Артикул:
19018

рушник Dolphins dray Cotton 50 * 90

Немає балів за цей продукт.

Нет в наличии
Сітка розмірів
Women's clothing size
SizeXSSML
Euro 32/34 36 38 40
USA 0/2 4 6 8
Bust(in) 31-32 33 34 36
Bust(cm) 80.5-82.5 84.5 87 92
Waist(in) 24-25 26 27 29
Waist(cm) 62.5-64.5 66.5 69 74
Hips(in) 34-35 36 37 39
Hips(cm) 87.5-89.5 91.5 94 99
How To Measure Your Bust

With your arms relaxed at your sides, measure around the fullest part of your chest.

How To Measure Your Waist

Measure around the narrowest part of your natural waist, generally around the belly button. To ensure a comfortable fit, keep one finger between the measuring tape and your body.

Розпродано
Читати відгук
Средній рейтинг: 10/10 Кількість відгуків: 1
У обране0
Порівняти0
Додати до списку бажань
Опис

Двостороннє махровий рушник Dolphins dray Cotton 50 * 90, від турецької торгової марки, яка завоювала любов і довіру споживачів високою якістю своєї продукції. Вироби використовуються як приватно в побуті, так і в фешенебельних готелях. До складу входить 100% бавовняне волокно.

Без рушника не обходиться жоден будинок, це один з найпопулярніших видів домашнього текстилю. Лідером серед покупців, є махрові вироби. Це перш за все обумовлено чудовими властивостями самої махорки. Виготовлена з натуральної сировини, тканина є екологічно чистою та безпечною, не викликає алергії і подразнень на шкірі. Підійде для використання навіть дітьми. Володіє такими чудовими властивостями як висока гігроскопічність і повітропроникність. Поверхня швидко вбирає вологу з шкіри, роблячи використання максимально комфортним. Тканина дихаюча, за рахунок цього швидко сохне, запобігаючи тим самим розвиток патогенних мікроорганізмів і поява запаху.

Рушник дуже мяке і шовковисте, так і хочеться провести по них рукою, ворс рівномірний, середньої довжини і високої щільності, робить виріб надзвичайно пухнастим і ніжним. Завдяки петельчатого структурі, під час використання виконується легкий ліфтинговий масаж, який благотворно впливає на стан шкіри.

Виріб не вимагає спеціального догляду, достатньо звичайної машинного прання за допомогою миючих засобів. У прасування не потребує, що значно економить час і сили домогосподарок. Стійко до сонячного світла і високих температур. Швидко сохне, зберігає свою форму, колір і мякість, навіть після багаторазового використання.

Рушники виконані в спокійних пастельних відтінках рожевого і фіолетового, коричневого і персикового, сірого кольорів. Мають класичний дизайн, краю прикрашені акуратним бортиком, що додає особливого шарму. Добре підійде для інтерєру будь-якої ванної кімнати, завдяки широкому асортименту квітів і відтінків, можна підібрати виріб на будь-який смак.

Купити такий рушників в свій будинок або в подарунок, можна в нашому інтернет магазині, оптом і в роздріб. Адже текстиль є чудовим презентом, який можна подарувати з приводу і нагоди. Такий сюрприз стати в нагоді в кожному будинку, так як практичний і універсальний в користуванні. Поставляється такий текстиль в поліпропіленовій упаковці від виробника.

Деталі товару
19018

Характеристики

категорія товару
рушник
Тканина
махрова двостороння
склад тканини
бавовна - 100%
Упаковка
поліетиленова упаковка від виробника
Країна виробник
Туреччина
Відгуки

Натисніть тут, щоб залишити відгук

ПОЛОТЕНЦЕ DOLPHINS DRAY COTTON 50*90
rating 10
10/10
6 інших товарів в цій категорії:
polotence-philippus-modal-50-90-licevoe
rating 0 відгуків
199,00 грн
Рушник Philippus Modal Leaf 50 * 90 зроблено з мякої двосторонньої махри відомим турецьким виробником. Таке рушник легко вбирає вологу і подарує комфортну сухість Вашої шкіри. Різні відтінки і цікава вишивка...

Параметри

Меню

Створіть обліковий запис для збереження обраних товарів.

Увійти

Створіть обліковий запис для користування списками бажань.

Увійти