Артикул:
19458

Легінси GIULIA без шва

поліамід 93%, еластан 7%

Немає балів за цей продукт.

Нет в наличии
Сітка розмірів
Women's clothing size
SizeXSSML
Euro 32/34 36 38 40
USA 0/2 4 6 8
Bust(in) 31-32 33 34 36
Bust(cm) 80.5-82.5 84.5 87 92
Waist(in) 24-25 26 27 29
Waist(cm) 62.5-64.5 66.5 69 74
Hips(in) 34-35 36 37 39
Hips(cm) 87.5-89.5 91.5 94 99
How To Measure Your Bust

With your arms relaxed at your sides, measure around the fullest part of your chest.

How To Measure Your Waist

Measure around the narrowest part of your natural waist, generally around the belly button. To ensure a comfortable fit, keep one finger between the measuring tape and your body.

Розпродано
На данний момент відгуків немає
У обране0
Порівняти0
Додати до списку бажань
Опис

Жіночі безшовні легінси GIULIA , від відомої української торгової марки, виготовлені з мякої мікрофібри, до складу входить поліамід 93% і еластан 7%. Продаються в подарунковій упаковці від виробника. Продукція дуже комфортна і приємна в шкарпетці, не обмежує рухів і добре сідати по фігурі. Класичний чорний колір підійде під будь-який одяг. Еластична структура приховає дрібні недоліки фігури і вигідно підкреслить її гідності. Візуально зробивши силует стрункішим і витонченим. Щільні легінси ідеально підійдуть для весняно-осіннього періоду шкарпетки. Зігріють і збережуть тепло, забезпечивши максимальний комфорт і зручність.

Легинси стали невідємним елементом гардеробу сучасної жінки. Це універсальна річ, яку можна одягнути на тренування або прогулянку, під туніку, футболку або плаття. Вони полюбилися всіма, починаючи від маленьких дівчаток, дівчат і закінчуючи зрілими жінками. Продукція виготовлена відповідно до європейських стандартів якості і безпеки, має підтверджуючу сертифікацію. Використання хороших матеріалів і нових технологій при виробництві, забезпечують підвищену зносостійкість і міцність виробу. Довгий час зберігають свій первинний зовнішній вигляд і властивості.

Мяка і шовковиста поверхня дуже приємна на дотик, подарує ніжність і турботу своєї власниці. Рівномірно розтягуються по всій довжині ніг, повторюючи анатомічну будову. Не утворюють складок і нерівностей. Мають легким підтягуючим і масажним властивістю, стимулюють кровообіг і знімають втому ніг. Таким чином запобігаючи появі судинних сіточок. Роблять жіночі ноги просто неперевершеними і привабливими чоловічі погляди.

Правильний догляд дозволить зберегти привабливий зовнішній вигляд і продовжити термін експлуатації. Прати виріб краще вручну, за допомогою мяких миючих засобів в прохолодній воді. Сушити в распрямления вигляді, уникаючи прямих джерел тепла. Прасування протипоказана.

Купити виріб для себе і в подарунок, можна в нашому інтернет магазині, оптом і в роздріб. Це потрібна і корисна річ, яка порадує своєю якістю і зовнішнім виглядом. Відрізняється своєю універсальністю і зручністю, підійде всім представницям жіночої статі не залежно від віку і комплекції. Це хороший і актуальний подарунок з будь-якого приводу і нагоди.

Деталі товару
19458

Характеристики

категорія товару
легінси
Упаковка
подарункова від виробника
Країна виробник
Україна
Відгуки

Натисніть тут, щоб залишити відгук

6 інших товарів в цій категорії:
golfy-elledue-hobby-50-den
rating 0 відгуків
Розпродано
0,00 грн
Пропонуємо Вам чудові жіночі гольфи від італійського виробника. Гольфи зроблені з мякої мікрофібри і мають щільність 50 den, що подарує Вам тепло і комфорт в холодну пору року. Мяка гумка добре прилягає до шкіри і не...
kolgotki-omsa-velour-40-den-xl
rating 0 відгуків
Розпродано
0,00 грн
Пропонуємо Вам якісні колготки великих розмірів з мякої мікрофібри, від відомого італійського виробника. Колготки мають середню щільність 40 den, спеціальну вставку, плоскі шви і прозорі Мисики. Красиві колготки для...
Чулки Lores № 311 с узором на сетке
rating 0 відгуків
Розпродано
0,00 грн
Панчохи це елегантність і ваш незабутній стиль. Тому панчохи Lores № 311 з візерунком на сітці стануть для вас приємною покупкою. Зроблені відомим виробником на високому рівні якості, вони мають високу...
Нещодавно переглянуто

Параметри

Меню

Створіть обліковий запис для збереження обраних товарів.

Увійти

Створіть обліковий запис для користування списками бажань.

Увійти