Артикул:
14230

Комплект постільної білизни Tac Delux Saten Moreno Taba

Елегантное постільне бельё Tac Delux Saten Moreno Taba сделан з приятной ткани сатин - люкс . В набор входити пододеяльник , простонь i чотири наволочки високого качества . Комплект продається в подарочной упаковка , что дуже удобно для презентація Вашим друзьям або близким . Коричнево - красные тона наполнят комнату енергія i яркостью . Купить комплект можна також оптом .

Немає балів за цей товар, оскільки знижка вже є.

Нет в наличии
Сітка розмірів
Women's clothing size
SizeXSSML
Euro 32/34 36 38 40
USA 0/2 4 6 8
Bust(in) 31-32 33 34 36
Bust(cm) 80.5-82.5 84.5 87 92
Waist(in) 24-25 26 27 29
Waist(cm) 62.5-64.5 66.5 69 74
Hips(in) 34-35 36 37 39
Hips(cm) 87.5-89.5 91.5 94 99
How To Measure Your Bust

With your arms relaxed at your sides, measure around the fullest part of your chest.

How To Measure Your Waist

Measure around the narrowest part of your natural waist, generally around the belly button. To ensure a comfortable fit, keep one finger between the measuring tape and your body.

Розпродано
На данний момент відгуків немає
У обране0
Порівняти0
Додати до списку бажань
Опис

Підковдра - 200 х 220

Простирадло - 240 х 260

Наволочка - 50 х 70 + 5 х 2

Наволочка - 50 х 70 х 2

Сон важливий для кожної людини, від його якості залежить наше самопочуття, настрій і здоровя. Поряд з матрацом та іншими постільними речами важливу роль в забезпеченні комфортних умов для відпочинку грає постільна білизна. Лідируючий турецька виробник випускає натуральний текстиль, який відповідає високим стандартам європейської якості і безпеки.

Комплект постільної білизни Tac Delux Saten Moreno Taba виконаний в насичених червоно - коричневих кольорах. Поверхня прикрашена красивим візерунком, який надає виробу елегантності. Текстиль стане чудовим доповненням інтерєру, ставши його яскравою родзинкою. Постіль завжди буде виглядати чудово, навіть без використання декоративного покривала. Сатин чудово драпірується і не мнеться під час використання. Лицьова сторона гладенька і володіє благородним шовковим блиском. Завдяки подвійному способом плетіння ниток, зворотний бік білизни мяка і шорстка. Це забезпечує надійну фіксацію білизни на матраці або дивані, текстиль НЕ совається і не сповзає. Комплект поставляється в подарунковій упаковці з фірмовим логотипом.

Виготовлений на основі 100% натурального екологічно чистої бавовни текстиль є повністю безпечним і гіпоалергенним. Білизна вільно пропускає повітря і швидко відводить зайву вологу. Текстиль підтримує оптимальний температурний баланс і підійде для всесезонного використання.

Білизна з сатину характеризується стійкістю до зносу і розривів. Навіть після 300 циклів машинного прання виріб збереже свій новий зовнішній вигляд. Текстиль не вимагає спеціального догляду, все забруднення легко відпираються при температурі води 30-40 градусів. Бажано використовувати неагресивні миючі засоби без відбілювача і барвників. Перед пранням білизну рекомендується вивернути навиворіт. Сушити виріб слід в провітрюваному місці або на відкритому повітрі, попередньо розрівнявши поверхню. Поверхня зберігає свою форму і гладкість, білизну рідко потребує прасування. У разі необхідності текстиль можна пропрасувати зі зворотної сторони теплою поверхнею праски.

Пропонований комплект високоякісної постільної білизни можна купити оптом і в роздріб в нашому інтернет магазині. Замовлення можна швидко оформити онлайн або звязавшись з нами по телефону. Модель стане прекрасним вибором для оформлення власної спальні, прикрасить інтерєр і підніме настрій. Слід зазначити, що текстиль є універсальним і затребуваним подарунком. Постільна білизна можна піднести друзям і родичам, з будь-якого приводу і нагоди. Текстиль довгі роки буде радувати свого власника, нагадуючи про добрий смак свого дарувальника.

Деталі товару
14230

Характеристики

категорія товару
Постільні комплекти
Склад
бавовна
Тканина
сатин deluxe
наволочки
50 * 70
склад тканини
вовна 100%
Спосіб забарвлення
набивний (друкований)
Малюнок
набивний (друкований)
Упаковка
картонна упаковка від виробника
Країна виробник
Туреччина
Відгуки

Натисніть тут, щоб залишити відгук

6 інших товарів в цій категорії:
postelnoe-bele-tivolyo-home-crisantem
rating 0 відгуків
4 871,00 грн
Пропонуємо вам гарне постільна білизна від турецького виробника з оригінальним дизайном і високою мякістю тканини. Постільна зроблено з мякого і міцного сатину-люкс для вашого максимально приємного сну і...
Комплект постільної білизни Love You сатин "Соло"
rating 0 відгуків
2 645,00 грн
Постільна білизна Love You "Соло" однозначно додасть мякості в інтерєр. Ніжний дизайн комплекту буде красиво поєднуватися з будь-яким інтерєром! Комплект білого кольору, прикрашений біло-рожевими квітами і...
Комплект постільної білизни Love You Бонні і Клайд
rating 0 відгуків
Розпродано
0,00 грн
Постільна білизна Love You КПБ Бонні і Клайд - доповнити інтерєр будь-якої спальні яскравою деталлю. Красиві білі коні виглядають благородно і органічно. При виготовленні комплекту використовувалися натуральні...
Комплект постільної білизни Love You сатин "Вірність"
rating 0 відгуків
2 645,00 грн
Набір постільної білизни Love You сатин "Вірність" яскравий і ошатний, дарує відчуття свята! Білосніжний фон прикрашений букетом яскраво-червоних суцвіть. Підодіяльник і простирадло на вивороті мають білий колір....
Нещодавно переглянуто

Параметри

Меню

Створіть обліковий запис для збереження обраних товарів.

Увійти

Створіть обліковий запис для користування списками бажань.

Увійти