Артикул:
19329

Постельное білизна Бавовняна коробка BABY CUTE MONKEYS PINK

Купуючи цей товар, ви можете зібрати до 31 бали. Ваш кошик буде загальним 31 бали який можна перетворити на ваучер на 31,00 грн.

638,00 грн
Сітка розмірів
Women's clothing size
SizeXSSML
Euro 32/34 36 38 40
USA 0/2 4 6 8
Bust(in) 31-32 33 34 36
Bust(cm) 80.5-82.5 84.5 87 92
Waist(in) 24-25 26 27 29
Waist(cm) 62.5-64.5 66.5 69 74
Hips(in) 34-35 36 37 39
Hips(cm) 87.5-89.5 91.5 94 99
How To Measure Your Bust

With your arms relaxed at your sides, measure around the fullest part of your chest.

How To Measure Your Waist

Measure around the narrowest part of your natural waist, generally around the belly button. To ensure a comfortable fit, keep one finger between the measuring tape and your body.

Розмір - Комплектація
На данний момент відгуків немає
У обране0
Порівняти0
Додати до списку бажань
Опис

Підковдра: 100 х 150 см.

Простирадло: 120 х 150 см.

Наволочки: 35 х 45 см - 2 шт

Комплект ясельного дитячої білизни Cotton Box BEBEK SEVIMLI MAYMUNLAR PEMBE для дівчинки, виготовлений з 100% натурального бавовняного волокна, тканину ранфорс. У набір входять дві наволочки підодіяльник з малюнком і однотонна простирадло, що виглядає дуже модно і стильно, що не перевантажує виріб строкатістю. Виробник турецька виробник, який завоював любов споживача високою якістю свого текстилю.

До вибору постільної білизни для малюка слід підходити з великою відповідальністю. Головним завданням є забезпечити дитині комфортний і здоровий сон. Перш за все, дитячий текстиль повинен бути високоякісний і безпечний, мати приємний зовнішній вигляд і подобатися малюкові. Всім цим вимогам відповідає представлене постільна білизна. Для виготовлення якого, виробник підібрав екологічно чисті натуральні матеріали без сторонніх домішок, що зробило білизна гіпоалергенним, що володіє антибактеріальним ефектом.

Постільний комплект з ранфорс дуже легкий, при цьому має щільність 57 ниток на один сантиметр квадратний, що забезпечує зносостійкість. Така тканина важко забруднюється і просто відпирається, стійка до численних машинним прання, зберігає свою форму і колір, стійка до вигорання і різних деформацій.

Висока здатність поглинати вологу - гігроскопічність, дозволяє створити оптимально комфортні відчуття під час сну. Постільна білизна як би підлаштовується під температуру кімнати, тому тіло не потіє, в жарку погоду створюється охолоджуючий ефект, а в холодну пору - ліжко подарує тепло. Поверхня вироби дуже гладка, шовковиста фактура дарує неймовірно приємні відчуття шкірі.

На виробі виконані яскраві, чіткі малюнки, які здатні зберігати свій первісний вигляд протягом багатьох років. Комплект виконаний в рожевих відтінках і прикрашений грайливим принтом у вигляді веселих мавпочок. Такий комплект ідеально впишеться в інтерєр дитячої кімнати і порадує маля своєю ніжністю і красою, посприяє розвитку уяви.

Замовити дану продукцію можна в нашому інтернет-магазині, оптом чи вроздріб. Ясельний комплект постільної білизни стане відмінним і потрібним подарунком, який порадує як дитину, так і його батьків. Послужить неординарним дизайнерським рішенням для дитячої кімнати, додасть акуратності і охайності ліжка, а також завжди буде створювати прекрасний настрій.

Деталі товару
19329

Характеристики

категорія товару
Постільні комплекти
Тканина
ранфорс
склад тканини
бавовна - 100%
Упаковка
подарункова від виробника
Країна виробник
Туреччина
Відгуки

Натисніть тут, щоб залишити відгук

6 інших товарів в цій категорії:
Набор детский Eymir 6 предметов
rating 0 відгуків
Розпродано
0,00 грн
Набір дитячий Eymir складається з 3 предметів: халат з капюшоном (0-3 роки), рушник 30 * 60, мочалка махрова. Всі вироби створені з 100% бавовни і є гіпоалергенні. Щільність висока. Набір поставляється в подарунковій...

Параметри

Меню

Створіть обліковий запис для збереження обраних товарів.

Увійти

Створіть обліковий запис для користування списками бажань.

Увійти