Артикул:
19324

Постільна білизна Cotton Box BEBEK MINI PEMBE

Немає балів за цей продукт.

Нет в наличии
Сітка розмірів
Women's clothing size
SizeXSSML
Euro 32/34 36 38 40
USA 0/2 4 6 8
Bust(in) 31-32 33 34 36
Bust(cm) 80.5-82.5 84.5 87 92
Waist(in) 24-25 26 27 29
Waist(cm) 62.5-64.5 66.5 69 74
Hips(in) 34-35 36 37 39
Hips(cm) 87.5-89.5 91.5 94 99
How To Measure Your Bust

With your arms relaxed at your sides, measure around the fullest part of your chest.

How To Measure Your Waist

Measure around the narrowest part of your natural waist, generally around the belly button. To ensure a comfortable fit, keep one finger between the measuring tape and your body.

Розпродано
На данний момент відгуків немає
У обране0
Порівняти0
Додати до списку бажань
Опис

Підковдра: 100 х 150 см.

Простирадло: 120 х 150 см.

Наволочки: 35 х 45 см - 2 шт

чи очікуєте поява маленької принцеси або вже розчулюєтеся від її дитячих примх? Наповніть її кімнату, а саме ліжечко, королівським шиком і неймовірною ніжністю за допомогою постільної білизни Cotton Box BEBEK MINI PEMBE.

Виріб виконаний з 100% бавовни, являє собою натуральне волокно і наділене особливими характеристиками. Матеріал, що використовується - ранфорс, який відзначається своєю високоякісних і щільністю, за рахунок більш щільної нитки скрученої за новою технологією, зрадив комплекту ряд позитивних моментів. Так тканина має гігроскопічністю і гіпоалергенність, що важливо при виборі дитячої постільної, адже така властивість вбереже ніжну шкіру малюка від подразнень і потертостей, виключить алергічні реакції, дасть можливість дихати тілу під час нічного відпочинку.

Структура білизни дуже мяка, наділена шовковистою фактурою, надасть оксамитові приємні відчуття шкірі. Зробить сон комфортним і затишним, огорне теплом або зрадить прохолоди, виходячи з пори року, так як має теплорегулірующім якістю, підтримує природний тепловий баланс тіла. Екологічність, якій також володіє матеріал, дозволяє без шкоди для здоровя використовувати білизну.

Комплект постільної білизни піддається тривалій експлуатації, так як досить зносостійкий. Передбачені часті прання з миючими засобами, а після відходу, білизна не деформується, стійко до линяння. Денний сонячне світло безпечний для постільної, адже воно також стійке до вицвітання і вигорання, так що буде ще довго радувати своїм зовнішнім виглядом свого володаря.

Постільна білизна виконано в ніжних відтінках рожевого кольору в дрібну білу цятку. На підодіяльнику і наволочках присутні малюнки у вигляді чарівних милих кошенят на тлі з дрібними хмарками, сердечками і квітковим візерунком. Таке дизайнерське рішення підкреслює призначення - передбачається для ліжечок дівчаток, а також дозволить дитині придбати вихованця в своїй уяві перед сном.

Купити такий комплект можна в нашому інтернет-магазині оптом і в роздріб . Пропонується в подарунковій упаковці від турецького виробника, додатково зсередини переплітається витонченої атласною стрічкою. Така покупка може стати повноцінним практичним і красивим подарунком. Який підкреслить інтерєр в кімнаті, буде незвичайним акцентом, що зрадить ліжечку охайності і досконалості.

Деталі товару
19324

Характеристики

категорія товару
Постільні комплекти
Тканина
ранфорс
склад тканини
бавовна - 100%
Упаковка
подарункова від виробника
Країна виробник
Туреччина
Відгуки

Натисніть тут, щоб залишити відгук

6 інших товарів в цій категорії:
Постельное белье с покрывалом Cotton Box Major
rating 0 відгуків
Розпродано
0,00 грн
Для Ваших дітей ми раді запропонувати якісне бавовняну постільну білизну від відомого турецького виробника, доповнене красивим стебнованим покривалом. Гарний малюнок і забарвлення безсумнівно сподобаються хлопцям...
Нещодавно переглянуто

Параметри

Меню

Створіть обліковий запис для збереження обраних товарів.

Увійти

Створіть обліковий запис для користування списками бажань.

Увійти