Артикул:
18946

Халат Soft Cotton PILOT MOR

Купуючи цей товар, ви можете зібрати до 166 бали. Ваш кошик буде загальним 166 бали який можна перетворити на ваучер на 166,00 грн.

3 330,00 грн
Сітка розмірів
Women's clothing size
SizeXSSML
Euro 32/34 36 38 40
USA 0/2 4 6 8
Bust(in) 31-32 33 34 36
Bust(cm) 80.5-82.5 84.5 87 92
Waist(in) 24-25 26 27 29
Waist(cm) 62.5-64.5 66.5 69 74
Hips(in) 34-35 36 37 39
Hips(cm) 87.5-89.5 91.5 94 99
How To Measure Your Bust

With your arms relaxed at your sides, measure around the fullest part of your chest.

How To Measure Your Waist

Measure around the narrowest part of your natural waist, generally around the belly button. To ensure a comfortable fit, keep one finger between the measuring tape and your body.

Цвет
  • Фиолетовый
Розмір, вік
На данний момент відгуків немає
У обране0
Порівняти0
Додати до списку бажань
Опис

Дитячий махровий халат Soft Cotton PILOT MOR для хлопчика , від провідного турецького виробника домашнього текстилю, виконаний з високоякісного 100% єгипетського бавовняного волокна, яке вважається кращим. При виробництві дотримані всі норми європейських стандартів якості. У набір входять кімнатні тапочки з тієї ж тканини, що створює неперевершений ансамбль.

Сучасний ринок переповнений всілякими новими тканинами. Однак махрові вироби продовжують займати лідируюче місце за попитом. Махра - це ворсиста тканина, що складається з безлічі петельок. Поверхня відрізняється дивовижною мякістю і ніжністю. Натуральна тканина має ряд корисних якостей і властивостей.

Так як пристрій призначений для використання дітьми, основоположним є його безпеку. Всі використовувані при виробництві матеріали натуральні і екологічно чисті, не викликають алергію і подразнень на шкірі. Володіє високим ступенем гігроскопічності, за мить поверхня здатна всотати велику кількість вологи.

Махровий халат має функцію терморегуляції, підтримує комфортну температуру тіла, без парникового ефекту. У нього так приємно закутатися після прийняття ванни або душу. Дискомфорт виключений для дитини, коли він покине теплу ванну. Поверхня не накопичує статичну електрику, що позитивно впливає на серцево-судинну систему. Петельчатого структура забезпечує легкий масаж, покращуючи мікроциркуляцію крові.

Халат не вимагає особливого догляду, витримує високі температури і часті прання, це особливо актуально, адже діти часто брудняться. Кольори стійкі до сонячного світла, не линяють. Сушити виріб краще в природних умовах. Гладити текстиль не потрібно, це зберігає пухнастість халата і економить час домогосподаркам. Тканина дуже міцна і зносостійка, прослужить довгий час своєму юному господареві.

Текстиль має яскравий дизайн і насичений фіолетовий колір. Прикрашений якісної вишивкою, у вигляді яскраво-жовтою машинки з мультфільму "Тачки". Таке оформлення неодмінно сподобатися юному чоловікові. А ніжність і мякість халата, подарує тільки приємні і теплі відчуття.

Придбати високоякісне вироби для себе або в подарунок, можна в нашому інтернет магазині як оптом, так і в роздріб. Виріб комплектується в красиву подарункову упаковку від виробника.

Деталі товару
18946

Характеристики

категорія товару
Халати
Тканина
махрова двостороння
склад тканини
єгипетська бавовна 100%
Малюнок
вишивка
Упаковка
подарункова від виробника
Країна виробник
Туреччина
Відгуки

Натисніть тут, щоб залишити відгук

6 інших товарів в цій категорії:
халат Soft Cotton FOOTBALLER BORNOZ
rating 0 відгуків
1 981,00 грн
Купити махровий халат Soft Cotton FOOTBALLER від турецького виробника - відмінний варіант для Вашого сина. Зроблений з натурального 100% бавовни, мякий, пухнастий, відмінно вбирає воду, прикрашений вишивкою на...
khalat-dlya-malchikov-tivolyo-home-futbolist
rating 0 відгуків
Розпродано
0,00 грн
Для Ваших хлопчиків ми пропонуємо чудовий махровий халат Tivolyo Home FUTBOLIST турецького виробництва, зроблений на основі натурального бавовняного волокна і прикрашений тематичної вишивкою у вигляді футболіста....
Халат Soft Cotton BALERIN
rating 0 відгуків
2 496,00 грн
Купити дитячий халат Soft Cotton BALERIN від турецького виробника - подарувати відчуття ніжності і комфорту Вашої дочки або хрещениці. Мяка махра, натуральна бавовна високої якості і святкове вишивка подарують...
Халат дитячий WINNIE POOH
rating 0 відгуків
Розпродано
0,00 грн
Купити чудовий дитячий бавовняний халат - подарувати Вашій дитині нові емоції і гарний настрій. Халат прикрашений фігуркою вини пуху, героя улюбленого дитячого мультфільму. Зроблено якісно з використанням натуральної...
Нещодавно переглянуто

Параметри

Меню

Створіть обліковий запис для збереження обраних товарів.

Увійти

Створіть обліковий запис для користування списками бажань.

Увійти