Артикул:
9274

Скатертина Verolli Cazibe set

Скатертина Verolli Cazibe set з декоративними серветками і власниками для серветок, виконана з гобеленової тканини високої мякості і щільності. Комплект прикрашений красивим малюнком з ниток жаккардового плетіння, що виглядає чудово на будь-якому святковому столі. А декоративні власники надають більшої вишуканості. Скатертина можна купити оптом і в роздріб.

Купуючи цей товар, ви можете зібрати до 63 бали. Ваш кошик буде загальним 63 бали який можна перетворити на ваучер на 63,00 грн.

1 272,00 грн
Сітка розмірів
Women's clothing size
SizeXSSML
Euro 32/34 36 38 40
USA 0/2 4 6 8
Bust(in) 31-32 33 34 36
Bust(cm) 80.5-82.5 84.5 87 92
Waist(in) 24-25 26 27 29
Waist(cm) 62.5-64.5 66.5 69 74
Hips(in) 34-35 36 37 39
Hips(cm) 87.5-89.5 91.5 94 99
How To Measure Your Bust

With your arms relaxed at your sides, measure around the fullest part of your chest.

How To Measure Your Waist

Measure around the narrowest part of your natural waist, generally around the belly button. To ensure a comfortable fit, keep one finger between the measuring tape and your body.

Розмір, см
Цвет
  • pudra/Пудра
На данний момент відгуків немає
У обране1
Порівняти0
Додати до списку бажань
Опис

160 х 220

Серветки - 35 х 35 х 8

Тримачі для серветок - 8 шт.

Скатертина Verolli Cazibe set від ведучого турецького виробника домашнього текстилю. Продукція відомого бренду користується величезною популярністю на європейському ринку. До складу виробу входить 100% поліестер. Тканина виконання - гобелен високої щільності. Малюнок нанесений за допомогою жаккардового переплетення ниток. У комплекті зі скатертиною пудровий кольору йдуть серветки і власники до них. Набір виглядає дорого і розкішно, прикрасить будь-який святковий стіл. Комплектується в подарункову упаковку від виробника.

Скатертина уособлює собою тепло і домашній затишок. Стіл накритий скатертиною завжди виглядає красиво і стильно, створює святкову атмосферу і піднімає настрій. За допомогою цього текстилю, можна швидко оновити старі меблі і уберегти нову від пошкоджень і забруднень. Пропонована скатертину виготовлена з міцного синтетичного матеріалу, який широко використовується в текстильній промисловості і має масу корисних якостей.

Текстиль стійкий до розтягування і іншим фізичним впливам. Матеріал не вбирає запахи, що особливо важливо при використанні на кухні і в їдальні. Поверхня гладенька і наділена гарним благородним блиском. На дотик текстиль мякий і ніжний, прекрасно драпірується і не мнеться під час використання. Стіл завжди буде виглядати бездоганно і розкішно. Будь-яка посуд буде виглядати прекрасно на чудово моделі скатертини.

Текстиль простий в побуті і легко піддається пранню. Сучасна тканина має властивість відштовхувати бруд. Скатертина можна прати в пральній машині при дбайливому режимі. Віджимати виріб краще вручну, матеріал швидко сохне в природних умовах, стійкий до сонячного світла. При необхідності виріб можна проутюжить зі зворотного боку. Скатертина зручно зберігати, вона не займає багато місця, до матеріалу байдужі нищить їх міль та інші шкідливі комахи та кліщі. На поверхні не росте цвіль і грибки вона володіє хорошими гігієнічними показниками.

Купити таку чудову скатертину можна оптом і в роздріб в нашому інтернет магазині. Ціни приємно порадують своєю демократичністю. Виріб стане вигідним придбанням в свій будинок, допоможе створити урочисту і неповторну атмосферу. Високоякісний текстиль послужить прекрасним подарунком для друзів і родичів на Новий рік, Ювілей та з нагоди будь-якого іншого торжества.

Деталі товару
9274

Характеристики

категорія товару
скатертини
Тканина
гобелен
склад тканини
поліестер - 100%
Малюнок
жаккардове переплетення
Упаковка
подарункова від виробника
Відгуки

Натисніть тут, щоб залишити відгук

6 інших товарів в цій категорії:
skatert-KAYAOGLU-Samanyolu
rating 0 відгуків
Розпродано
0,00 грн
Білосніжна скатертина Kayaoglu Samanyolu стане чудовою прикрасою Вашого святкового столу і причиною гарного настрою для Вас і Ваших гостей. Мяка тканина, прикрашена красивою вишивкою, має високу щільність і легко...
skatert-Cicek-Menekse-160-220-kolca
rating 0 відгуків
1 224,00 грн
Купити скатертину Cicek Menekse кільця найкраще любителям вишуканості та ексклюзивності в оформленні святкових столів. Турецький виробник створив для Вас чудову скатертину і серветки, прикрасивши їх вишуканими...
Нещодавно переглянуто
skatert-verolli-cazibe-set skatert-verolli-cazibe-set
rating 0 відгуків
1 272,00 грн
Скатертина Verolli Cazibe set з декоративними серветками і власниками для серветок, виконана з гобеленової тканини високої мякості і щільності. Комплект прикрашений красивим малюнком з ниток жаккардового плетіння,...

Параметри

Меню

Створіть обліковий запис для збереження обраних товарів.

Увійти

Створіть обліковий запис для користування списками бажань.

Увійти