Артикул:
11049

Скатертина Cicek Labirint гіпюр

Скатертина Cicek Labirint прикрасить будь-яку кухню і доповнить інтерєр своїм чудовим зовнішнім виглядом. Виготовлена з найкращого гобелена і прикрашена оригінальним малюнком з жаккардового переплетення і гіпюровим кантом. Цей виріб безсумнівно сподобається Вам і Вашим близьким. Подарункова упаковка від виробника. Купити скатертину можна в нашому інтернет-магазині оптом і в роздріб.

Купуючи цей товар, ви можете зібрати до 57 бали. Ваш кошик буде загальним 57 бали який можна перетворити на ваучер на 57,00 грн.

1 145,00 грн
Сітка розмірів
Women's clothing size
SizeXSSML
Euro 32/34 36 38 40
USA 0/2 4 6 8
Bust(in) 31-32 33 34 36
Bust(cm) 80.5-82.5 84.5 87 92
Waist(in) 24-25 26 27 29
Waist(cm) 62.5-64.5 66.5 69 74
Hips(in) 34-35 36 37 39
Hips(cm) 87.5-89.5 91.5 94 99
How To Measure Your Bust

With your arms relaxed at your sides, measure around the fullest part of your chest.

How To Measure Your Waist

Measure around the narrowest part of your natural waist, generally around the belly button. To ensure a comfortable fit, keep one finger between the measuring tape and your body.

Розмір, см
На данний момент відгуків немає
У обране0
Порівняти0
Додати до списку бажань
Опис

Розмір - 160 х 300

160 х 350

Скатертина Cicek Labirint гіпюр, виготовлена з 100% поліестеру. Іменитий виробник родом з Туреччини, користується великою популярністю у європейських покупців і має бездоганну репутацію. Текстиль красиво оформлений і стане прикрасою будь-якого інтерєру, будь то сучасна квартира або заміський будинок. Тканина виконання - жаккард, обробка з гіпюру. Білосніжна скатертина прямокутної форми, прикрашена орнаментом у грецькому стилі по всій поверхні і елегантним гіпюровим кантом по краю. Текстиль красиво складний в дизайнерську упаковку з фірмовим логотипом.

Чудова скатертину підійде для кухні і їдальні, створить теплу і затишну атмосферу в домі, стане прикрасою інтерєру. Традиція прикрашати стіл красивим відрізом тканини зявилася в далекому минулому, ще за часів Древнього Єгипетського царства. Правильно сервірований стіл, є ознакою доброго смаку і манер. Навіть найпростіша їжа перетвориться в вишукані страви за розкішним столом. Красива білосніжна поверхня вигідно підкреслить посуд будь-якого стилю.

Міцна і надійна скатертину з нового синтетичного матеріалу поліестеру, характеризується прекрасними експлуатаційними характеристиками. Щільна тканина з водовідштовхувальним ефектом надійно захистить стільницю від забруднень і пошкоджень. Текстиль красиво лягати на поверхню столу і не мнеться під час використання. Екологічно чистий склад не викликає алергії і подразнень. Матеріал не вбирає сторонніх запахів, що особливо актуально при використанні на кухні. Шкідливі комахи, такі як моль, байдужі до синтетики і не зіпсують вироби.

Незважаючи на ніжний і витончений зовнішній вигляд, скатертину досить міцна і зносостійка. Текстиль можна прати в пральній машині, вибравши дбайливий режим. Вироби з синтетики не переносять високих температур, вода для прання повинна бути теплою або прохолодною. Для продовження терміну експлуатації, варто відмовитися від автоматичного віджиму і сушити виріб в природних умовах. При необхідності поверхню можна пропрасувати зі зворотної сторони, включивши праска в режим шовк.

Придбати пропоновану модель скатертини можна за доступною ціною, як оптом, так і в роздріб, в нашому інтернет магазині. Текстиль послужить чудовим подарунком з будь-якого приводу і нагоди, для близьких і друзів. Виріб стати в нагоді в кожному будинку і буде з задоволенням використовуватися в побуті, приносячи радість і чудовий настрій. Кожна господиня високо оцінить бездоганну якість і практичність скатертини.

Деталі товару
11049

Характеристики

категорія товару
скатертини
Тканина
гобелен
склад тканини
поліестер - 100%
Малюнок
жаккардове переплетення
Упаковка
подарункова від виробника
Оздоблення
мереживо
Країна виробник
Туреччина
Відгуки

Натисніть тут, щоб залишити відгук

6 інших товарів в цій категорії:
skatert-magija-sna-145-120
rating 0 відгуків
621,00 грн
Скатертина "Магія Сну" 145х120 стане приємним прикрасою Вашого святкового столу. Прикрашена красивим орнаментом і виконана з найкращою тканини відомим українським виробником, ця скатертина буде приємно радувати Вас...
skatert-VEROLLI-VIP-DARK-BASKILI-gobelen
rating 0 відгуків
1 611,00 грн
Скатертина Verolli VIP Dark Baskili з красивими серветками в кількості восьми штук і доріжкою, безсумнівно кращий комплект для Вашого святкового столу. Гобеленова тканину легко лягає на будь-яку поверхню, а...
Нещодавно переглянуто
skatert-cicek-labirint-gipur-gobelen-160-300 skatert-cicek-labirint-gipur-gobelen-160-300
rating 0 відгуків
1 145,00 грн
Скатертина Cicek Labirint прикрасить будь-яку кухню і доповнить інтерєр своїм чудовим зовнішнім виглядом. Виготовлена з найкращого гобелена і прикрашена оригінальним малюнком з жаккардового переплетення і гіпюровим...

Параметри

Меню

Створіть обліковий запис для збереження обраних товарів.

Увійти

Створіть обліковий запис для користування списками бажань.

Увійти