Артикул:
9998

Скатертина Verolli KDK + 8 салф.

Чудова скатертину Verolli KDK відмінно придбання для вашої кухні або вітальні. Чудове жаккардовое полотно прикрашене приємними ніжними пелюстками, і ця пишнота доповнюють ще вісім білосніжних серветок. Турецькі майстри зробили чудову роботу, а щоб зберегти такий шедевр, все упаковано в подарункову упаковку від виробника.

Купуючи цей товар, ви можете зібрати до 79 бали. Ваш кошик буде загальним 79 бали який можна перетворити на ваучер на 79,00 грн.

1 580,00 грн
Сітка розмірів
Women's clothing size
SizeXSSML
Euro 32/34 36 38 40
USA 0/2 4 6 8
Bust(in) 31-32 33 34 36
Bust(cm) 80.5-82.5 84.5 87 92
Waist(in) 24-25 26 27 29
Waist(cm) 62.5-64.5 66.5 69 74
Hips(in) 34-35 36 37 39
Hips(cm) 87.5-89.5 91.5 94 99
How To Measure Your Bust

With your arms relaxed at your sides, measure around the fullest part of your chest.

How To Measure Your Waist

Measure around the narrowest part of your natural waist, generally around the belly button. To ensure a comfortable fit, keep one finger between the measuring tape and your body.

На данний момент відгуків немає
У обране0
Порівняти0
Додати до списку бажань
Опис

160 х 220

Серветки - 35 х 35 х 8

Скатертина Verolli KDK + 8 серветок, від провідного турецького виробника, який зумів завоювати любов і довіру споживачів бездоганним якістю і вишуканим дизайнерським оформленням своєї продукції. До складу текстилю входить 100% поліестер, тканина виконання - жаккард. Білосніжна скатертина оформлена красивим малюнком у вигляді рослинного орнаменту. Краї скатертини красиво обрамлені витонченим мереживом. Текстиль прекрасно впишеться в будь-який інтерєр, створивши святкову і теплу атмосферу. Поставляється в подарунковій упаковці їх картону з фірмовим логотипом.

Скатертина, це важливий елемент декору, який є головним елементом в сервіровці столу. Покривати стіл красивим відрізом скатертини прийнято з давніх часів, тоді ритуал мав сакральне значення - захищаючи стіл, господиня захищала всю сімю від бід і негараздів. У сучасному світі виріб виконує практичну функцію, запобігає забрудненню і пошкодження стільниці. Скатертина несе і естетичну функцію, красиво прибраний стіл - це ознака хорошого тону і смаку.

Жаккард - це щільна тканина зі складним переплетінням різних ниток, завдяки чому і виходить двосторонній малюнок. Незважаючи на високу міцність, поверхня достатня мяка і приємна на дотик. Поліестер не викликає алергії і подразнень на шкірі. Скатертина спокійно можна зберігати в шафі не боячись шкідливих комах, до синтетики вони просто байдужі. Поверхня має водовідштовхувальну властивість, що виключає появу стійких плям.

Виріб характеризується високою зносостійкістю і міцністю. Текстиль простий в побуті і не вимагає спеціального догляду. Для підтримки чистоти і гігієнічності підійде машинне або ручне прання, при температурі води 30-40 градусів. Для продовження терміну експлуатації рекомендується відмовитися від механічного віджиму і дати воді стекти самостійно. Текстиль швидко сохне в природних умовах і не боїться впливу ультрафіолетових променів. У разі необхідності, можна пропрасувати зі зворотної сторони теплою праскою.

Елегантна модель стане прекрасним вибором в власний будинок і послужить чудовим варіантом подарунка для друзів і родичів. Купити пропоновану скатертину можна в нашому інтернет магазині, як оптом, так і в роздріб. Демократичні ціни зроблять покупку ще більш приємною. Текстиль стане вигідним капіталовкладенням і прослужить довгі роки, радуючи своєю красою і практичністю. Це прекрасний презент з будь-якого приводу і нагоди, будь то День народження або Новий рік.

Деталі товару
9998

Характеристики

категорія товару
скатертини
Тканина
жаккард
склад тканини
поліестер - 100%
Малюнок
жаккардове переплетення
Упаковка
подарункова від виробника
Оздоблення
мереживо
Відгуки

Натисніть тут, щоб залишити відгук

6 інших товарів в цій категорії:
skatert-arya-fremont-krem-beyaz-160-220
rating 0 відгуків
Розпродано
0,00 грн
Цікава скатертину на стіл Arya Fremont Krem-Beyaz стане оригінальною прикрасою Вашого столу. Красива жакардова тканина прикрашена не менше красивим малюнком з переплетення жакардових ниток. Тканина скатертини має...
skatert-Cicek-Sumce-kamni
rating 0 відгуків
1 649,00 грн
Красива скатертина Cicek Sumce з камінням вразить вас своєю якістю і оформленням. Прикрашена красивим мереживним кантом і декоративним камінням вона безсумнівно стане Вашою улюбленою скатертиною. Модель виконана...
Нещодавно переглянуто
Скатерть Verolli KDK + 8 салф. Скатерть Verolli KDK + 8 салф.
rating 0 відгуків
1 580,00 грн
Чудова скатертину Verolli KDK відмінно придбання для вашої кухні або вітальні. Чудове жаккардовое полотно прикрашене приємними ніжними пелюстками, і ця пишнота доповнюють ще вісім білосніжних серветок. Турецькі...

Параметри

Меню

Створіть обліковий запис для збереження обраних товарів.

Увійти

Створіть обліковий запис для користування списками бажань.

Увійти