Артикул:
20717

Постільний комплект TAC Bebek Battanie Sweet Bird

Купуючи цей товар, ви можете зібрати до 168 бали. Ваш кошик буде загальним 168 бали який можна перетворити на ваучер на 168,00 грн.

3 378,00 грн
Сітка розмірів
Women's clothing size
SizeXSSML
Euro 32/34 36 38 40
USA 0/2 4 6 8
Bust(in) 31-32 33 34 36
Bust(cm) 80.5-82.5 84.5 87 92
Waist(in) 24-25 26 27 29
Waist(cm) 62.5-64.5 66.5 69 74
Hips(in) 34-35 36 37 39
Hips(cm) 87.5-89.5 91.5 94 99
How To Measure Your Bust

With your arms relaxed at your sides, measure around the fullest part of your chest.

How To Measure Your Waist

Measure around the narrowest part of your natural waist, generally around the belly button. To ensure a comfortable fit, keep one finger between the measuring tape and your body.

Розмір - Комплектація
На данний момент відгуків немає
У обране0
Порівняти0
Додати до списку бажань
Опис

Ковдра - 95 х 145

Простирадло на гумці на матрац - 80 х 140

Плед вязаний - 80 х 120

Наволочка - 35 х 45 х 2

Захист на бортик - 40 х 210 х 2

Комплект постільної білизни TAC Bebek Battanie Sweet Bird від іменитого турецького виробника, який спеціалізується на виробництві високоякісного домашнього текстилю. Виріб складається з натуральної бавовни, наповнювачем служить 100% поліестер. Тканина виконання - ранфорс. Білизна рожевого кольору відмінно підійде для дитячої кімнати маленької принцеси. Поверхня прикрашена милими малюнками, які зображують солодощі. У комплект входить покривало з пряжі рожевого кольору. Комплектується текстиль в фірмову подарункову упаковку.

Постільна білизна, це одна з перших необхідних речей, яка знадобиться при народженні дитини. Велику частину часу малюки проводять в своєму ліжечку, тому білизна має забезпечувати максимально комфортні умови. Пропонований текстиль має відповідну сертифікацію і відповідає високим європейським стандартам якості і безпеки. Натуральний екологічно чистий склад не викликає алергії і подразнень. Захисні бортики створюють затишок і запобігають болючих ударів, адже немовлята ще не можуть контролювати свої рухи.

Ранфорс - це новий вид бавовняної тканини, яка відрізняється високою щільністю переплетення сильно скручених ниток. Матеріал виходить дуже міцним, при цьому володіє легкістю і легкістю. На дотик поверхня дуже приємна, ніжна і мяка. Текстиль прекрасно драпірується і не мнеться під час використання.

Білизна володіє всіма чудовими властивостями натуральних тканин, воно характеризується високою гігроскопічністю і повітропроникністю. Що виділяється фізіологічна рідина швидко абсорбується і виводиться назовні, зберігаючи відчуття сухості. Забезпечується правильний повітрообмін, виключається виникнення парникового ефекту. Текстиль не накопичує статичну електрику, що сприятливо відбивається на всьому організмі. Виріб здатне адоптіроваться під навколишнє середовище і підтримувати оптимальний тепловий баланс. Постільна підійде для всесезонного використання.

Текстиль простий у використанні і не вимагає спеціального догляду. Зносостійка тканина переносить часті машинні прання без шкоди для зовнішнього вигляду. Набивний малюнок залишається таким же яскравим і привабливим. Рекомендована температура води для прання 30-40 градусів. Сушити виріб краще при природних умовах в добре распрямления вигляді. При необхідності білизну можна проутюжить.

Купити такий чудовий набір постільної білизни для дівчинки, можна в нашому інтернет магазині оптом і в роздріб. Такий текстиль послужить чудовим подарунком для діток, він буде радувати своєю красою і огорне ніжною турботою, даруючи комфорт і затишок.

Деталі товару
20717

Характеристики

категорія товару
Постільні комплекти
Тканина
ранфорс
склад тканини
бавовна - 100%
Спосіб забарвлення
набивний (друкований)
Упаковка
поліетиленова упаковка від виробника
Склад наповнювача
Поліестер 100%
Країна виробник
Туреччина
Відгуки

Натисніть тут, щоб залишити відгук

6 інших товарів в цій категорії:
Комплект ARYA дитячий в ліжечко Truck
rating 0 відгуків
Розпродано
0,00 грн
Комплект постільної білизни для новонароджених від турецького виробника ARYA подарує чарівні сни Вашій дитині. Комплект виготовлений з натуральної бавовни, мякий, міцний, приємний на дотик, не викликає алергії....
372,00 грн
Дитячий комплект постільної білизни Tirotex виготовлений на популярній Тираспольської фабриці. Для його пошиття використовували бавовняну тканину. Бязевих плетіння забезпечує зносостійкість вироби, що є дуже важливим...
Постільна білизна TAC "Міккі Маус - Циркове Шоу"
rating 0 відгуків
Розпродано
0,00 грн
Комплект TAC "Міккі Маус - Циркове Шоу" подарують вашим малюкам тільки кращі і яскраві сни. Комплект постільної білизни в ліжечко від торгової марки ТАС, стане відмінним доповненням дитячої кімнати, і подарує вашим...
Комплект в дитяче ліжечко Bella Donna
rating 0 відгуків
Розпродано
0,00 грн
Чудовий комплект в ліжечко від турецького виробника Bella Donna має однотонний ніжно-рожевий колір і приємний зовнішній вигляд. Висока якість бавовняного волокна подарує Вашій дитині спокійний солодкий сон. Комплект...

Параметри

Меню

Створіть обліковий запис для збереження обраних товарів.

Увійти

Створіть обліковий запис для користування списками бажань.

Увійти