Артикул:
000155472

Рушник Soft Cotton LUXURE 75x150

Немає балів за цей продукт.

Нет в наличии
Сітка розмірів
Women's clothing size
SizeXSSML
Euro 32/34 36 38 40
USA 0/2 4 6 8
Bust(in) 31-32 33 34 36
Bust(cm) 80.5-82.5 84.5 87 92
Waist(in) 24-25 26 27 29
Waist(cm) 62.5-64.5 66.5 69 74
Hips(in) 34-35 36 37 39
Hips(cm) 87.5-89.5 91.5 94 99
How To Measure Your Bust

With your arms relaxed at your sides, measure around the fullest part of your chest.

How To Measure Your Waist

Measure around the narrowest part of your natural waist, generally around the belly button. To ensure a comfortable fit, keep one finger between the measuring tape and your body.

Розпродано
На данний момент відгуків немає
У обране0
Порівняти0
Додати до списку бажань
Опис

Виробник: Soft Cotton (Туреччина).

Розмір рушника: 75x150 см.

Рушник Soft Cotton LUXURE 75x150 від турецького виробника високоякісного текстилю. Виготовлений з 100% бавовни, двостороння махра. Представлений з чоловічої колекції, яка підкреслює статус і витримку чоловіка. Виконаний в стриманих і насичених кольорах: беж і темний бордо. Оздоблення має свою унікальність, принт додатково прошитий, підкреслять шкіряною вставкою. Також присутній шкіряна нашивка лейбл, яка надає ексклюзивності виробу.

Виготовлений рушників з натуральної бавовни, який наділений надзвичайними якостями, що робить виріб затребуваним. Так матеріал дуже щільний і міцний, ворс махорки отримують з нитки основи, що лише наділяє рушників зносостійкість. При цьому поверхня тканини дуже мяка на дотик, досить легка і повітряна. Петельчатого структура надає особливої пухнастості, що дуже приємно для шкіри під час дотиків.

Матеріал є гіпоалергенним і екологічним, а значить безпечним у використанні, підійде для людей з різним типом шкіри. Фактура рушники виробляє легкий масаж, при цьому відсутні роздратування і потертості на тілі, лише поліпшується кровообіг, шкіра отримує оздоровчий ефект. Звернувшись в такий рушників, тілу буде комфортно і тепло, адже ще одним його властивістю є терморегуляція.

Фроте володіє високою гігроскопічністю і повітропроникністю, це дозволяє відмінно вбирати вологу, а також швидко сохнути в природних умовах, запобігаючи появи запаху, а антибактеріальну властивість захистить від появи і розмноження патогенних мікроорганізмів.

У догляді рушників простий. Можна користуватися як машинної пранням, так і її сушінням, адже матеріал не деформується, навіть після багаторазових чистячих процедур при високих температурах. Стійко до вицвітання і линьки, а також до вигоряння, кольору довго будуть яскравими і насиченими. Рушників трудносмінаем, можна обійтися без прасування.

Купити такий виріб можливо в нашому інтернет-магазині оптом і в роздріб. Представлено в упаковці від виробника. Чи стане відмінним презентом для дорогого чоловіка. Підійде до будь-якого свята, адже є універсальним і практичним подарунком. Послужить своєму власникові дуже довго, все той час буде радувати своєю красою і стриманістю у виконанні. Чи стане стильним акцентом у ванній кімнаті.

Деталі товару
000155472

Характеристики

категорія товару
рушник
Тканина
махрова двостороння
склад тканини
єгипетська бавовна 100%
Упаковка
поліетиленова упаковка від виробника
Країна виробник
Туреччина
Відгуки

Натисніть тут, щоб залишити відгук

6 інших товарів в цій категорії:
TAC  SATEN DELUX  BALİN  lila
Встигни купити за знижкою
rating 0 відгуків
4 570,64 грн 4 712,00 грн
Чудовий комплект постільної білизни з сатину класу люкс від турецької торгової марки ТАС безумовно краще придбання для Вашого будинку і спальні. Рідні та близькі оцінять Ваш оригінальний смак. Виробник використав...
Нещодавно переглянуто

Параметри

Меню

Створіть обліковий запис для збереження обраних товарів.

Увійти

Створіть обліковий запис для користування списками бажань.

Увійти