Артикул:
19206

Халат жіночий Tivolyo Home VERSAILES

Пропонуємо Вашій увазі мякі махровий халат для жінок, зроблений відомим турецьким виробником з кращої бавовняної тканини. В такому халатику Вам завжди буде комфортно і затишно. Красиво прикрашений комір і мереживний кант додають шарму даної моделі, що безсумнівно подарує вам чудовий настрій. Подарункова упаковка і якість від виробника.

Немає балів за цей продукт.

Нет в наличии
Сітка розмірів
Women's clothing size
SizeXSSML
Euro 32/34 36 38 40
USA 0/2 4 6 8
Bust(in) 31-32 33 34 36
Bust(cm) 80.5-82.5 84.5 87 92
Waist(in) 24-25 26 27 29
Waist(cm) 62.5-64.5 66.5 69 74
Hips(in) 34-35 36 37 39
Hips(cm) 87.5-89.5 91.5 94 99
How To Measure Your Bust

With your arms relaxed at your sides, measure around the fullest part of your chest.

How To Measure Your Waist

Measure around the narrowest part of your natural waist, generally around the belly button. To ensure a comfortable fit, keep one finger between the measuring tape and your body.

Розпродано
На данний момент відгуків немає
У обране0
Порівняти0
Додати до списку бажань
Опис

Розмір - M

Колір - білий

Що може бути краще, ніж укутати в мякий, теплий і приємний на дотик халат, повернувшись додому після важкого трудового дня? Халат жіночий Tivolyo Home VERSAILES виправдає всі очікування. Він втілює в собі високу якість, розкіш елітного текстилю. Що дозволить зануритися в атмосферу гармонії та спокою.

Виконано виріб з 100% бавовни, який перетворений в махрове полотно. Особливістю такої тканини є те, що формується вона за рахунок безлічі нитяних петель, які і відповідають за основні свої якості. Халат з махорки делікатний до шкіри, пластичний, дозволяє тілу дихати і при цьому зберігати тепло. Висока щільність махрової тканини не заважає халату бути легким і повітряним, а також, структура щільно прилягають петель здійснює функцію масажу, що позитивно відбивається на шкірі. Огорнувшись в такий гарний халат з натуральної бавовни, що володіє гіпоаллергннимі властивостями, можна бути впевненим, що на шкірі не виникне роздратування, як в синтетичних халатах з поліестру.

Використовуючи в повсякденності такий продукт, можна переконається в його практичності і зручності. Зовнішній вигляд халата привертає своїм не вигадливим мереживом, гіпюром і друкованим малюнком у вигляді квітів, які в мяких тонах, розташованих на комірі і рукавах. За основу для халата використовується біла махра, що лише підкреслює його елегантність і витонченість.

Купивши халат жіночий Tivolyo Home VERSAILES Ви отримуєте вишуканий високоякісний подарунок від всім відомого нам турецького бренду. Чиє виробництво відповідає всім європейським стандартам. Виріб пропонується в подарунковій упаковці, що дозволяє підняти настрій під час покупки, а також стане унікальним подарунком для різного роду свята. Його придбати Ви зможете в нашому інтернет-магазині за вигідною ціною.

Деталі товару
19206

Характеристики

категорія товару
Халати
Тканина
махрова одностороння
склад тканини
бавовна - 100%
Упаковка
подарункова від виробника
Оздоблення
мереживо
Країна виробник
Туреччина
Стать
жіноча
Відгуки

Натисніть тут, щоб залишити відгук

6 інших товарів в цій категорії:
набор Bellina bukle 2 халата+ 4 полотенца + тапочки
rating 0 відгуків
Розпродано
0,00 грн
Сімейний набір Bellina bukle , що складається з двох халатів (чоловічого і жіночого), чотирьох рушників (2 банних і 2 лицьових) і двох пар тапочок дозволить Вам і Вашій половинці приймати ванну з усіма зручностями і...
халат Soft Kiss
rating 0 відгуків
Розпродано
0,00 грн
Халати Soft Kiss створені з двосторонньої махрової тканини зі стовідсоткового бавовни. Щільність матерії висока. Зроблено в Туреччині. Вироби поставляються в поліетиленовій упаковці від виробника. Дану позицію ви...
Нещодавно переглянуто
Халат Tivolyo Home VERSAILES Халат Tivolyo Home VERSAILES
rating 0 відгуків
Розпродано
0,00 грн
Пропонуємо Вашій увазі мякі махровий халат для жінок, зроблений відомим турецьким виробником з кращої бавовняної тканини. В такому халатику Вам завжди буде комфортно і затишно. Красиво прикрашений комір і мереживний...

Параметри

Меню

Створіть обліковий запис для збереження обраних товарів.

Увійти

Створіть обліковий запис для користування списками бажань.

Увійти