Артикул:
9905

скатертина Emir

Пропонуємо Вам цікаву і оригінально прикрашену скатертину Emir від турецького виробника. Виконана з мякою гобеленової тканини, вона має високу щільність, що дозволить Вам прикрасити будь-який святковий стіл. Малюнок має приємну текстуру і виконаний з ниток жаккардового переплетення. Купити скатертину Ви можете в нашому інтернет-магазині як оптом, так і в роздріб.

Купуючи цей товар, ви можете зібрати до 40 бали. Ваш кошик буде загальним 40 бали який можна перетворити на ваучер на 40,00 грн.

809,00 грн
Сітка розмірів
Women's clothing size
SizeXSSML
Euro 32/34 36 38 40
USA 0/2 4 6 8
Bust(in) 31-32 33 34 36
Bust(cm) 80.5-82.5 84.5 87 92
Waist(in) 24-25 26 27 29
Waist(cm) 62.5-64.5 66.5 69 74
Hips(in) 34-35 36 37 39
Hips(cm) 87.5-89.5 91.5 94 99
How To Measure Your Bust

With your arms relaxed at your sides, measure around the fullest part of your chest.

How To Measure Your Waist

Measure around the narrowest part of your natural waist, generally around the belly button. To ensure a comfortable fit, keep one finger between the measuring tape and your body.

Розмір, см
На данний момент відгуків немає
У обране0
Порівняти0
Додати до списку бажань
Опис

Розмір - 160 х 220

Колір - шоколад, сірий, білий.

Скатертина Emir з розкішного гобелена стане прикрасою будь-якого столу і створить святкову і затишну атмосферу в домі . До складу виробу входить 100% поліестер. Турецький виробник ретельно стежить за відповідністю продукції високим стандартам якості. Гарний малюнок нанесений за допомогою складного жаккардового переплетення ниток, це гарантує стійкість і довговічність. Прямокутна скатертину представлена в декількох колірних варіаціях, серед яких коричневий, сірий і білий колір. Текстиль виглядає дуже вишукано і стане прекрасним доповненням інтерєру в будь-якому стилі, будь то сучасна квартира або заміський будинок. Виріб красиво упаковано в подарункову коробку від виробника.

Скатерь - це домашній текстиль, який, перш за все, служить для прикраси столу. Гобеленова тканина володіє високою щільністю, але при цьому не товста, мяка. Текстиль чудово драпірується і не мнеться під час використання. Поверхня володіє водовідштовхувальним дією. Синтетичний матеріал нового покоління дуже міцний і довговічний. Поліестер володіє прекрасними експлуатаційними якостями, він доступний і надійний. Тканина екологічна і безпечна, з часом не виділяє шкідливих речовин. Склад повністю безтурботний і гіпоалергенний. Текстиль спокійно можна зберігати в шафі, до нього байдужі шкідливі комахи, на поверхні не розмножуються цвіль і грибки.

Скатертина підкреслить хороший смак і гостинність господарів будинку. Пропонована модель надійно захистить стільницю від забруднень і пошкоджень. Шовковиста поверхня вигідно підкреслить будь-який посуд. Виріб підійде, як для особливих урочистих випадків, так і для тихих сімейних вечорів.

Текстиль простий в побуті, для підтримки чистоти підійде машинне прання в дбайливому режимі. Рекомендується використовувати мякі миючі засоби, що не містять відбілювач. Поверхня не вбирає сторонні запахи, на ній не зявляються стійкі плями. Текстиль швидко сохне в природних умовах, зберігаючи свій колір, форму і фізичні властивості. У разі необхідності, скатертину можна пропрасувати теплою праскою зі зворотного боку виробу.

Придбати пропоновану високоякісну скатертину можна в нашому інтернет магазині, як оптом, так і в роздріб. Демократичні ціни приємно порадують і принесуть ще більше задоволення від покупки. Модель послужить прекрасним вибором в власний будинок і стане незамінним атрибутом кожного свята. Скатертина - це чудовий варіант подарунка для друзів і близьких, текстиль завжди стане в нагоді і буде з радістю використовуватися, нагадуючи про чудовому смаку свого дарувальника.

Деталі товару
9905

Характеристики

категорія товару
скатертини
Тканина
гобелен
склад тканини
поліестер - 100%
Малюнок
жаккардове переплетення
Упаковка
подарункова від виробника
Країна виробник
Туреччина
Відгуки

Натисніть тут, щоб залишити відгук

6 інших товарів в цій категорії:
skatert-arya-verne-acık-gri-160-220
rating 0 відгуків
Розпродано
0,00 грн
Скатертина на стіл Arya Verne Acık Gri це красиве і якісне прикраса для Вашого столу. Турецький виробник пропонує Вам оцінити високу якість виконання і високу якість мякої жаккардової тканини, доповненої цікавим...
skatert-VEROLLI-VIP-DARK-BASKILI-gobelen
rating 0 відгуків
1 611,00 грн
Скатертина Verolli VIP Dark Baskili з красивими серветками в кількості восьми штук і доріжкою, безсумнівно кращий комплект для Вашого святкового столу. Гобеленова тканину легко лягає на будь-яку поверхню, а...
komplekt-stolovogo-belija-s-kolcami-dv-t-1012-9-predmetov
rating 0 відгуків
1 404,00 грн
Пропонуємо Вашій увазі чудовий комплект столового білизни, що складається з девяти предметів, від відомого турецького виробника. Комплект виконаний з мякої жаккардової тканини, доповнений оригінальними аксесуарами і...
Нещодавно переглянуто
скатертина Emir скатертина Emir
rating 0 відгуків
809,00 грн
Пропонуємо Вам цікаву і оригінально прикрашену скатертину Emir від турецького виробника. Виконана з мякою гобеленової тканини, вона має високу щільність, що дозволить Вам прикрасити будь-який святковий стіл....

Параметри

Меню

Створіть обліковий запис для збереження обраних товарів.

Увійти

Створіть обліковий запис для користування списками бажань.

Увійти