Артикул:
19330

Постільна білизна Cotton Box BEBEK PANDA MINT

Купуючи цей товар, ви можете зібрати до 35 бали. Ваш кошик буде загальним 35 бали який можна перетворити на ваучер на 35,00 грн.

709,00 грн
Сітка розмірів
Women's clothing size
SizeXSSML
Euro 32/34 36 38 40
USA 0/2 4 6 8
Bust(in) 31-32 33 34 36
Bust(cm) 80.5-82.5 84.5 87 92
Waist(in) 24-25 26 27 29
Waist(cm) 62.5-64.5 66.5 69 74
Hips(in) 34-35 36 37 39
Hips(cm) 87.5-89.5 91.5 94 99
How To Measure Your Bust

With your arms relaxed at your sides, measure around the fullest part of your chest.

How To Measure Your Waist

Measure around the narrowest part of your natural waist, generally around the belly button. To ensure a comfortable fit, keep one finger between the measuring tape and your body.

Розмір - Комплектація
На данний момент відгуків немає
У обране0
Порівняти0
Додати до списку бажань
Опис

Підковдра: 100 х 150 см.

Простирадло: 120 х 150 см.

Наволочки: 35 х 45 см - 2 шт

Комплект постільної білизни Cotton Box BEBEK PANDA MINT складається з двох наволочок, простирадла і підодіяльника. Турецький виробник такого комплекту давно полюбився споживачами в Туреччині і далеко за її межами. Виготовлено постільна білизна з 100% бавовни, матеріал ранфорс.

Відмінними рисами колекції є практичність і висока якість. Тканина, використовувана для виробництва, має низку чудових властивостей, що робить її ідеальним матеріалом для дитячого текстилю. Перш за все, це екологічність і безпеку. Під час виготовлення та пошиття використовується тільки натуральна сировина без сторонніх домішок. Висока міцність, досягається надзвичайно щільним плетінням від 50 до 60 ниток на квадратний сантиметр. Велика зносостійкість забезпечується за рахунок підвищеної скрученности ниток.

Завдяки використанню найтонших спеціально оброблених ниток, ранфорс виходить мяким з дуже гладкою поверхнею, що робить його чудовим для дитячого сну. За рахунок аераційних властивостей матеріалу, білизна має дихаючим ефектом, дитина в ньому не спариться під час нічного відпочинку. Присутній також функція терморегуляції, білизна гріє взимку і охолоджує влітку. Дуже важливою характеристикою є гіпоалергенність, адже дитяча шкіра особливо ніжна і схильна до подразнень.

Постільна білизна, витримує численні прання, зберігаючи свій первісний розмір і колір. Стійко до вигорання і вицвітання. За текстилем з ранфорса легко доглядати, воно не накопичує пил, просто стирається і мало мнеться, тим самим запобігаючи появі на ліжку глибоких складок.

З огляду на своїх дивовижних властивостей, а також красі і надійності, дане постільна білизна з ранфорса є одними з найулюбленіших і купуються. Такий комплект забезпечить міцний і здоровий сон. Подарує ніжні дотики і надасть максимальний комфорт. Крім усього іншого, комплект виконує і естетичну функцію. Забарвлення в бірюзових тонах із зображенням веселих пандочек якнайкраще підійде для оформлення ліжечка як юної принцеси, так і маленького слідопита. Чи стане яскравим акцентом в інтерєрі дитячої кімнати.

Високоякісне виріб з 100% бавовни, можна купити в нашому інтернет магазині оптом чи вроздріб. Поставляється комплект в симпатичному поліпропіленовому валізці на змійці. Послужить відмінним подарунком для всіх у кого є діти.

Деталі товару
19330

Характеристики

категорія товару
Постільні комплекти
Тканина
ранфорс
склад тканини
бавовна - 100%
Упаковка
подарункова від виробника
Країна виробник
Туреччина
кількість наволочок
2
Відгуки

Натисніть тут, щоб залишити відгук

6 інших товарів в цій категорії:
TAC BEBEK SIRINLER BABY
rating 0 відгуків
1 217,00 грн
Купити гарний комплект дитячої постільної білизни від турецького виробника торгової марки ТАС, прикрашений героєм мультфільму "Смурфики" - подарувати справжню насолоду і комфортний сон Вашій дитині. Комплект...

Параметри

Меню

Створіть обліковий запис для збереження обраних товарів.

Увійти

Створіть обліковий запис для користування списками бажань.

Увійти