Артикул:
11545

Постільна білизна TAC Ranforce Cecily

Постільна білизна TAC Ranforce Cecily - подарувати близьким комфортний сон і відпочинок. Гарний дизайн і приємні кольори прикрасять Вашу спальню. Виготовлено з натуральної бавовни, міцного, мякого, гіпоалергенного. Легко стирається в машинці і зберігає свій зовнішній вигляд на довгий час. Подарункова упаковка від виробника.

Купуючи цей товар, ви можете зібрати до 113 бали. Ваш кошик буде загальним 113 бали який можна перетворити на ваучер на 113,00 грн.

2 279,00 грн
Сітка розмірів
Women's clothing size
SizeXSSML
Euro 32/34 36 38 40
USA 0/2 4 6 8
Bust(in) 31-32 33 34 36
Bust(cm) 80.5-82.5 84.5 87 92
Waist(in) 24-25 26 27 29
Waist(cm) 62.5-64.5 66.5 69 74
Hips(in) 34-35 36 37 39
Hips(cm) 87.5-89.5 91.5 94 99
How To Measure Your Bust

With your arms relaxed at your sides, measure around the fullest part of your chest.

How To Measure Your Waist

Measure around the narrowest part of your natural waist, generally around the belly button. To ensure a comfortable fit, keep one finger between the measuring tape and your body.

Розмір - Комплектація
На данний момент відгуків немає
У обране0
Порівняти0
Додати до списку бажань
Опис

Підковдра - 200 х 220

Простирадло - 240 х 260

Наволочка - 50 х 70 х 2

Комплект постільної білизни TAC Ranforce Cecily від відомого турецького бренду виготовлений з нової тканини - ранфорс. До складу виробу входить 100% бавовна Егейського походження. Малюнок нанесений набивним способом. Красиве білизна виконано в бежевому кольорі, прикрасою служать великі блакитні квіти - троянди, і ширяють над ними метелики-бантики. Комплект виглядає дуже гармонійно і привабливо, таке постільна ідеально впишеться в будь-який інтерєр спальні. Текстиль допоможе створити тиху і затишну атмосферу, яка сприятиме розслабленню і гарному відпочинку. Комплектується в подарункову коробку з логотипом фірми.

Сон обовязкова складова життя кожної людини. Пропоноване постільна білизна забезпечить максимально комфортні умови для здорового сну. Виріб відповідає санітарним нормам і високому європейському якості. Постільна володіє чудовими споживчими властивостями і здатне задовольнити найвибагливіших споживачів.

Ранфорс - це новий різновид бавовняної тканини, яка характеризується високою щільністю переплетення сильно скручених бавовняних ниток. Текстиль легкий і мякий на дотик, при цьому дуже міцний і довговічний. Матеріал чудово драпірується і рівно лягає на поверхню ліжка. Білизна практично не мнеться, тому ліжко завжди буде мати бездоганний вигляд, навіть без використання декоративного покривала.

Головною особливістю постільної білизни з ранфорса, вважається його здатність підлаштовуватися під навколишнє температуру. Незалежно від того жарко в кімнаті або прохолодно, матеріал допоможе підтримувати оптимальний тепловий баланс тіла. Комплект підійде для всесезонного використання. Текстиль вільно пропускає повітря і володіє високою гігроскопічністю. Виріб не викликає алергічних реакцій, не накопичує пил і статичну електрику.

Комплект з ранфорса стійкий до частих прання, навіть після 300 циклів машинного прання, білизна збереже свою привабливість і фізичні показники. Рекомендована температура для прання становить 40-60 градусів, сушити дуже гарне при природних умовах в распрямления вигляді. Тканина не боїться впливу сонячних променів і зберігає свою форму.

Купити надійний і красивий комплект постільної білизни можна в нашому інтернет магазині оптом і в роздріб. Приємні ціни порадують клієнтів своєю доступністю. Слід сказати, що постільна білизна, це прекрасний подарунок для друзів і родичів за будь-що.

Деталі товару
11545

Характеристики

категорія товару
Постільні комплекти
Тканина
ранфорс
наволочки
50 * 70
склад тканини
бавовна - 100%
Спосіб забарвлення
набивний (друкований)
Упаковка
подарункова від виробника
Країна виробник
Туреччина
Відгуки

Натисніть тут, щоб залишити відгук

6 інших товарів в цій категорії:
Постельное белье Love You сатин лайт TL 171195
rating 0 відгуків
2 048,00 грн
Чудовий комплект постільної білизни з цікавим малюнком і в приємній колірній гамі. зроблено постільна відомим виробником з кращої тканини сатин для Вашого максимально приємного сну і відпочинку. Тканина має високу...
Нещодавно переглянуто
TAC Ranforce Cecily TAC Ranforce Cecily
rating 0 відгуків
2 279,00 грн
Постільна білизна TAC Ranforce Cecily - подарувати близьким комфортний сон і відпочинок. Гарний дизайн і приємні кольори прикрасять Вашу спальню. Виготовлено з натуральної бавовни, міцного, мякого, гіпоалергенного....

Параметри

Меню

Створіть обліковий запис для збереження обраних товарів.

Увійти

Створіть обліковий запис для користування списками бажань.

Увійти