Артикул:
13498

Серветки махрові Gulcan 30 * 50 3 штуки

Серветки махрові Gulcan 30 * 50 3 штуки порадують Вас не тільки своїм гарним зовнішнім виглядом, але і якістю і мякістю бавовняної махорки. красивий вишитий кант прикрашає кожну серветку. У наборі серветки представлені в декількох кольорах. Купити набір махрових серветок для кухні можна як оптом, так і в роздріб в нашому інтернет-магазині sweet-home.com.ua.

Купуючи цей товар, ви можете зібрати до 7 бали. Ваш кошик буде загальним 7 бали який можна перетворити на ваучер на 7,00 грн.

145,00 грн
Сітка розмірів
Women's clothing size
SizeXSSML
Euro 32/34 36 38 40
USA 0/2 4 6 8
Bust(in) 31-32 33 34 36
Bust(cm) 80.5-82.5 84.5 87 92
Waist(in) 24-25 26 27 29
Waist(cm) 62.5-64.5 66.5 69 74
Hips(in) 34-35 36 37 39
Hips(cm) 87.5-89.5 91.5 94 99
How To Measure Your Bust

With your arms relaxed at your sides, measure around the fullest part of your chest.

How To Measure Your Waist

Measure around the narrowest part of your natural waist, generally around the belly button. To ensure a comfortable fit, keep one finger between the measuring tape and your body.

Розмір, см
Вибір за номером
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
На данний момент відгуків немає
У обране0
Порівняти0
Додати до списку бажань
Опис

Складно уявити собі побут без кухонних серветок. Текстиль допомагає господаркам підтримувати чистоту і робить роботу на кухні приємною і зручною. Незважаючи на появу все нових різновидів тканин, лідируючими за попитом є натуральні махрові вироби.

Набір серветок Gulcan 30 * 50 з 3 штук виготовлений з двосторонньої петельчатого махорки на основі 100% натуральної бавовни . Текстиль має приємний дизайн, який прикрасить і освіжить інтерєр кухні і їдальні. Модель представлена в широкому асортименті кольорів, серед яких рожевий, жовтий, зелений, синій, коричневий і багато інших. Кожен виріб прикрашено красивою вишивкою у вигляді квітів. Поставляється в презентабельною упаковці з картону з фірмовим логотипом.

Екологічно чиста натуральна поверхня не викликає алергії і подразнень на шкірі. Поверхня надзвичайно мяка і ніжна, подарує масу приємних тактильних відчуттів від дотиків. Численні петельки миттєво абсорбують на себе вологу. Текстиль підійде для використання в якості рушники для рук і прихватки для гарячого. Компактний виріб зручно брати з собою на прогулянку або в дорогу. Серветками можна витирати будь кухонні поверхні, а так само використовувати для сервірування столу. Пориста структура вільно пропускає повітря, текстиль швидко сохне, це запобігає розмноженню шкідливих мікроорганізмів і поява неприємного затхлого запаху.

Текстиль простий в побуті і не вимагає спеціального догляду. Вироби можна прати при температурі 40-60 градусів з використанням миючих засобів. Сушити текстиль слід при природних умовах в распрямления вигляді. Серветки не бояться впливу сонячних променів і добре зберігають свою форму і колір. Навіть після 300 циклів машинного прання виріб збереже свій привабливий зовнішній вигляд.

Чудовий набір кухонних серветок можна купити оптом і в роздріб в нашому інтернет магазині. Доступні ціни зроблять покупку ще більш приємною і вигідною. Чуйні консультанти з радістю дадуть відповідь на всі питання. Оформити замовлення можна будь-яким зручним способом, онлайн або звязавшись снами по телефону. Модель стане прекрасним вибором для власного користування. Текстиль знадобиться в кожному будинку, це універсальний і завжди актуальний подарунок. Виріб можна піднести друзям і родичам в якості невеликого презенту або в знак подяки.

Деталі товару
13498

Характеристики

категорія товару
Кухонні рушники
Тканина
махрова двостороння
склад тканини
бавовна - 100%
Упаковка
подарункова від виробника
Країна виробник
Туреччина
Відгуки

Натисніть тут, щоб залишити відгук

6 інших товарів в цій категорії:
Салфетки вафельные Nilteks 50*70 3 штуки
rating 0 відгуків
Розпродано
0,00 грн
Чудовий набір вафельних серветок для кухні від турецького виробника Nilteks. Серветки на стіл мають яскраві кольори і красиву якісну вишивку на різну кухонну тематику. Серветки можна прати в машинці, вони легко...
salfetki-nilteks-lux-3-shtuki-30-50-v-korobke
rating 0 відгуків
254,00 грн
Серветки Nilteks LUX 3 штуки зроблені турецьким виробником з щільної бавовняної тканини високої якості для Вашого комфорту на улюбленій кухні. Серветки легко вберуть вологу, зметуть прокидається борошно і...
Нещодавно переглянуто
салфетки Gulcan махровые 30*50 3 штуки салфетки Gulcan махровые 30*50 3 штуки
rating 0 відгуків
145,00 грн
Серветки махрові Gulcan 30 * 50 3 штуки порадують Вас не тільки своїм гарним зовнішнім виглядом, але і якістю і мякістю бавовняної махорки. красивий вишитий кант прикрашає кожну серветку. У наборі серветки...

Параметри

Меню

Створіть обліковий запис для збереження обраних товарів.

Увійти

Створіть обліковий запис для користування списками бажань.

Увійти