Артикул:
9668

Скатертина Verolli Olive ED-310

Скатертина Verolli Olive ED-310 виконана в приємних кольорах з мякою гобеленової тканини і прикрашена красивою вишивкою у вигляді оливкової гілки. Така скатертина прикрасить святковий стіл і подарує Вам і Вашим гостям святковий настрій. Подарункова упаковка від виробника. Скатертина можна купити оптом і в роздріб в нашому інтернет-магазині sweet-home.com.ua.

Купуючи цей товар, ви можете зібрати до 57 бали. Ваш кошик буде загальним 57 бали який можна перетворити на ваучер на 57,00 грн.

1 159,00 грн
Сітка розмірів
Women's clothing size
SizeXSSML
Euro 32/34 36 38 40
USA 0/2 4 6 8
Bust(in) 31-32 33 34 36
Bust(cm) 80.5-82.5 84.5 87 92
Waist(in) 24-25 26 27 29
Waist(cm) 62.5-64.5 66.5 69 74
Hips(in) 34-35 36 37 39
Hips(cm) 87.5-89.5 91.5 94 99
How To Measure Your Bust

With your arms relaxed at your sides, measure around the fullest part of your chest.

How To Measure Your Waist

Measure around the narrowest part of your natural waist, generally around the belly button. To ensure a comfortable fit, keep one finger between the measuring tape and your body.

Розмір, см
На данний момент відгуків немає
У обране0
Порівняти0
Додати до списку бажань
Опис

Розмір - 160 х 220

Колір - білий, беж.

Скатертина Verolli Olive ED-310 від надійного турецького виробника, який користується величезною популярністю на європейському ринку. До складу виробу входить 100% поліестер, тканина виконання - жаккард. Прямокутна скатертину білого або бежевого кольору стане прекрасним доповненням будь-якого інтерєру кухні і їдальні. Поверхня прикрашена принтом у вигляді оливкових гілочок. Комплектується в подарункову упаковку з картону з фірмовим логотипом.

Скатертина - це важливий елемент декору інтерєру. Традиція покривати стільницю красивим відрізом тканини йде корінням в далеке минуле і має сакральне значення. У сучасному світі скатертину виконує практичну функцію і естетичну. Виріб здатне швидко змінити обстановку на більш урочисту, декорувати старі меблі і захистити нову від пошкоджень і забруднень.

Пропонована модель відрізняється своєю універсальністю і практичністю. Скатертина підійде для сервірування святкового столу з особливої нагоди і для тихого сімейного вечері. Тканина з водовідштовхувальним ефектом надійно захистить стільницю. На поверхні не зявляються стійкі плями. Текстиль не мнеться під час використання, і стіл завжди буде виглядати бездоганно, піднімаючи настрій присутнім за ним людям.

Поліестер - це сучасна синтетична тканина, яка володіє масою корисних якостей і властивостей. Цей матеріал широко поширений в текстильній промисловості, близько половини всього текстилю виготовляється з поліестеру. Пропонована скатертину характеризується високою зносостійкістю і довговічністю. Міцна тканина дуже красива і приємна на дотик. Виріб не піддається атакам шкідливих комах, його можна спокійно зберігати в шафі.

Текстиль простий в побуті і не зажадає спеціального догляду. Виріб можна прати в пральній машині вибираючи низький температурний режим. Для продовження терміну експлуатації, рекомендується так само відмовитися від автоматичного віджиму і дати скатертини стекти і висохнути при природних умовах. Текстиль стійкий до впливу сонячних променів і зберігає свою первинну форму і колір, навіть після багаторазового використання. При необхідності поверхню можна пропрасувати зі зворотної сторони теплою праскою.

Купити чудову скатертину можна за доступною ціною в нашому інтернет магазині, як оптом, так і в роздріб. Текстиль стане прикрасою будинку і допоможе створити затишну і теплу атмосферу. Модель послужить прекрасним вибором в власний будинок і подарунком для друзів і родичів. Текстиль обовязково стане в нагоді в кожному будинку, такий презент характеризується своєю актуальністю і затребуваністю.

Деталі товару
9668

Характеристики

категорія товару
скатертини
Тканина
гобелен
склад тканини
поліестер - 100%
Малюнок
жаккардове переплетення
Упаковка
подарункова від виробника
Країна виробник
Туреччина
Відгуки

Натисніть тут, щоб залишити відгук

6 інших товарів в цій категорії:
skatert-arya-aster-160-220
Встигни купити за знижкою
rating 0 відгуків
3 255,50 грн 3 830,00 грн
Оцініть турецьке якість і витончену роботу. Скатертина на стіл ARYA Aster стане чудовою прикрасою Вашого інтерєру. Легке полотно скатертини легко лягає на будь-яку поверхню і наповнює приміщення своєю красою,...
skatert-VEROLLI-VIP-DARK-BASKILI-gobelen
rating 0 відгуків
1 611,00 грн
Скатертина Verolli VIP Dark Baskili з красивими серветками в кількості восьми штук і доріжкою, безсумнівно кращий комплект для Вашого святкового столу. Гобеленова тканину легко лягає на будь-яку поверхню, а...
Нещодавно переглянуто
skatert-Verolli-Olive-ED-310-gobelen skatert-Verolli-Olive-ED-310-gobelen
rating 0 відгуків
1 159,00 грн
Скатертина Verolli Olive ED-310 виконана в приємних кольорах з мякою гобеленової тканини і прикрашена красивою вишивкою у вигляді оливкової гілки. Така скатертина прикрасить святковий стіл і подарує Вам і Вашим...

Параметри

Меню

Створіть обліковий запис для збереження обраних товарів.

Увійти

Створіть обліковий запис для користування списками бажань.

Увійти