Артикул:
16500

Постільна білизна TAC Tulin ранфорс

Красиве постільна білизна від відомого турецького виробника, виконане з мякого ранфорса і прикрашене красивими квітами. Висока якість і незабутня мякість. Таким постільною ви легко зможете порадувати і себе і ваших близьких. Сон і відпочинок на цей постільний подарує приємні відчуття і відмінний настрій на цілий день. Подарункова упаковка від виробника.

Немає балів за цей продукт.

Нет в наличии
Сітка розмірів
Women's clothing size
SizeXSSML
Euro 32/34 36 38 40
USA 0/2 4 6 8
Bust(in) 31-32 33 34 36
Bust(cm) 80.5-82.5 84.5 87 92
Waist(in) 24-25 26 27 29
Waist(cm) 62.5-64.5 66.5 69 74
Hips(in) 34-35 36 37 39
Hips(cm) 87.5-89.5 91.5 94 99
How To Measure Your Bust

With your arms relaxed at your sides, measure around the fullest part of your chest.

How To Measure Your Waist

Measure around the narrowest part of your natural waist, generally around the belly button. To ensure a comfortable fit, keep one finger between the measuring tape and your body.

Розпродано
На данний момент відгуків немає
У обране0
Порівняти0
Додати до списку бажань
Опис

Підковдра - 200 х 220

Простирадло - 240 х 260

Наволочка - 50 х 70 х 2

Як же приємно після насиченого дня виявитися в затишній і свіжої ліжку. Велику роль в облаштуванні спального місця грає постільна білизна. Пропонований комплект від провідного турецького виробника відповідає високим європейським стандартам якості і безпеки. Текстиль здатний задовольнити найвимогливіших покупців.

Комплект постільної білизни TAC Tulin ранфорс виготовлений з полотна ніжно-рожевого кольору. Лицьова сторона підодіяльника і наволочок прикрашена прекрасної квітковою композицією в тон вироби і парою маленьких пташок. Текстиль гармонійно впишеться в будь-який інтерєр спальні. Зовнішній вигляд білизни підніме настрій, і створить затишок в кімнаті. Поставляється виріб у фірмовій подарунковій упаковці.

Ранфорс, є новим різновидом бавовняної тканини з поліпшеними експлуатаційними характеристиками. Для виробництва використовують спеціально очищені і сильно скручені нитки. Завдяки такій технології поверхню білизни виходить легкої і ніжною при цьому щільною і міцною. До складу продукції входить 100% натуральне бавовняне волокно. Виріб гіпоалергенні і безпечно для самої чутливої шкіри. Текстиль красиво драпірується і практично не мнеться під час використання.

Білизна вільно пропускає повітря і володіє високою гігроскопічністю. Шкіра в повній мірі насичується киснем, а зайва волога швидко ліквідується. Підтримується оптимальний тепловий баланс. Поверхня не накопичує статичну електрику. Сплячий відчуває максимальний комфорт і зручність протягом всієї ночі, що гарантує міцний сон і хороше самопочуття сутра.

Постільна білизна з ранфорса просто в побуті і не вимагає спеціально догляду. Для підтримки чистоти і гігієнічності підійде прати у пральній машині при 600-700 оборотах. Будь-які забруднення легко відпираються при температурі води 30-40 градусів. Бажано використовувати неагресивні миючі засоби без відбілювача і барвників. Сушити текстиль слід в ретельно распрямления вигляді при природних умовах в провітрюваному місці. Білизна стійко до сонячного світла і збереже свої характеристики навіть після 300 прань. У разі необхідності виріб можна пропрасувати, вибравши середній температурний режим для праски.

У нашому інтернет магазині розкішний комплект постільної білизни можна придбати, як оптом, так і в роздріб. Демократичні ціни приємно порадують своїх покупців. Модель підійде для оформлення власного будинку. Текстиль порадує всіх членів сімї своєю красою і високою якістю. Слід зазначити, що постільна білизна, це універсальний і завжди актуальний подарунок для родичів і друзів. Виріб можна піднести з будь-якого приводу і урочистої нагоди.

Деталі товару
16500

Характеристики

категорія товару
Постільні комплекти
Тканина
ранфорс
наволочки
50 * 70
склад тканини
бавовна - 100%
Спосіб забарвлення
набивний (друкований)
Упаковка
подарункова від виробника
Країна виробник
Туреччина
Відгуки

Натисніть тут, щоб залишити відгук

6 інших товарів в цій категорії:
Постільна білизна TAC DELUX SENFONI
rating 0 відгуків
Розпродано
0,00 грн
Ця картина зображена на полотні - дрібні вишневі гілочки з тільки що розпустилися білими квіточками. Купити постільну білизну від відомого виробника TAC моделі DELUX SENFONI - отримати золоте поєднання вишуканого...
Комплект постельного белья Love You сатин Баунти
rating 0 відгуків
Розпродано
0,00 грн
Купити чудовий комплект постільної білизни Love You сатин Баунті - подарувати повноцінний відпочинок і відмінний настрій. Виконано в синьо - зеленому кольорі із зображенням острова і парусника в океані. Зроблений з...
TAC DISNEY Twety Stars
rating 0 відгуків
Розпродано
0,00 грн
Для Ваших маленьких любителів веселих мультфільмів торгова марка ТАС пропонує гарний якісний комплект з пташкою Твітті. Комплект зроблений з мякої тканини ранфорс, щоб Ваші дітки могли насолодитися не тільки яскравим...
Комплект постільної білизни Arya Bordeaux Annecy
rating 0 відгуків
Розпродано
0,00 грн
Комплект постільної білизни Arya Bordeaux Annecy з класичною кліткою чудово впишеться в будь-який інтерєр! Ваша спальня перетвориться, в ній Ви будете відчувати себе комфортно і затишно. З таким постільною білизною...
Нещодавно переглянуто
Постельное белье TAC  Tulin ранфорс Постельное белье TAC  Tulin ранфорс
rating 0 відгуків
Розпродано
0,00 грн
Красиве постільна білизна від відомого турецького виробника, виконане з мякого ранфорса і прикрашене красивими квітами. Висока якість і незабутня мякість. Таким постільною ви легко зможете порадувати і себе і ваших...

Параметри

Меню

Створіть обліковий запис для збереження обраних товарів.

Увійти

Створіть обліковий запис для користування списками бажань.

Увійти