Артикул:
19494

Постільна білизна BHPC 008 red

Немає балів за цей продукт.

Нет в наличии
Сітка розмірів
Women's clothing size
SizeXSSML
Euro 32/34 36 38 40
USA 0/2 4 6 8
Bust(in) 31-32 33 34 36
Bust(cm) 80.5-82.5 84.5 87 92
Waist(in) 24-25 26 27 29
Waist(cm) 62.5-64.5 66.5 69 74
Hips(in) 34-35 36 37 39
Hips(cm) 87.5-89.5 91.5 94 99
How To Measure Your Bust

With your arms relaxed at your sides, measure around the fullest part of your chest.

How To Measure Your Waist

Measure around the narrowest part of your natural waist, generally around the belly button. To ensure a comfortable fit, keep one finger between the measuring tape and your body.

Розпродано
На данний момент відгуків немає
У обране0
Порівняти0
Додати до списку бажань
Опис

Підковдра - 200 х 220

Простирадло - 240 х 260

Наволочка - 50 х 70 х 2

Постільна білизна BHPC 008 red від знаменитого турецького виробника домашнього текстилю. До складу виробу входить 100% натуральний, екологічно чиста бавовна, тканина виконання - ранфорс делюкс. Комплектується в подарунковій упаковці від виробника. Сучасного вигляду постільної в синьо-білій, що контрастує кольоровій гамі, у вигляді поперечних смуг з вкрапленнями тонких сірих і червоних ліній, виконаний в стилі кежуал. Відповідно до останніх віянь дизайну в оформленні спальні. Таке постільна покликане виконувати не тільки своє пряме призначення, а й служити самостійною прикрасою ліжка, без використання декорує покривала. Підійде для цінителів зручності і гармонії в повсякденності.

Відпочинок невідємна частина життя кожної людини. Здоровий сон - це запорука гарного самопочуття і здоровя. Для створення оптимально комфортних умов для сну, важливу роль займає постільна білизна. Новий вид бавовняної тканини - ранфорс, відповідає високим стандартам якості і безпеки, задовольняє всім споживчим вимогам. Завдяки особливому способу переплетення, більш тонких, але скручених бавовняних ниток, матеріал виходить надзвичайно міцним і довговічним, при цьому він дуже легкий і повітряний. Поверхня неймовірно приємна на дотик, мяка і гладенька. Подарує шкірі ніжність і принесе задоволення своєму господареві.

Текстиль має ряд корисних якостей, серед яких висока гігроскопічність і повітропроникність. Поверхня білизни здатна поглинати велику кількість вологи, таким чином шкіра завжди буде залишатися сухою, не створюється парникового ефекту. Функція терморегуляції забезпечує комфортний сон як в літню спеку, так і холодною зимою. Тканина важко сминаемости, на ліжку зберігає рівну, гладку поверхню, без складок і катишек.

Білизна не вимагає спеціального догляду, достатньо звичайної машинного прання, навіть їдкі забруднення добре відпираються при низьких температурах . Стійко до сонячного світла, добре сохне в природних умовах. Чи не потребує прасування. Зберігає свій первинний зовнішній вигляд, навіть через багаторазове використання. З таким комплектом, ліжко завжди буде виглядати нарядно і акуратно.

Сучасний дизайн постільної в синьо-білій, що контрастує кольоровій гамі, у вигляді поперечних смуг з вкрапленнями тонких сірих і червоних ліній, виконаний в стилі кежуал. Відповідно до останніх віянь дизайну в оформленні спальні. Таке постільна покликане виконувати не тільки своє пряме призначення, а й служити самостійною прикрасою ліжка, без використання декорує покривала. Підійде для цінителів зручності і гармонії в повсякденності.

Купити таке високоякісне білизна, можна в нашому інтернет магазині, оптом і в роздріб. Купуючи текстиль в свій будинок, згадайте про близьких і друзів. Адже це чудовий і завжди актуальний подарунок, який буде дарувати радість, своєму власникові протягом довгих років.

Деталі товару
19494

Характеристики

категорія товару
Постільні комплекти
Тканина
люкс ranfors
наволочки
50 * 70
склад тканини
бавовна - 100%
Упаковка
подарункова від виробника
Країна виробник
Туреччина
Відгуки

Натисніть тут, щоб залишити відгук

6 інших товарів в цій категорії:
Love You КПБ сатин кружево розовый
rating 0 відгуків
1 744,00 грн
Купити яскраве постільна білизна від турецького виробника Love You - подарувати неймовірний відпочинок Вам і Вашим близьким. Виконано в рожевому кольорі і оформлено тонким мереживом, зробить Вашу кімнату ефектною і...
komplekt-postelnogo-belya-tivolyo-home-garage
rating 0 відгуків
Розпродано
0,00 грн
Комплект постільної білизни Tivolyo Home Garage - це верх абстракціонізму, турецька виробник зробив цікаве постільна білизна для цінителів автомобілів. Мяка сатинова тканина ідеально підходить для максимально...
Комплект постільної білизни ARYA сатин SWEETY
Встигни купити за знижкою
rating 0 відгуків
1 424,60 грн 1 676,00 грн
Красиве квіткове дитяче постільна білизна ARYA сатин SWEETY ідеально підійде ніжним і романтичним дівчаткам! Світло-рожеві пастельні тони додадуть легкості інтерєру, а висока якість дозволить милуватися чіткими і...
komplekt-postelnogo-belya-tivolyo-home-arredo-pembe
rating 0 відгуків
4 871,00 грн
Пропонуємо Вам гарний комплект постільної білизни Tivolyo Home ARREDO PEMBE від відомого турецького виробника. Комплект має високу якість виконання, приємний рожевий колір і прикрашений цікавим малюнком. У комплект...
Нещодавно переглянуто

Параметри

Меню

Створіть обліковий запис для збереження обраних товарів.

Увійти

Створіть обліковий запис для користування списками бажань.

Увійти