Артикул:
9788

Комплект столової білизни, 5 одиниць DV-T-1010

Гарний салатовий комплект столового білизни, 5 одиниць DV-T-1010 стане чудовим придбанням для Вас і відмінною прикрасою інтерєру Вашої кухні. Жакардова тканина приємно здивує своєю мякістю і якістю. Подарункова упаковка від виробника. Ви можете купити комплект столового білизни оптом і в роздріб в інтернет-магазині sweet-home.com.ua.

Купуючи цей товар, ви можете зібрати до 70 бали. Ваш кошик буде загальним 70 бали який можна перетворити на ваучер на 70,00 грн.

1 404,00 грн
Сітка розмірів
Women's clothing size
SizeXSSML
Euro 32/34 36 38 40
USA 0/2 4 6 8
Bust(in) 31-32 33 34 36
Bust(cm) 80.5-82.5 84.5 87 92
Waist(in) 24-25 26 27 29
Waist(cm) 62.5-64.5 66.5 69 74
Hips(in) 34-35 36 37 39
Hips(cm) 87.5-89.5 91.5 94 99
How To Measure Your Bust

With your arms relaxed at your sides, measure around the fullest part of your chest.

How To Measure Your Waist

Measure around the narrowest part of your natural waist, generally around the belly button. To ensure a comfortable fit, keep one finger between the measuring tape and your body.

На данний момент відгуків немає
У обране0
Порівняти0
Додати до списку бажань
Опис

140 х 220

Серветки - 45 х 45 - 4 шт.

Комплект столової білизни, 5 одиниць DV-T-1010 , від турецької торгової марки. Виробник займає лідируюче місце за попитом, текстиль відповідає високим стандартам якості і безпеки. До складу виробу входить 100% поліестер, малюнок нанесений за допомогою жаккардового переплетення ниток. Текстиль виконаний в красивому відтінку світло зеленого кольору. Поверхня прикрашена ошатним візерунком з рослинними мотивами і вензелями. Краї оформлені розкішним мереживом, які надають виробу особливий шарм. Серветки виконані в тому ж дизайні, краю акуратно підшиті для максимально комфортного використання. Текстиль красиво складний в подарункову упаковку з фірмовим логотипом.

Столове білизна, є головним атрибутом красиво сервірованого столу. Традиція прикрашати стіл скатертиною сягає корінням у часи Єгипетського царства, і довгий час мала сакральне значення. Вважалося, що полотно захищає не тільки стільницю, але і всю родину від негативної енергетики. У сучасному світі текстиль виконує більше практичну і декоративну функцію.

Продукція виготовлена з синтетичного матеріалу поліестеру, який володіє чудовими експлуатаційними властивостями. Поверхня скатертини і серветок мяка і приємна на дотик, податлива і красиво драпірується. Текстиль не мнеться під час використання і зберігає свій свіжий зовнішній вигляд навіть після тривалого зберігання в шафі. Білизна не вбирає сторонні запахи і володіє властивостями відштовхувати забруднення. Тканина не уражається цвіллю і грибками до неї байдужі шкідливі комахи.

Жаккард характеризується високою щільністю і міцністю, текстиль легко переносить часті прання, зберігаючи свій привабливий зовнішній вигляд. Будь-які плями легко відпираються з поверхні, без додаткової обробки. Рекомендована температура води для прання становить 30 градусів, бажано використовувати дбайливий режим і відмовитися від автоматичного віджиму. Виріб швидко сохне в природних умовах, поверхня стійка до впливу сонячних променів. У разі необхідності білизну можна пропрасувати зі зворотної сторони, теплою праскою.

Купити чудовий столовий набір, що складається з скатертини і серветок в одному стилі, можна оптом і в роздріб в нашому інтернет магазині . Модель чудово поєднує в собі шикарний зовнішній вигляд, висока якість і доступну ціну. Текстиль стане прекрасним вибором для власного користування і послужить універсальним подарунком для родичів і друзів. Скатертина можна піднести з будь-якого урочистої нагоди і приводу, будь то День народження або Новий рік.

Деталі товару
9788

Характеристики

категорія товару
скатертини
Тканина
жаккард
склад тканини
поліестер - 100%
Спосіб забарвлення
однотонний
Малюнок
жаккардове переплетення
Упаковка
подарункова від виробника
Оздоблення
мереживо
Країна виробник
Туреччина
Відгуки

Натисніть тут, щоб залишити відгук

6 інших товарів в цій категорії:
skatert-arya-moreno-acık-gri-160-220
rating 0 відгуків
2 712,00 грн
Скатертина на стіл Arya Moreno Acık Gri виконана в красивому сріблясто-сірому кольорі з мякою жаккардової тканини високої щільності. Турецький виробник зробив якісну скатертину з кращих матеріалів для Вас і Ваших...
скатерть Verolli Dragon
rating 0 відгуків
370,00 грн
Це дуже оригінальна скатертину Verolli Dragon турецького виробництва створена для дійсно екстравагантних і екстраординарних покупців. Скатертина зроблена з гобеленової тканини, доповненої оригінальним малюнком, з...
Нещодавно переглянуто
komplekt-stolovogo-belija-dv-t-1010-5-predmetov komplekt-stolovogo-belija-dv-t-1010-5-predmetov
rating 0 відгуків
1 404,00 грн
Гарний салатовий комплект столового білизни, 5 одиниць DV-T-1010 стане чудовим придбанням для Вас і відмінною прикрасою інтерєру Вашої кухні. Жакардова тканина приємно здивує своєю мякістю і якістю. Подарункова...

Параметри

Меню

Створіть обліковий запис для збереження обраних товарів.

Увійти

Створіть обліковий запис для користування списками бажань.

Увійти