Артикул:
11544

Постільна білизна TAC Ranforce Lenny

Купити чудове постільна білизна TAC Ranforce Lenny від турецького виробника - внести в Вашу спальню красу і неповторний дизайн. Виготовлено їх натурального 100% бавовни високої якості, щільного, мякого, приємного на дотик. Таке постільна білизна подарує Вам відчуття ніжності й затишку. Подарункова упаковка від виробника.

Немає балів за цей продукт.

Нет в наличии
Сітка розмірів
Women's clothing size
SizeXSSML
Euro 32/34 36 38 40
USA 0/2 4 6 8
Bust(in) 31-32 33 34 36
Bust(cm) 80.5-82.5 84.5 87 92
Waist(in) 24-25 26 27 29
Waist(cm) 62.5-64.5 66.5 69 74
Hips(in) 34-35 36 37 39
Hips(cm) 87.5-89.5 91.5 94 99
How To Measure Your Bust

With your arms relaxed at your sides, measure around the fullest part of your chest.

How To Measure Your Waist

Measure around the narrowest part of your natural waist, generally around the belly button. To ensure a comfortable fit, keep one finger between the measuring tape and your body.

Розпродано
На данний момент відгуків немає
У обране0
Порівняти0
Додати до списку бажань
Опис

Підковдра - 200 х 220

Простирадло - 240 х 260

Наволочка - 50 х 70 х 2

Комплект постільної білизни TAC Ranforce Lenny від провідного турецького виробника з світовим імям. До складу виробу входить 100% натуральне екологічно чисте бавовняне волокно. Тканина виконання - ранфорс, високої щільності. Малюнок нанесений на новітньому обладнанні, набивним (друкованим) способом. Чудове постільна білизна білого кольору, прикрашене романтичними композиціями з квітів і в польоті, метеликами. Текстиль стане прекрасним доповненням будь-якого інтерєру спальної кімнати. Поставляється в презентабельною упаковці з фірмовим логотипом.

Постільна білизна з ніжного ранфорса подарує масу приємних тактильних відчуттів. Текстиль забезпечить максимально комфортні умови для сну. Продукція відповідає високим стандартам якості і безпеки. Склад не викликає подразнень і алергічних реакцій. Білизна рекомендовано для щоденного використання всіма членами сімї. Ранфорс здатний підлаштовуватися під навколишнє температуру і забезпечувати оптимальний тепловий баланс. У спекотне літо поверхню освіжить і порадує приємною прохолодою, а взимку огорне теплом і затишком.

Матеріал славиться своєю міцністю і високою зносостійкістю. Для виробництва використовують тонкі сильно скручені бавовняні волокна. Постільна білизна має високу гігроскопічність і здатне вільно пропускати повітря. Що виділяється тілом волога швидко абсорбується і виводиться на поверхню. Текстиль не накопичує статичну електрику, це означає що на серцево - судинну і нервову систему не діятимуть постійні подразники у вигляді дрібних електричних розрядів. Це позитивно відбивається на всьому організмі.

Виріб просто в побуті і не вимагає спеціального догляду, легко піддається прання. Рекомендована температура води становить 30-40 градусів, краще використовувати неагресивні миючі засоби. Текстиль швидко сохне в природних умовах і стійкий до сонячних променів. При необхідності поверхню можна пропрасувати зі зворотної сторони.

Запропоновану продукцію можна купити оптом і в роздріб в нашому інтернет магазині. Ціни приємно здивують своєю доступністю. Високоякісна білизна стане вигідним придбанням у власний будинок і послужить прекрасним подарунком для друзів і родичів. Надійне і красива постільна білизна порадує приємними тактильними відчуттями і подарує солодкі сни. Слід зазначити, що текстиль, це універсальний подарунок, який стане в нагоді в кожному будинку і буде актуальний з будь-якого приводу і нагоди.

Деталі товару
11544

Характеристики

категорія товару
Постільні комплекти
Тканина
ранфорс
наволочки
50 * 70
склад тканини
бавовна - 100%
Спосіб забарвлення
набивний (друкований)
Упаковка
подарункова від виробника
Країна виробник
Туреччина
Відгуки

Натисніть тут, щоб залишити відгук

6 інших товарів в цій категорії:
Комплект постільної білизни ARYA друкований дитячий Puppy Blue - блакитний
Встигни купити за знижкою
rating 0 відгуків
2 508,35 грн 2 951,00 грн
Купити гарне дитяче постільна білизна від турецького виробника ARYA із зображенням героя популярного мультфільму - подарувати якісний і повноцінний сон. Виготовлено з сатину високої якості, мяке, міцне, приємне на...
TAC Ranforce Laurel turkuaz
rating 0 відгуків
Розпродано
0,00 грн
Постільна білизна TAC Ranforce Laurel turkuaz найкраще любителям комфорту і практичності. Оригінальний дизайн і приємні кольори прикрасять інтерєр Вашої спальні, а щільний ранфорс подарує мякість і ніжність під час...
Комплект постельного белья Gelin Home NESLISAH PIKE SET
rating 0 відгуків
17 540,00 грн
Чудовий комплект постільної білизни Gelin Home NESLISAH PIKE SET стане родзинкою Вашої спальні. Виконано з сатину високої якості, мяке, легке, міцне, швидко вбирає вологу. Постільна білизна декоровано вишуканою...
Нещодавно переглянуто
TAC Ranforce Lenny TAC Ranforce Lenny
rating 0 відгуків
Розпродано
0,00 грн
Купити чудове постільна білизна TAC Ranforce Lenny від турецького виробника - внести в Вашу спальню красу і неповторний дизайн. Виготовлено їх натурального 100% бавовни високої якості, щільного, мякого, приємного на...

Параметри

Меню

Створіть обліковий запис для збереження обраних товарів.

Увійти

Створіть обліковий запис для користування списками бажань.

Увійти