Артикул:
20413

Постільна білизна з покривалом Cotton Box FANCY YESIL

Купуючи цей товар, ви можете зібрати до 133 бали. Ваш кошик буде загальним 133 бали який можна перетворити на ваучер на 133,00 грн.

2 668,00 грн
Сітка розмірів
Women's clothing size
SizeXSSML
Euro 32/34 36 38 40
USA 0/2 4 6 8
Bust(in) 31-32 33 34 36
Bust(cm) 80.5-82.5 84.5 87 92
Waist(in) 24-25 26 27 29
Waist(cm) 62.5-64.5 66.5 69 74
Hips(in) 34-35 36 37 39
Hips(cm) 87.5-89.5 91.5 94 99
How To Measure Your Bust

With your arms relaxed at your sides, measure around the fullest part of your chest.

How To Measure Your Waist

Measure around the narrowest part of your natural waist, generally around the belly button. To ensure a comfortable fit, keep one finger between the measuring tape and your body.

Розмір - Комплектація
На данний момент відгуків немає
У обране0
Порівняти0
Додати до списку бажань
Опис

Розміри: Покривало 220х230

Простирадло 240х260

Наволочки 50х70 - 2 штуки

Постільна білизна з покривалом Cotton Box FANCY YESIL виготовлено з високоякісного 100% бавовни за новітніми технологіями. Тканина виконання - ранфорс. Ведучий турецька виробник прославився у себе на батьківщині і далеко за її межами надійністю і красою своїх виробів. Постільна білизна виконано в білому кольорі, поверхня прикрашена ніжним барвистим малюнком у вигляді рослинного орнаменту. У комплект входить покривало салатово- гірчичного кольору з яскравими невеликими помпонами, яке ідеально гармонує з білизною і прикрашає ліжко. Продається виріб в красивій подарунковій упаковці.

Купівля такого комплекту, це чудовий вибір і вигідне капіталовкладення. Текстиль відповідає міжнародним стандартам високої якості і безпеки. Для виготовлення використовуються тільки екологічно чисті натуральні матеріали, які не викликають алергію і подразнень. Покривало, яке на сто відсотків поєднується з постільною, вигідно виглядає і прикрашає інтерєр. Ліжко завжди буде виглядати акуратно і стильно.

Ранфорсное білизна славиться високою зносостійкістю і міцністю. На дотик текстиль дуже приємний і ніжний, володіє легкістю і легкістю. Такі показники досягаються завдяки особливому щільному переплетення сильно скручених бавовняних ниток. Текстиль рівно лягає на поверхню ліжка і зберігає гладку поверхню під час використання.

Виріб не накопичує статичну електрику і пил, що позитивно відбивається на загальному самопочутті людини . Завдяки високій гігроскопічності і повітропроникності, забезпечуються максимально комфортні умови для сну. Зайва волога абсорбується і виводиться назовні, зберігаючи відчуття сухості. Вільний повітрообмін дозволяє уникнути виникнення парникового ефекту і надмірного потовиділення. Покривало можна використовувати не тільки в якості декору, воно відмінно підійде в якості легкої ковдри і замінить собою плед.

Текстиль легко піддається догляду і зберігає свій привабливий зовнішній вигляд, навіть після багаторазових циклів машинних прань. Рекомендована температура води 30-40 градусів, сушити виріб слід в распрямлённом вигляді в природних умовах. Постільна стійко до сонячного світла і механічного впливу. Поверхня залишається гладкою, навіть після прання вона рідко потребує прасування.

Купити висококласний комплект постільної білизни, можна в нашому інтернет магазині оптом і в роздріб. Представлений набір - це красиво і зручно. Постільна послужить чудовим варіантом дорого подарунка для друзів і близьких з приводу будь-якого торжества.

Деталі товару
20413

Характеристики

категорія товару
Постільні комплекти
Тканина
ранфорс
наволочки
50 * 70
склад тканини
бавовна - 100%
Упаковка
подарункова від виробника
Країна виробник
Туреччина
Відгуки

Натисніть тут, щоб залишити відгук

6 інших товарів в цій категорії:
komplekt-postelnogo-belya-tivolyo-home-arredo-yesil
rating 0 відгуків
3 710,00 грн
Гарний комплект постільної білизни Tivolyo Home Arredo Yesil має приємний блакитний відтінок і цікавий малюнок. Відомий турецький виробник використовував якісний сатин-люкс для максимальної мякості і комфорту. Сон...
Комплект постільної білизни Микрофибра 3D, Манчжур
rating 0 відгуків
Розпродано
0,00 грн
Чудовий комплект постільної білизни з мікрофібри (мікроволокно) стане для Вас приємним придбанням. Оригінальний малюнок просто створений для урбаністичного інтерєру, Ви неодмінно закохаєтесь в цей комплект. Мяке...

Параметри

Меню

Створіть обліковий запис для збереження обраних товарів.

Увійти

Створіть обліковий запис для користування списками бажань.

Увійти