Артикул:
19846

Постільна білизна Love You сатин лайт TL 171460

Купуючи цей товар, ви можете зібрати до 87 бали. Ваш кошик буде загальним 87 бали який можна перетворити на ваучер на 87,00 грн.

1 744,00 грн
Сітка розмірів
Women's clothing size
SizeXSSML
Euro 32/34 36 38 40
USA 0/2 4 6 8
Bust(in) 31-32 33 34 36
Bust(cm) 80.5-82.5 84.5 87 92
Waist(in) 24-25 26 27 29
Waist(cm) 62.5-64.5 66.5 69 74
Hips(in) 34-35 36 37 39
Hips(cm) 87.5-89.5 91.5 94 99
How To Measure Your Bust

With your arms relaxed at your sides, measure around the fullest part of your chest.

How To Measure Your Waist

Measure around the narrowest part of your natural waist, generally around the belly button. To ensure a comfortable fit, keep one finger between the measuring tape and your body.

Розмір - Комплектація
На данний момент відгуків немає
У обране0
Порівняти0
Додати до списку бажань
Опис
Комплектація розміру "Півтора"
Простирадло 180 x 230 см - 1 шт
Підковдра (і) 160 x 220 см - 1 шт
Наволочка (і) 70 x 50 см - 2 шт
Комплектація розміру "Євро"
Простирадло 220 x 230 см - 1 шт
Підковдра (і) 200 x 220 см - 1 шт
Наволочка (і) 50 x 70 см - 2 шт
Комплектація розміру "Сімейний"
Простирадло 220 x 230 см - 1 шт
Підковдра (і) 160 x 220 см - 2 шт
Наволочка (і) 50 x 70 см - 2 шт

Постільна білизна Love You сатин лайт TL 171460, турецького виробництва, виготовлено при дотриманні високих європейських стандартів якості та безпеки. До складу виробу входить 100% натуральне бавовняне волокно високої якості. Тканина виконання - сатин лайт. Виріб комплектується в красиву фірмову упаковку. Комплект виконаний в класичній колірній гамі сіро-білих кольорів, вся поверхня орнаментована зигзагоподібними смугами. Модне виріб добре впишеться в будь-який інтерєр і стане його прикрасою. Практичне і надійне білизна, допоможе створити стриманий стиль, занурити в атмосферу зібраності і гармонії. Використовуючи даний комплект, ліжко завжди буде виглядати охайно і доглянуто.

Сатин - це щільна бавовняна тканина, яка завдяки особливому способу переплетення ниток, має ряд корисних якостей і властивостей. Поверхня такого білизни відрізняється мякістю і атласним блиском, воно дуже приємне на дотик і нагадує шовк. Однак на відміну від шовку, текстиль не сповзає і не совається по поверхні, адже зворотна сторона у сатину мяка і шорстка. До всього іншого, поверхня не холодить, адже тканина має властивість терморегуляції і пристосовується до навколишньої температури, підтримуючи максимально комфортну температуру тіла.

Екологічно чистий натуральний склад, без сторонніх домішок і добавок, не викликає алергічних реакцій та подразнень, постільна рекомендовано для щоденного використання людям з чутливою шкірою і діткам. Матеріал добре пропускає повітря, це дозволяє тілу дихати і виключає появу парникового ефекту. Висока гігроскопічність забезпечує комфортний сон, зайва волога абсорбується і виводиться назовні. Виріб не накопичує статичну електрику, це благотворно впливає на серцево-судинну систему і весь організм в цілому.

Текстиль простий в побуті і не вимагає спеціального догляду. Відмінно переносить машинні прання за допомогою миючих засобів, рекомендована температура води 40-60 градусів. Поверхня важко сминаемости, не потребує прасування, це економить час і сили домогосподарок. Щільна тканина відрізняється зносостійкістю і довговічністю, прослужить довгі роки активної експлуатації, зберігши при цьому свою зовнішню привабливість і форму, так як стійко до різних видів деформації.

Такий чудовий комплект можна купити в нашому інтернет магазині, оптом і в роздріб. Це вигідна покупка, яка послужить хорошу службу, забезпечить комфорт і затишок. Також текстиль є чудовим подарунком, який відрізняється своєю універсальністю та актуальністю. Постільна білизна можна піднести всім, як друзям, так і близьким родичам, воно буде доречно до будь-якого свята.

Деталі товару
19846

Характеристики

категорія товару
Постільні комплекти
Тканина
сатин
наволочки
50 * 70
склад тканини
бавовна - 100%
Упаковка
подарункова від виробника
Відгуки

Натисніть тут, щоб залишити відгук

6 інших товарів в цій категорії:
Комплект постільної білизни Love You Краса
rating 0 відгуків
2 645,00 грн
Купити прекрасне постільна білизна Love You Краса - наповнити Вашу спальню затишком і красою. Бавовняна тканина, обємний малюнок у вигляді великих ромашок і приємний, ніжний фіолетовий відтінок постільної білизни...
Комплект постільної білизни Love You сатин "Трійка"
rating 0 відгуків
Розпродано
0,00 грн
Не тільки чари природи можуть служити створенню краси. Дизайн Вашої спальні буде найбільш незвичайним, якщо Ви використовуєте таке постільна білизна, як Love You "Трійка" . Відважна трійка на ліжку - це нестандартне...
Постельное белье Cotton Box FLORAL 3 D ROSA PEMBE
rating 0 відгуків
Розпродано
0,00 грн
Постільна білизна Cotton Box FLORAL 3 D ROSA PEMBE даруватиме вам приємне романтичний настрій щоранку. Обємне зображення з ефектом 3д прикрасить вашу ліжко і доповнить інтерєр своїм чудовим відтінком. Мякий ранфорс...
Комплект постільної білизни Tivolyo Home Ranforce LUNA
rating 0 відгуків
Розпродано
0,00 грн
Пропонуємо вам гарне постільна білизна Tivolyo Home Ranforce LUNA з мякого турецького ранфорса. Постільна зроблено якісно, з турботою про ваш приємному сні і комфортний відпочинок. Мякий ранфорс має високу...

Параметри

Меню

Створіть обліковий запис для збереження обраних товарів.

Увійти

Створіть обліковий запис для користування списками бажань.

Увійти