Артикул:
9786

Комплект столової білизни з кільцями, 9 одиниць DV-T-1013

Чудовий комплект столового білизни з кільцями, 9 одиниць DV-T-1013 турецького виробництва стане прекрасним доповненням Вашого свята. Виконаний з жаккардової тканини, прикрашений шовковими стрічками і декоративними кільцями для серветок, такий комплект буде радувати Вас своєю красою тривалий час. Купити цей комплект столового білизни можна оптом і в роздріб.

Купуючи цей товар, ви можете зібрати до 70 бали. Ваш кошик буде загальним 70 бали який можна перетворити на ваучер на 70,00 грн.

1 404,00 грн
Сітка розмірів
Women's clothing size
SizeXSSML
Euro 32/34 36 38 40
USA 0/2 4 6 8
Bust(in) 31-32 33 34 36
Bust(cm) 80.5-82.5 84.5 87 92
Waist(in) 24-25 26 27 29
Waist(cm) 62.5-64.5 66.5 69 74
Hips(in) 34-35 36 37 39
Hips(cm) 87.5-89.5 91.5 94 99
How To Measure Your Bust

With your arms relaxed at your sides, measure around the fullest part of your chest.

How To Measure Your Waist

Measure around the narrowest part of your natural waist, generally around the belly button. To ensure a comfortable fit, keep one finger between the measuring tape and your body.

На данний момент відгуків немає
У обране0
Порівняти0
Додати до списку бажань
Опис

140 х 220

Серветки - 45 х 45 - 4 шт. + Кільця - власники

Комплект столової білизни з кільцями, 9 одиниць DV-T-1013, від популярного турецького бренду. Торгова марка широко відома на європейському ринку і користується високим попитом. Тканина виконання - жаккард, до складу входь 100% поліестер. Розкішний набір виконаний в модному кольорі металік. Серветки і скатертина виконані в одному стилі, поверхня прикрашена візерунком з рослинними мотивами, краю обрамлені шовковими стрічками. Декоративні кільця для серветок надають особливого шарму і відчуття урочистості. Текстиль стане справжньою окрасою будь-якого свята, підкресливши чудовий смак і гостинність господарів будинку. Набір акуратно упакований в подарункову упаковку від виробника.

Скатертина є невідємним атрибутом красиво сервірованого столу. Пропонований комплект перетворить навіть найпростішу їжу в вишукану вечерю. Жакардова тканина приємна і ніжна на дотик, прекрасно драпірується і не мнеться під час використання. Виріб не накопичує сторонні запахи і відштовхує забруднення. Витончений малюнок отримують шляхом складного переплетення ниток, він довговічний і виглядає дуже багато. Пропонована скатертину вигідно підкреслить столовий посуд і зробить сервіровку столу бездоганною.

Поліестер - це синтетичний матеріал з прекрасними споживчими властивостями. Текстиль не викликає алергії і подразнень. До білизни байдужі нищить їх міль та інші шкідливі комахи. На поверхні не розмножуються грибки і цвіль. Виріб прослужить довгі роки найактивнішою експлуатації.

Текстиль стійкий до частих прання і чудово зберігає свій первісний новий зовнішній вигляд. Плями будь-якої складності легко відпираються і не вимагають спеціальної обробки. Для підтримки чистоти рекомендується ручне або машинне прання при дбайливому режимі. Бажано відмовитися від автоматичного віджиму і дати воді стекти самостійно. Текстиль швидко сохне при природних умовах, не боїться впливу сонячних променів, зберігаючи свою форму і колір. Поверхня легко прасується теплою підошвою праски.

Купити пропонований текстиль для себе або в якості подарунка, можна в нашому інтернет магазині, як оптом, так і в роздріб. Приємні ціни зроблять покупку ще більш вигідною. Модель є прекрасним варіантом для власного користування, столовий набір прикрасить будь-яке торжество. Слід сказати, що шикарний набір столового білизни, це універсальний подарунок з будь-якого приводу і нагоди. Презент можна подарувати як близьким родичам, так і друзям.

Деталі товару
9786

Характеристики

категорія товару
скатертини
Тканина
жаккард
склад тканини
поліестер - 100%
Спосіб забарвлення
однотонний
Малюнок
жаккардове переплетення
Упаковка
подарункова від виробника
Оздоблення
стрічки з шовку
Країна виробник
Туреччина
Відгуки

Натисніть тут, щоб залишити відгук

6 інших товарів в цій категорії:
skatert-arya-petunia-160-220
Встигни купити за знижкою
rating 0 відгуків
2 000,05 грн 2 353,00 грн
Скатертина на стіл Arya Petunia від відомого турецького виробника - це відмінна прикраса для Вашого будинку. Така скатертина стане королевою святкового столу і буде радувати Вас і гостей своїм неперевершеним...
skatert-arya-fremont-krem-beyaz-160-220
rating 0 відгуків
Розпродано
0,00 грн
Цікава скатертину на стіл Arya Fremont Krem-Beyaz стане оригінальною прикрасою Вашого столу. Красива жакардова тканина прикрашена не менше красивим малюнком з переплетення жакардових ниток. Тканина скатертини має...
skatert-arya-ambrosia-160-220
Встигни купити за знижкою
rating 0 відгуків
3 490,95 грн 4 107,00 грн
Скатертина ARYA Ambrosia від відомого турецького виробника прикрасить інтерєр кімнати своїм легким і красивим дизайном. Така скатертина допоможе підкреслити красу Вашої кімнати і Ваш вишуканий смак. Скатертина...
Нещодавно переглянуто
komplekt-stolovogo-belija-s-kolcami-dv-t-1013-9-predmetov komplekt-stolovogo-belija-s-kolcami-dv-t-1013-9-predmetov
rating 0 відгуків
1 404,00 грн
Чудовий комплект столового білизни з кільцями, 9 одиниць DV-T-1013 турецького виробництва стане прекрасним доповненням Вашого свята. Виконаний з жаккардової тканини, прикрашений шовковими стрічками і декоративними...

Параметри

Меню

Створіть обліковий запис для збереження обраних товарів.

Увійти

Створіть обліковий запис для користування списками бажань.

Увійти