Артикул:
19327

Постільна білизна Cotton Box BEBEK DINO MAVI

Немає балів за цей продукт.

Нет в наличии
Сітка розмірів
Women's clothing size
SizeXSSML
Euro 32/34 36 38 40
USA 0/2 4 6 8
Bust(in) 31-32 33 34 36
Bust(cm) 80.5-82.5 84.5 87 92
Waist(in) 24-25 26 27 29
Waist(cm) 62.5-64.5 66.5 69 74
Hips(in) 34-35 36 37 39
Hips(cm) 87.5-89.5 91.5 94 99
How To Measure Your Bust

With your arms relaxed at your sides, measure around the fullest part of your chest.

How To Measure Your Waist

Measure around the narrowest part of your natural waist, generally around the belly button. To ensure a comfortable fit, keep one finger between the measuring tape and your body.

Розпродано
На данний момент відгуків немає
У обране0
Порівняти0
Додати до списку бажань
Опис

Підковдра: 100 х 150 см.

Простирадло: 120 х 150 см.

Наволочки: 35 х 45 см - 2 шт

Ясельное постільна білизна Cotton Box BEBEK DINO MAVI для хлопчика. Розроблено лідируючої турецької торговою маркою. Виконано з новою сучасною тканини ранфорса, в складі якої 100% натуральна бавовна. У комплект входить дві наволочки, простирадло і підодіяльник. Яскравий сучасний принт у вигляді веселих мультяшних динозавриків стане яскравим акцентом в інтерєрі дитячої та обовязково сподобається малюкові. Упакований набір в подарунковий поліпропіленовий чемоданчик з ручками - від виробника.

Комплект постільної білизни, перш за все, безпечний і екологічний, приємний на дотик, що забезпечує здоровий комфортний сон. Володіє властивістю таким як гіпоалергенність і повітропроникність, що дуже важливо для ніжної і чутливої дитячої шкіри, а також запобігає потертості і роздратування на тілі дитини. А правильний теплообмін, який забезпечує ранфорс, надасть лише приємні сновидіння підтримуючи індивідуальні особливості температурного балансу сплячого. Матеріал відзначається як високоміцний і щільний, що було досягнуто за рахунок особливого способу плетіння ниток, це дозволяє тривалий час експлуатувати виріб. Зарекомендувало себе постільна білизна, завдяки ряду характеристик, як зносостійке.

Для догляду досить звичайною машиною прання. Білизна важко забруднюється і легко відпирається, це особливо актуально при використанні дітьми, адже вони часто брудняться. Навіть після численних прань зберігає свою первісну форму і колір, стійко до вигорання і іншим деформацій. Поверхня виробу зберігає свою первинну гладкість і ніжність навіть після багатьох чисток. Комплект постільної білизни стійкий до сминаемости, тому і не вимагає прасування.

Під час нанесення кольорової палітри, використовувалися оригінальні барвники, що дало можливість створити яскраві, чіткі малюнки які не блякнуть з роками, а головне безпечні для здоровя дитини.

Купити цей продукт можна в нашому інтернет магазині, оптом чи вроздріб. Комплект постільної білизни стане відмінним подарунком, радуючи обновою свого малюка, згадайте про близьких і друзів. Такий сюрприз прикрасить дитячу кімнату і може послужити цілком собі забавою, адже так приємно і цікаво розглядати дивовижних динозаврів, фантазуючи і представляючи себе в іншому фантастичному місці. Дозвольте дитині зануритися в подорож, розвиваючи його уяву і подарувавши міцний комфортний сон.

Деталі товару
19327

Характеристики

категорія товару
Постільні комплекти
Тканина
ранфорс
склад тканини
бавовна - 100%
Упаковка
подарункова від виробника
Країна виробник
Туреччина
Відгуки

Натисніть тут, щоб залишити відгук

6 інших товарів в цій категорії:
Комплект постільної білизни HOBBY Max помаранчевий
Встигни купити за знижкою
rating 0 відгуків
1 683,00 грн 1 980,00 грн
Як зробити приємно дитині? Звичайно ж купити постільна білизна для дітей HOBBY Max з улюбленими мультяшними героями. Комплектом залишаться задоволені не тільки діти, а й батьки. Постільна білизна виготовлена з...
Love You Детский-ясли  cr 398
rating 0 відгуків
1 291,00 грн
Комплект постільної білизни створений відомим турецьким виробником текстильної промисловості Love You. Завдяки ніжному дизайну, комплект постільної білизни підходить як для дівчаток, так і для хлопчиків. Майстри...
0,00 грн
Рушник для хрещення з ангелятами подарує комфорт і затишок малюкові під час хрещення. Прикрашено красивою вишивкою, має оптимальний розмір для дитини, виготовлено їх 100% бавовни. Тканина мяка, відмінно вбирає вологу....
Нещодавно переглянуто

Параметри

Меню

Створіть обліковий запис для збереження обраних товарів.

Увійти

Створіть обліковий запис для користування списками бажань.

Увійти