Артикул:
19907

Постільна білизна Love You сатин лайт TL 172 182

Немає балів за цей продукт.

Нет в наличии
Сітка розмірів
Women's clothing size
SizeXSSML
Euro 32/34 36 38 40
USA 0/2 4 6 8
Bust(in) 31-32 33 34 36
Bust(cm) 80.5-82.5 84.5 87 92
Waist(in) 24-25 26 27 29
Waist(cm) 62.5-64.5 66.5 69 74
Hips(in) 34-35 36 37 39
Hips(cm) 87.5-89.5 91.5 94 99
How To Measure Your Bust

With your arms relaxed at your sides, measure around the fullest part of your chest.

How To Measure Your Waist

Measure around the narrowest part of your natural waist, generally around the belly button. To ensure a comfortable fit, keep one finger between the measuring tape and your body.

Розпродано
На данний момент відгуків немає
У обране0
Порівняти0
Додати до списку бажань
Опис
Комплектація розміру "Півтора"
Простирадло 180 x 230 см - 1 шт
Підковдра (і) 160 x 220 см - 1 шт
Наволочка (і) 70 x 50 см - 2 шт
Комплектація розміру "Євро"
Простирадло 220 x 230 см - 1 шт
Підковдра (і) 200 x 220 см - 1 шт
Наволочка (і) 50 x 70 см - 2 шт
Комплектація розміру "Сімейний"
Простирадло 220 x 230 см - 1 шт
Підковдра (і) 160 x 220 см - 2 шт
Наволочка (і) 50 x 70 см - 2 шт

Постільна білизна Love You сатин лайт TL сто сімдесят дві тисячі сто вісімдесят два, від провідного турецького виробника домашнього текстилю. До складу виробу входить екологічно чистий 100% натуральна бавовна. Тканина виконання сатин - лайт. Комплектується в красиву фірмову подарункову упаковку. Дивно красивий комплект білизни стане прикрасою будь-якого інтерєру. Текстиль виконаний в класичному чорно-білому кольорі і прикрашений казкової розсипом зірок. Такий шматочок нічного неба дозволить зануритися в глибокий сон, розіграти фантазію, яка подарує дивовижні солодкі сни. Ліжко завжди буде виглядати охайно і акуратно, можна обійтися без зовнішнього покривала. Білизна виконує не тільки своє пряме призначення, а й радує погляд, приносячи естетичну насолоду.

Постільна білизна є незамінним текстилем в кожному будинку. Воно допомагає створити максимально комфортні умови для сну і відпочинку. Тканина, яку використовують для пошиття даного комплекту, сатин - це бавовняна тканина, що відрізняється високою міцністю і особливими скрученими бавовняними нитками. Завдяки сильному скручуванню нитки, матеріал стає дуже міцними, а поверхню виходить дуже гладенькою і шовковистою, з красивим відливом.

Ніжна гіпоалергенна поверхня не викликає подразнень і висипань на тілі. Постільна рекомендовано для щоденного використання людям з чутливою шкірою і дітям. Високий ступінь гігроскопічності і повітропроникності забезпечує максимально здоровий і комфортний сон. Постійна вентиляція виключає появу парникового ефекту, зайва волога швидко вбирається, і виводитися назовні. Текстиль не накопичує статичну електрику. Під час відпочинку на серцево-судинну і нервову систему не діятимуть подразники у вигляді слабких електричних розрядів, це позитивно впливає на весь організм в цілому.

Текстиль добре переносить часті машинні прання, він стійкий до деформацій і линьки. Виріб чудово сохне в природних умовах і практично не мнеться. Комплект прослужить довгі роки активної експлуатації, зберігши при цьому свій первісний вигляд. Використовувана тканина відрізняється високою щільністю, цінуватися за свою зносостійкість і довговічність.

Чудовий комплект постільної білизни, для себе або в подарунок, можна купити в нашому інтернет магазині, як оптом, так і в роздріб. Це чудовий варіант для презенту з будь-якого приводу і нагоди. Текстиль відрізняється своєю універсальністю і затребуваністю. Виріб довгий час буде радувати свого власника, неперевершеним зовнішнім виглядом і відмінними якостями. Таке постільна внесе необичайность і унікальність в інтерєр спальної кімнати.

Деталі товару
19907

Характеристики

категорія товару
Постільні комплекти
Тканина
сатин
наволочки
50 * 70
склад тканини
бавовна - 100%
Упаковка
подарункова від виробника
Відгуки

Натисніть тут, щоб залишити відгук

6 інших товарів в цій категорії:
Love You td 179
rating 0 відгуків
2 444,00 грн
Чудова компанія у вигляді Вінні Пуха та Пятачка в новому дитячому постільній білизні від торгової марки Love You. Комплект постільної білизни зроблений з якісного та мякого сатину, яскрава картинка радує погляд. З...
Комплект постільної білизни сатин з мереживом, TF B 0014 N
rating 0 відгуків
Розпродано
0,00 грн
Бежевий комплект постільної білизни з сатину з мереживом принесе затишок і подарує справжню розслаблення під час відпочинку. Комплект виконаний з натуральної тканини - сатину високої якості. Сатин практичний,...
Постільна білизна TAC DELUX saten MAGNOLİA
Встигни купити за знижкою
rating 0 відгуків
4 570,64 грн 4 712,00 грн
Приємні відтінки і красиві квіти магнолії прикрашають новий комплект постільної білизни від торгової марки ТАС. Постільна білизна зроблено з чудового і якісного сатину, який подарує Вам свою мякість під час сну і...
Нещодавно переглянуто

Параметри

Меню

Створіть обліковий запис для збереження обраних товарів.

Увійти

Створіть обліковий запис для користування списками бажань.

Увійти