Артикул:
14717

Набір серветок Tivolyo Home LAVANDER

Купуючи цей товар, ви можете зібрати до 55 бали. Ваш кошик буде загальним 55 бали який можна перетворити на ваучер на 55,00 грн.

1 101,00 грн
Сітка розмірів
Women's clothing size
SizeXSSML
Euro 32/34 36 38 40
USA 0/2 4 6 8
Bust(in) 31-32 33 34 36
Bust(cm) 80.5-82.5 84.5 87 92
Waist(in) 24-25 26 27 29
Waist(cm) 62.5-64.5 66.5 69 74
Hips(in) 34-35 36 37 39
Hips(cm) 87.5-89.5 91.5 94 99
How To Measure Your Bust

With your arms relaxed at your sides, measure around the fullest part of your chest.

How To Measure Your Waist

Measure around the narrowest part of your natural waist, generally around the belly button. To ensure a comfortable fit, keep one finger between the measuring tape and your body.

Розмір, см
На данний момент відгуків немає
У обране0
Порівняти0
Додати до списку бажань
Опис

Розмір - 30 х 50 х 3 шт.

Оздоблення - вишивка.

Без зручних і практичних серветок складно уявити собі роботу на кухні. Кухонні серветки є одним з найбільш поширених видів домашнього текстилю. Вироби полегшую працю господаркам, і роблять побут більш комфортним і зручним. Незважаючи на появу нових видів тканин, лідируюче місце за попитом займають серветки з натуральної махорки. Така любов і відданість покупців обумовлена чудовими властивостями цього матеріалу.

Прекрасний набір махрових серветок Tivolyo Home LAVANDER задовольнить найвибагливіших покупців. Елітний текстиль відповідає високим стандартам європейської якості і безпеки. Вишуканий дизайн стане прикрасою будь-якої кухні і їдальні. У набір входить три махрових полотенчика білого кольору. Окрасою служить вишивка квіток лаванди в стилі «прованс». Для зручності зберігання передбачена текстильна кошичок. Турецький виробник прославився далеко за межами своєї батьківщини і користується широким попитом на європейському ринку.

До складу продукції входить 100% натуральне бавовняне волокно Егейського походження. Текстиль повністю гіпоалергенний і не викликає подразнень на шкірі. Поверхня пухнаста і ніжна, подарує масу приємних тактильних відчуттів при контакті зі шкірою. Виріб характеризується високою гігроскопічністю, численні петельки миттєво абсорбують будь-яку рідину, осушуючи будь-яку поверхню. Пориста структура вільно пропускає повітря, текстиль швидко сохне, це перешкоджає розмноженню шкідливих мікроорганізмів і як наслідок поява неприємного затхлого запаху.

Унікальна структура полотна наділяє виріб високу міцність і зносостійкість. Текстиль легко переносить часті прання і збереже свій привабливий новий зовнішній вигляд навіть поле 300 циклів машинного прання. Рекомендована температура води становить 40-60 градусів, бажано використовувати нейтральні миючі засоби. Сушити серветки слід при природних умовах в распрямления вигляді. У прасування вироби не потребують.

Елітний текстиль можна купити за доступною ціною в нашому інтернет магазині, як оптом, так і в роздріб. Модель стане прекрасним вибором для оформлення власного побуту. Шикарно оформлений текстиль в оригінальній подарунковій упаковці від виробника послужить відмінним варіантом подарунка для родичів і друзів. Такий презент точно стати в нагоді, і буде активно експлуатуватися, нагадуючи про виявлену турботу і добрий смак свого дарувальника. Виріб можна піднести на День народження, Новосілля, Новий рік і по будь-якій іншій урочистого приводу і нагоди.

Деталі товару
14717

Характеристики

категорія товару
Кухонні рушники
Тканина
махрова двостороння
склад тканини
бавовна - 100%
Малюнок
вишивка
Упаковка
подарункова від виробника
Країна виробник
Туреччина
Відгуки

Натисніть тут, щоб залишити відгук

6 інших товарів в цій категорії:
Серветки махрові Juanna 3 штуки
rating 0 відгуків
182,00 грн
Купити якісні махрові серветки від турецької торгової марки Juanna - подарувати собі і близьким чудовий настрій. Такі серветки допоможуть створити відчуття тепла і затишку на Вашій кухні або у вітальні. Легко...
передник Tirotex лен
rating 0 відгуків
Розпродано
0,00 грн
Ще один цікавий варіант фартуха для любителів домашньої консервації і чарівництва кухонного світу. Кухонний фартух зроблений на відомій молдавської фабриці з кращої лляної тканини. Його легко чистити, можна часто...
salfetki-pupilla-bamboo-30-50-v-korobke-3-shtuki
rating 0 відгуків
325,00 грн
Серветки Pupilla bamboo 30 * 50 зроблені з мякої двосторонньої махри на основі натурального бамбукового волокна. Турецький виробник зробив якісні та красиві серветки для Вас і Вашого будинку. Серветки швидко...
Скатерть KAYAOGLU  Lux Dantella Beyaz
Встигни купити за знижкою
rating 0 відгуків
1 291,15 грн 1 519,00 грн
Для Вашого святкового столу ми раді запропонувати якісну і красиву скатертину, від відомого турецького виробника. Білосніжна тканину прикрашена красивим мереживним кантом і вишивкою по всій площі полотна. Подаруйте...
Нещодавно переглянуто

Параметри

Меню

Створіть обліковий запис для збереження обраних товарів.

Увійти

Створіть обліковий запис для користування списками бажань.

Увійти