Артикул:
19462

Халат Bultex Hotel microfibra

Немає балів за цей продукт.

Нет в наличии
Сітка розмірів
Women's clothing size
SizeXSSML
Euro 32/34 36 38 40
USA 0/2 4 6 8
Bust(in) 31-32 33 34 36
Bust(cm) 80.5-82.5 84.5 87 92
Waist(in) 24-25 26 27 29
Waist(cm) 62.5-64.5 66.5 69 74
Hips(in) 34-35 36 37 39
Hips(cm) 87.5-89.5 91.5 94 99
How To Measure Your Bust

With your arms relaxed at your sides, measure around the fullest part of your chest.

How To Measure Your Waist

Measure around the narrowest part of your natural waist, generally around the belly button. To ensure a comfortable fit, keep one finger between the measuring tape and your body.

Розпродано
На данний момент відгуків немає
У обране0
Порівняти0
Додати до списку бажань
Опис

Халат Bultex Hotel складається з 100% мікрофібри. Виріб від провідного турецького виробника домашнього текстилю, відрізняється високою якістю і вишуканим дизайном. Продукція користується популярністю, не тільки у себе на батьківщині, але і за її межами. Продається в поліетиленовій упаковці від виробника. Класичний білий халат на поясі, відрізняється своєю універсальністю, він підійде як для чоловіків, так і для жінок. Виріб послужить хорошим подарунком, до якого ніхто, не залишиться байдужим. Чи стане корисним придбанням в будинок.

Халат - це один з найпопулярніших видів домашнього одягу. Мікрофібра є затребуваним синтетичним матеріалом для виробництва домашнього текстилю. Такі вироби відрізнятися дивовижною мякістю і легкістю. Вони дуже теплі і зручні. Для холодної пори року, це те що потрібно. Такий халат завжди зігріє і подарує затишок і спокій.

Текстиль володіє такими корисними властивостями, як висока міцність і зносостійкість, завдяки особливому плетіння ниток, халат не розтягується і не втрачає форму. Купівля такої домашнього одягу - це вигідне капіталовкладення. Виріб прослужить довгий час, не втрачаючи своїх початкових якостей і характеристик. Його зручно зберігати, він не мнеться і займає мало місця.

Дихаюча тканина не перешкоджає циркуляції повітря. Тіло не паритися і не потіє. Має абсорбуючі властивості, здатний видаляти з поверхні шкіри шкідливі органічні домішки і солі, які можуть привести до сухості і лущення шкіри. Виріб в кілька разів легше бавовняних аналогів, а здатність вбирати вологу в рази вище. Миттєво осушує шкіру і робить час після прийняття ванни або душу максимально комфортним. Позбавляючи свого володаря від почуття зябкости. Здатність зберігати тепло, це ще одна приємна функція тканини.

Такий халат дуже практичний в побуті. Він добре переться і швидко сохне в природних умовах. Гладити виріб не потрібно, що значно полегшує працю, і економить час домогосподаркам. Чи не сприйнятливий до забруднень і не вбирає запахи. Стійкий до сонячного світла, не линяє і зберігає свою форму і первинний зовнішній вигляд, навіть поле багаторазового використання.

Купити, виріб можна в нашому інтернет магазині оптом і в роздріб. Не упускайте можливість, побалуйте себе і своїх близьких якісним виробом, яке принесе хвилини спокою і гармонії. Подарує ніжність і тепло, дозволить розслабитися після метушливого дня.

Деталі товару
19462

Характеристики

категорія товару
Халати
Тканина
мікрофібра
склад тканини
мікрофібра - 100%
Упаковка
поліетиленова упаковка від виробника
Країна виробник
Туреччина
Стать
унісекс
Відгуки

Натисніть тут, щоб залишити відгук

6 інших товарів в цій категорії:
Нещодавно переглянуто

Параметри

Меню

Створіть обліковий запис для збереження обраних товарів.

Увійти

Створіть обліковий запис для користування списками бажань.

Увійти