Артикул:
9304

Скатертина TAC Raschel

Купити розкішну скатертину від відомого турецького виробника ТАС - прикрасити Ваш святковий стіл і створити затишну атмосферу. Скатертина виконана з бавовняної тканини і доповнена фатином. Гості неодмінно оцінять таку чудову скатертину і Ваш відмінний смак. Легко стирається в машинці при дбайливому режимі.

Купуючи цей товар, ви можете зібрати до 25 бали. Ваш кошик буде загальним 25 бали який можна перетворити на ваучер на 25,00 грн.

504,00 грн
Сітка розмірів
Women's clothing size
SizeXSSML
Euro 32/34 36 38 40
USA 0/2 4 6 8
Bust(in) 31-32 33 34 36
Bust(cm) 80.5-82.5 84.5 87 92
Waist(in) 24-25 26 27 29
Waist(cm) 62.5-64.5 66.5 69 74
Hips(in) 34-35 36 37 39
Hips(cm) 87.5-89.5 91.5 94 99
How To Measure Your Bust

With your arms relaxed at your sides, measure around the fullest part of your chest.

How To Measure Your Waist

Measure around the narrowest part of your natural waist, generally around the belly button. To ensure a comfortable fit, keep one finger between the measuring tape and your body.

Розмір, см
На данний момент відгуків немає
У обране0
Порівняти0
Додати до списку бажань
Опис

Скатертина TAC Raschel турецького виробництва від торгової марки, яка заслужила бездоганну репутацію на європейському ринку. До складу виробу входить 100% поліестер. Прямокутна скатертину білого кольору, прикрашена напівпрозорим мереживом по всьому периметру. Виріб виглядає елегантно і розкішно, легкий текстиль надає відчуття невагомості і свіжості, створює неповторну урочисту і, в той же час, спокійну атмосферу. Комплектується в подарункову упаковку від виробника.

Традиція прикрашати стіл красивим відрізом тканини сягає корінням у часи далекого Єгипетського царства. Скатертина виконує дві основні функції: захисну і естетичну. І дійсно, навіть найпростіша їжа перетвориться в вишукані страви за красиво прибраним столом. Красива скатертина здатна змінити атмосферу в будинку, зробивши її більш теплою і урочистою. За допомогою текстилю можна декорувати стару і захистити нову меблі від пошкоджень і забруднень.

Пропонована скатертину виготовлена з самої міцного синтетичного матеріалу поліестеру, який широко застосовується в текстильної промисловості. Поверхня дуже мяка і приємна на дотик, характеризується високою зносостійкістю і довговічністю. Матеріал не мнеться і виглядає дуже ефектно. На білосніжній поверхні будь-який посуд, не залежно від кольору і форми, буде виглядати добре і виграшно.

Текстиль простий в побуті, навіть найскладніші плями легко відпираються. Тканина має властивість відштовхувати рідини і забруднення, найчастіше виріб досить протерти після використання. До синтетичному матеріалу байдужі шкідливі комахи, на поверхні не розмножуються грибки і цвіль. Скатертина можна освіжити в пральній машині при дбайливому режимі, не слід прати біле виріб з кольоровими речами. Текстиль швидко сохне в природних умовах, зберігаючи свою форму і рівну поверхню. Представлена модель прослужить довгі роки найактивнішою експлуатації.

Купити таку чудову скатертину можна за доступними цінами в нашому інтернет магазині, як оптом, так і в роздріб. Пропоноване виріб, це відмінний вибір для облаштування власного будинку або в подарунок для друзів і родичів. Класичний дизайн відрізняється своєю універсальністю, скатертину можна використовувати як в повсякденності, так і при особливих урочистих випадках. Такий текстиль стане в нагоді в кожному будинку. Послужить чудовим вибором для оформлення банкетних залів, ресторанів, готельних номерів.

Деталі товару
9304

Характеристики

категорія товару
скатертини
Країна виробник
Туреччина
Відгуки

Натисніть тут, щоб залишити відгук

6 інших товарів в цій категорії:
skatert-verolli-kolca
rating 0 відгуків
Розпродано
0,00 грн
Скатертина на стіл Verolli кільця доповнена красивими серветками і декоративними власниками для серветок. Жакардова тканина скатертини і серветок прикрашена красивим вишитим малюнком і кантом. Такий скатертиною Ви...
skatert-Cicek-Elfin-160-220
rating 0 відгуків
1 947,00 грн
Пропонуємо вам чудову скатертину Cicek Elfin від відомого турецького виробника. Виконана з мякого жаккарда і доповнена мереживним кантом, ця скатертина безсумнівно подарує Вам гарний настрій і стане приємним...
komplekt-stolovogo-belija-dv-t-1010-5-predmetov
rating 0 відгуків
1 404,00 грн
Гарний салатовий комплект столового білизни, 5 одиниць DV-T-1010 стане чудовим придбанням для Вас і відмінною прикрасою інтерєру Вашої кухні. Жакардова тканина приємно здивує своєю мякістю і якістю. Подарункова...
Нещодавно переглянуто
Скатертина TAC Raschel Скатертина TAC Raschel
rating 0 відгуків
504,00 грн
Купити розкішну скатертину від відомого турецького виробника ТАС - прикрасити Ваш святковий стіл і створити затишну атмосферу. Скатертина виконана з бавовняної тканини і доповнена фатином. Гості неодмінно оцінять...

Параметри

Меню

Створіть обліковий запис для збереження обраних товарів.

Увійти

Створіть обліковий запис для користування списками бажань.

Увійти