Артикул:
19319

Постільна білизна Cotton Box BEBEK KUSBANCHESI LILA

Немає балів за цей продукт.

Нет в наличии
Сітка розмірів
Women's clothing size
SizeXSSML
Euro 32/34 36 38 40
USA 0/2 4 6 8
Bust(in) 31-32 33 34 36
Bust(cm) 80.5-82.5 84.5 87 92
Waist(in) 24-25 26 27 29
Waist(cm) 62.5-64.5 66.5 69 74
Hips(in) 34-35 36 37 39
Hips(cm) 87.5-89.5 91.5 94 99
How To Measure Your Bust

With your arms relaxed at your sides, measure around the fullest part of your chest.

How To Measure Your Waist

Measure around the narrowest part of your natural waist, generally around the belly button. To ensure a comfortable fit, keep one finger between the measuring tape and your body.

Розпродано
На данний момент відгуків немає
У обране0
Порівняти0
Додати до списку бажань
Опис

Підковдра: 100 х 150 см.

Простирадло: 120 х 150 см.

Наволочки: 35 х 45 см - 2 шт

у створенні шедевра в дитячій кімнаті для дівчинки, допоможе важливий елемент інтерєру - ліжечко, яка буде охайним й акуратним, у чому їй допоможе постільна білизна, яке може стати яскравим акцентом, незвичайним дизайнерським рішенням. З такою роллю запросто впорається комплект Cotton Box BEBEK KUSBANCHESI LILA від турецького виробника. Виконаний з високоякісної сировини - 100% бавовни.

Представлене постільна білизна має найкращі параметрами, натуральність волокна і його екологічність, робить вироби цілком безпечним для здоровя в використанні дітками. Виготовлений продукт з матеріалу ранфорс, який має безліч унікальних властивостей, за рахунок свого способу виготовлення - перекручених і переплетених міцних ниток. Так використовуючи даний комплект, можна бути спокійним за стан шкіри малюка, адже тканина повністю гіпоалергенна і воздухопроніцаєма, що робить сон безтурботним і комфортним. Поверхня матеріалу шовковиста, мяка і неймовірно ніжна на дотик, так і манить щоб укутати, а теплорегулірующій властивість подарує міцний сон, так як температура тіла буде залишатися в нормах свого балансу.

Ранфорс відзначається як дуже міцна тканина, яка піддається експлуатації довговічне, тим самим доводячи свою зносостійкість. Перешкоджає глибокому проникненню забруднень, запобігає розмноженню бактерій. Передбачає багаторазові цикли прання з миючими засобами, в особливому догляді не потребує. Прасування позбудеться на довго, так як тканина практично не мнеться.

Комплект постільної білизни представлений в мяких, але в той же час досить яскравих рожевих і мятних тонах. За основу для наволочки і простирадла узятий відтінок рожевого з дрібним візерунком у вигляді векторного малюнка. На підодіяльнику і другий наволочці виконані борти в колір основного тону, а композиція в центрі, є малюнки милих мультяшних пташок з їх химерними будиночками. Присутні й дрібні квіткові принти, наповнене багатьма елементами для завершеності композиції.

Купити такий прекрасний набір можна в нашому інтернет-магазині в опт і роздріб. Представлено в подарунковій упаковці від виробника. Така покупка стане до місця завжди, так як дуже практична і чудова за якістю. Зробіть обновку, яка довго буде радувати погляд, або здивуєте близьких з дітками таким презентом.

Деталі товару
19319

Характеристики

категорія товару
Постільні комплекти
Тканина
ранфорс
склад тканини
бавовна - 100%
Упаковка
подарункова від виробника
Країна виробник
Туреччина
Відгуки

Натисніть тут, щоб залишити відгук

6 інших товарів в цій категорії:
Постельное белье  Laura Bella LADY
rating 0 відгуків
1 629,00 грн
Для Ваших дівчаток ми раді запропонувати гарне полуторна постільна білизна, зроблене з мякого ранфорса, на основі натуральної бавовни, відомим турецьким виробником. Приємний рожевий відтінок і красивий малюнок стануть...
Нещодавно переглянуто

Параметри

Меню

Створіть обліковий запис для збереження обраних товарів.

Увійти

Створіть обліковий запис для користування списками бажань.

Увійти