Артикул:
19320

Постільна білизна Cotton Box BEBEK ELEPHANT MINT

Немає балів за цей продукт.

Нет в наличии
Сітка розмірів
Women's clothing size
SizeXSSML
Euro 32/34 36 38 40
USA 0/2 4 6 8
Bust(in) 31-32 33 34 36
Bust(cm) 80.5-82.5 84.5 87 92
Waist(in) 24-25 26 27 29
Waist(cm) 62.5-64.5 66.5 69 74
Hips(in) 34-35 36 37 39
Hips(cm) 87.5-89.5 91.5 94 99
How To Measure Your Bust

With your arms relaxed at your sides, measure around the fullest part of your chest.

How To Measure Your Waist

Measure around the narrowest part of your natural waist, generally around the belly button. To ensure a comfortable fit, keep one finger between the measuring tape and your body.

Розпродано
На данний момент відгуків немає
У обране0
Порівняти0
Додати до списку бажань
Опис

Підковдра: 100 х 150 см.

Простирадло: 120 х 150 см.

Наволочки: 35 х 45 см - 2 шт

Оформлення дитячої кімнати дуже кропітка праця, кожна деталь повинна бути не тільки зовні приваблива, але і безпечна для розвитку і зростання малюка. У перші дні після появи на світ, в житті дитини особливе місце відводиться ліжечку, адже там він проводить значну частину часу. Тому використане постільна білизна має відповідати найвищим критеріям. Таким є комплект Cotton Box BEBEK ELEPHANT MINT. Виконано білизна з 100% бавовни турецьким виробником.

Під час виробництва, яку представляють постільної білизни, використовують натуральне бавовняне волокно, яке входить до складу ранфорс - це матеріал з якого пошитий комплект. Матеріал відрізняється чудовими властивостями, такими як гіпоалергенність і гігроскопічність, це важлива риса, адже всі дітки володарі ніжною і чутливої шкіри. Білизна, за рахунок відмінної поглинання вологи, зберігає комфортний і безтурботний сон, залишаючись сухим і приємним на дотик, а також запобігає появи подразнень і потертостей. Поверхня такого виробу дуже мяка і шовковиста, подарує тільки приємні відчуття, огорне теплом і затишком, завдяки теплорегулірующім можливостям.

Тканина дуже міцна, зносостійка, досягли такого властивості за рахунок використання більш міцних ниток скручених за спеціальною схемою. Постільна білизна прослужить тривалий час, протягом якого буде радувати погляд свого володаря. Адже навіть після численних прань воно залишається в первозданному вигляді. Стійко до деформацій і линьки. Використовуючи його щодня, можна бути впевненим, що сонячні денні промені ніяк не вплинуть на його зовнішній вигляд, так як тканина стійка до вицвітання і вигорання.

Матеріал не дозволяє накопичуватися на своїй поверхні пилу, що запобігає появі хвороботворних мікроорганізмів. А також перешкоджає проникненню плям, що дуже вагомо, так як діти часто бруднять все навколо. У догляді виріб не примхлива, досить звичайного прання з миючими засобами. Можна на довго забути про прасування, адже постільна білизна стійко до сминаемости.

Постільна білизна виконано в приємному мятном і білому тоні з сіро-рожевими малюнками. Простирадло і наволочка однотонні, а підодіяльник з другої невеличкий прикрашений малюнками у вигляді маленьких слоненят пустуючих в калюжі з водою. Також присутні дрібні елементи - метелики і хмарки в різній колірній палітрі приглушених відтінків.

Купити таке диво можна в нашому інтернет-магазині оптом і в роздріб. Представлений комплект постільної білизни в подарунковій упаковці від виробника. Послужить практичним і унікальним подарунком до дитячого свята. Порадує своєю красою і досконалістю.

Деталі товару
19320

Характеристики

категорія товару
Постільні комплекти
Тканина
ранфорс
склад тканини
бавовна - 100%
Упаковка
подарункова від виробника
Країна виробник
Туреччина
Відгуки

Натисніть тут, щоб залишити відгук

6 інших товарів в цій категорії:
TAC RNF DISNEY Kung Fu Panda movie
rating 0 відгуків
1 809,00 грн
Раді представити Вашій увазі дитячий постільний комплект турецького бренду TAC Disney Kung Fu Panda movie з диснеївськими героями. Кунгфу Панда - давно улюблений мульт-герой всіх дітлахів. Мякий турецька бавовна...
TAC DISNEY Frozen Elza
rating 0 відгуків
Розпродано
0,00 грн
Набори постільної білизни TAC DISNEY Frozen Elza виконані з малюнком діснєєвськой принцеси. Дуже миле, приємне на дотик білизна від фірми ТАС для дітей і підлітків. У комплект входять простирадло, підодіяльник і...
TAC одеяло Bambu
rating 0 відгуків
Розпродано
0,00 грн
Тепле і приємне ковдру турецького виробника Tac Bambu з бамбуковим наповнювачем чудово зігріває і вбирає вологу, завдяки жаккардової тканини на поверхні. Пледи високої якості, Ви і Ваші близькі будете задоволені...
Нещодавно переглянуто

Параметри

Меню

Створіть обліковий запис для збереження обраних товарів.

Увійти

Створіть обліковий запис для користування списками бажань.

Увійти