Артикул:
22223

Постельное білизна Бавовняна коробка БАБІ КУТОВА ПОДОРОЖКА

Немає балів за цей продукт.

Нет в наличии
Сітка розмірів
Women's clothing size
SizeXSSML
Euro 32/34 36 38 40
USA 0/2 4 6 8
Bust(in) 31-32 33 34 36
Bust(cm) 80.5-82.5 84.5 87 92
Waist(in) 24-25 26 27 29
Waist(cm) 62.5-64.5 66.5 69 74
Hips(in) 34-35 36 37 39
Hips(cm) 87.5-89.5 91.5 94 99
How To Measure Your Bust

With your arms relaxed at your sides, measure around the fullest part of your chest.

How To Measure Your Waist

Measure around the narrowest part of your natural waist, generally around the belly button. To ensure a comfortable fit, keep one finger between the measuring tape and your body.

Розпродано
На данний момент відгуків немає
У обране0
Порівняти0
Додати до списку бажань
Опис

Підковдра: 100 х 150 см.

Простирадло: 120 х 150 см.

Наволочки: 35 х 45 см - 2 шт

Постільна білизна Cotton Box BEBEK SEVIMLI SEYAHAT від турецького виробника захопить і закохає в себе кожного, хто вирішив зробити обновку для дитячої кімнати. Вразить своєю високою якістю, унікальним матеріалом - ранфорс. Викличе розчулення від надзвичайно красивого зовнішнього вигляду.

Постільна білизна виготовляється з 100% бавовни, тим самим підтверджуючи свою натуральність і екологічність, а значить є безпечним у використанні. Володіє повітропроникністю і гігроскопічністю, що зробить сон малюка комфортним і безтурботним. Адже шкіра зможе дихати, а тіло віддати зайву вологу тканини, яка буде все одно зберігати сухість. Ранфорс гіпоаллергенін - захистити від потертостей і роздратувань, а також від різного роду алергічних реакцій, що так часто притаманні дітям. А здатність до терморегуляції, подарує тепло в холодну погоду, або охолоджуючий ефект в спекотну жару.

Матеріал надзвичайно міцний і зносостійкий, пояснюється це способом виробництва тканини, нитки дуже міцні скручуються певним методом , що дозволяє експлуатувати комплект тривалий час. Стійкий до деформацій і линьки після багаторазового прання, які не потребують будь-яких зусиль, досить дотримуватися зазначеної інформації на етикетці від виробника. Багатьох обрадує той факт, що білизна не схильне до появи катишек і сминаемости - утворення глибоких заломів на тканині.

Комплект постільної білизни виконаний в різній колірній гаммі рожевого і молочного кольору з малюнками. Простирадло з однієї невеличкий виготовлені в основному тоні - молочному, на якому виконана приглушена кварцова точка. Підодіяльник і друга наволочка в тому ж відтінку, але бортик виділено ніжним рожевим кольором, по центру розміщено композицію зі звірятами, які вирушили в цікаву подорож. Візерунки дуже яскраві і насичені, напевно зацікавлять доньку, буде дуже захоплююче їх розглядати, тим самим навіюючи сон. Також присутні написи, що підкреслюють дух подорожі та гарного настрою. Такий комплект постільної білизни додасть охайності і акуратності зовнішнім виглядом ліжечка, стане надзвичайно цікавим дизайнерським рішенням для кімнати.

Купити таке чудове постільна білизна можна в нашому інтернет-магазині оптом і в роздріб. Представлено в подарунковій упаковці від виробника. Чи стане ексклюзивним і практичним подарунком для маленьких принцес, симпатичним сюрпризом для сестрички чи подружки. Подарує відмінний настрій своєму власникові.

Деталі товару
22223

Характеристики

категорія товару
Постільні комплекти
Тканина
ранфорс
склад тканини
бавовна - 100%
Упаковка
подарункова від виробника
Країна виробник
Туреччина
Відгуки

Натисніть тут, щоб залишити відгук

6 інших товарів в цій категорії:
Розпродано
0,00 грн
Підліткові махрові халати турецького виробництва високої якості. Мяка мікрофібра приємних відтінків підходить для хлопчиків і для дівчаток. Тканина чудово вбирає воду, такий халат підійде для ванної кімнати, для...
Постільна білизна Tac Disney Winx Bilievix Flora
rating 0 відгуків
Розпродано
0,00 грн
Яскравий і цікавий комплект дитячої постільної білизни Disney Winx Bilievix Flora для Ваших маленьких принцес і чарівниць. Постільна прикрашено героїнями мульт-серіалу Вінкс, і, безумовно, сподобаються Вашим дітям....

Параметри

Меню

Створіть обліковий запис для збереження обраних товарів.

Увійти

Створіть обліковий запис для користування списками бажань.

Увійти