Артикул:
19326

Постільна білизна Cotton Box BEBEK SANTIYE MAVI

Немає балів за цей продукт.

Нет в наличии
Сітка розмірів
Women's clothing size
SizeXSSML
Euro 32/34 36 38 40
USA 0/2 4 6 8
Bust(in) 31-32 33 34 36
Bust(cm) 80.5-82.5 84.5 87 92
Waist(in) 24-25 26 27 29
Waist(cm) 62.5-64.5 66.5 69 74
Hips(in) 34-35 36 37 39
Hips(cm) 87.5-89.5 91.5 94 99
How To Measure Your Bust

With your arms relaxed at your sides, measure around the fullest part of your chest.

How To Measure Your Waist

Measure around the narrowest part of your natural waist, generally around the belly button. To ensure a comfortable fit, keep one finger between the measuring tape and your body.

Розпродано
На данний момент відгуків немає
У обране0
Порівняти0
Додати до списку бажань
Опис

Підковдра: 100 х 150 см.

Простирадло: 120 х 150 см.

Наволочки: 35 х 45 см - 2 шт

Дитяча кімната - це особливе місце, яке наповнене чимось чарівним і милим. Кожна річ такого світу, повинна бути настільки незвичайної, але в той же час безпечної і унікальною. Ліжечко в такій кімнаті вимагає індивідуального оформлення, в цьому допоможе постільна білизна Cotton Box BEBEK SANTIYE MAVI, яке не залишить байдужим нікого, створить ту саму атмосферу іграшкової всесвіту, стане невідємною частиною інтерєру.

Виконано білизна з натурального 100% бавовни, який має прекрасні властивості, що дуже важливо, так як білизна призначене малюкові. Матеріал, що використовується ранфорс досить щільний, адже під час виробництва піддається посиленому скручування ниток, але при цьому дуже мякий і шовковистий, така структура подарує ніжні відчуття, забезпечить міцний сон. Щільність також відображає і його здатність до тривалого використання, відзначається висока зносостійкість, так що виріб довго прослужить своєму власникові.

Відмінною рисою такого комплекту є його надзвичайна здатність наділяти сон затишком і комфортом. Повязано це з тим, що ранфорс наділений теплорегулірующій властивостями, а значить підтримує природний температурний баланс тіла, в жарку пору року зрадить прохолоду, а в холодну - укутає теплом. А відмінна гігроскопічність і повітропроникність постільної білизни, видалить зайву вологу, але при цьому білизна залишиться сухим і дозволить шкірі дихати.

Тканина наповнена натуральними яскравими, соковитими фарбами, які повністю безпечні для здоровя дитини. Простирадло і одна наволочка насиченого синього однотонного кольору. Виконаний візерунок на підодіяльнику і інших наволочках, у вигляді різного транспорту в дитячому стилі. Кожен має поруч напис англійською мовою, яка позначає назву машинки, це дозволить малюкові без праці пізнати свої перші іноземні слова. Також допоможе вивчити види транспорту, або зануриться в світ фантазії, розглядаючи такі картинки.

У догляді вимагає стріки у міру потреби з звичайними миючими засобами при зазначеному температурному режимі виробником. Після численних циклів прання не деформується, стійке до вицвітання і вигорання, не линяє. Все це дозволяє білизни залишатися в первозданному вигляді і радувати погляд присутніх.

Купити настільки прекрасне постільну білизну можна в нашому інтернет-магазині оптом і в роздріб. Представлений комплект в подарунковій упаковці від турецького виробника. З цього може стати чудовим сюрпризом в святкові дні для сімї з дітками.

Деталі товару
19326

Характеристики

категорія товару
Постільні комплекти
Тканина
ранфорс
склад тканини
бавовна - 100%
Упаковка
подарункова від виробника
Країна виробник
Туреччина
Відгуки

Натисніть тут, щоб залишити відгук

6 інших товарів в цій категорії:
Комплект постільної білизни Tirotex дитячий полуторний
rating 0 відгуків
746,00 грн
Хочете купити постільна білизна для дітей з цікавим дизайном? Комплект постільної білизни Tirotex від відомої молдавського виробника текстильної промисловості краще за інших підходить для Ваших дітей. Дитяче виріб...
Комплект постельного белья TAC DISNEY SIRINLER PICNIC
Встигни купити за знижкою
rating 0 відгуків
1 537,65 грн 1 809,00 грн
Прекрасний комплект дитячої постільної білизни з улюбленими мультперсонажі Смурфів сподобається будь-якій дитині. Комплект виготовлений відомим турецьким брендом Tac Disney Sirinler Picnic за найвищими стандартами...
Love You Детский-ясли 3 пр. cr 032
rating 0 відгуків
1 291,00 грн
Даний комплект постільної білизни створений для тих малюків, які люблять яскраві кольори. Виробник домашнього текстилю з Туреччини вибрав найкращий матеріал для дітей - натуральний сатин. Він не тільки мякий і...
Постельное белье  Rabella с одеялом 1,5-ка
rating 0 відгуків
Розпродано
0,00 грн
Для Ваших дітей ми раді запропонувати якісну постільну білизну з ковдрою, від турецького виробника, в півтора разу, і зроблене з мякої тканини ранфорс. Такий комплект стане приємним подарунком для кожної дитини -...
Нещодавно переглянуто

Параметри

Меню

Створіть обліковий запис для збереження обраних товарів.

Увійти

Створіть обліковий запис для користування списками бажань.

Увійти