36
Bust(cm) 80.5-82.5 84.5 87 92
Waist(in) 24-25 26 27 29
Waist(cm) 62.5-64.5 66.5 69 74
Hips(in) 34-35 36 37 39
Hips(cm) 87.5-89.5 91.5 94 99
How To Measure Your Bust

With your arms relaxed at your sides, measure around the fullest part of your chest.

How To Measure Your Waist

Measure around the narrowest part of your natural waist, generally around the belly button. To ensure a comfortable fit, keep one finger between the measuring tape and your body.

Розпродано
На данний момент відгуків немає
У обране0
Порівняти0
Додати до списку бажань
Опис

Виробник: Vianna (Туреччина).

Розмір серветок: 40x60 см.

Кількість серветок в наборі: 2 штуки.

Кухня - це те місце, яке перш за все асоціюється з теплом і домашнім затишком. Саме в кухні за одним столом збирається вся родина. Для створення гармонійного і комфортного побуту важлива кожна деталь. Кожна річ в інтерєрі має своє призначення. Не обійтися на кухні без серветок. Незважаючи на широкий асортимент сучасного ринку, класичні махрові вироби користуються найбільшим попитом.

Серветки махрові Vianna 40x60 2 штуки (Новий рік) стануть справжньою знахідкою для господинь напередодні Новорічних свят. Серветки оформлені в новорічних білих, червоні і зеленних кольорах. Поверхня прикрашена вишивкою на новорічну тематику. Поставляється набір в презентабельною подарунковій упаковці з фірмовим знаком.

Продукція відповідає високим стандартам якості і встановленим санітарним нормам. До складу входить 100% бавовна вищого сорту. Екологічно чистий склад не викликає алергії і подразнень, навіть на найбільш чутливою і дитячій шкірі. Текстиль володіє високою гігроскопічністю і повітропроникністю. Виріб здатне поглинути велику кількість вологи. При цьому саме швидко сохне, це перешкоджає появі неприємного затхлого запаху.

Махрова поверхня складається з численних петельок, серветки дуже приємні на дотик. Вироби ідеально підійдуть для використання в якості маленького полотенчика. Текстиль подарує ніжність і миттєву сухість. Серветки так само допоможуть осушити будь-яку кухонну поверхню і підійдуть для сервірування святкового столу.

Текстиль простий в побуті і не вимагає спеціального догляду. Для підтримки чистоти і гігієнічності підійде прати у пральній машині на 600-700 оборотах. Оптимальний температурний режим складає 40-50 градусів. Використання нейтральних миючих засобів дозволить продовжити термін експлуатації виробів. Сушити текстиль слід при природних умовах в распрямления вигляді. Тканина характеризується підвищеною міцністю, серветки прослужать довгі роки. Навіть після 500 циклів прання виріб збереже свій привабливий весняний вид і корисні властивості.

Чудовий новорічний набір серветок можна купити оптом і в роздріб в нашому інтернет магазині. Текстиль стане чудовою прикрасою святкового столу і приємним сюрпризом для присутніх людей. Роблячи покупки в власний будинок, згадайте про родичів і друзів. Текстиль завжди стати в нагоді і точно буде використовуватися. Це універсальний варіант подарунка для родичів і друзів на новорічні свята.

Деталі товару
21147

Характеристики

категорія товару
Кухонні рушники
Тканина
махрова двостороння
склад тканини
бавовна - 100%
Упаковка
подарункова від виробника
Країна виробник
Туреччина
Відгуки

Натисніть тут, щоб залишити відгук

6 інших товарів в цій категорії:
salfetki-burberry-30-50-6-shtuk
rating 0 відгуків
Розпродано
0,00 грн
Серветки Burberry 30 * 50 6 штук підходять для комфортного приготування їжі на Вашій кухні. Зроблені з бавовняної тканини, такі серветки швидко вбирають вологу, мають високу щільністю і легко переносять часте...
salfetki-nilteks-lux-50-70-2-shtuki-v-korobke
rating 0 відгуків
Розпродано
0,00 грн
Купити вафельні серветки Nilteks LUX 2 штуки, зроблені турецьким виробником з мякою і міцною бавовняної тканини - допомогти Вам і Вашим близьким у приготуванні улюблених кулінарних шедеврів. Серветки великого...
Icealfetki Cicek Tasli
rating 0 відгуків
237,00 грн
Перед Вами чудовий набір серветок для Вашого будинку. Серветки зроблені з найтоншого гобелена і прикрашені мереживом з органзи. Турецька торгова марка Cicek Tasli займається виробництвом скатертин та серветок для...
Рушник Ayben кави
rating 0 відгуків
Розпродано
0,00 грн
Чудовий набір вафельних рушників на кавову тематику. Різні відтінки неодмінно порадую Вас і Ваших близьких. Відмінна якість даних рушників дозволить Вам наповнити кухню приємним відчуттям комфорту і затишку....
Нещодавно переглянуто

Параметри

Меню

Створіть обліковий запис для збереження обраних товарів.

Увійти

Створіть обліковий запис для користування списками бажань.

Увійти