Артикул:
11045

Скатертина Cicek Agova Tasli камені

Скатертина на стіл Cicek Agova Tasli прикрашена красивим вишитим малюнком і чудовим кантом з декоративним камінням. Також кухонні скатертину укомплектована вісьмома чудовими серветками, що додасть Вашому столу незабутній святковий вигляд. Подарункова упаковка захистить від пошкоджень. Купити скатертину Ви можете оптом і в роздріб в інтернет-магазині sweet-home.com.ua.

Купуючи цей товар, ви можете зібрати до 57 бали. Ваш кошик буде загальним 57 бали який можна перетворити на ваучер на 57,00 грн.

1 145,00 грн
Сітка розмірів
Women's clothing size
SizeXSSML
Euro 32/34 36 38 40
USA 0/2 4 6 8
Bust(in) 31-32 33 34 36
Bust(cm) 80.5-82.5 84.5 87 92
Waist(in) 24-25 26 27 29
Waist(cm) 62.5-64.5 66.5 69 74
Hips(in) 34-35 36 37 39
Hips(cm) 87.5-89.5 91.5 94 99
How To Measure Your Bust

With your arms relaxed at your sides, measure around the fullest part of your chest.

How To Measure Your Waist

Measure around the narrowest part of your natural waist, generally around the belly button. To ensure a comfortable fit, keep one finger between the measuring tape and your body.

Розмір, см
На данний момент відгуків немає
У обране0
Порівняти0
Додати до списку бажань
Опис

Розмір - 160 х 220

Серветки - 35 х 35 - 8 шт.

Колір - крем.

Скатертина Cicek Agova Tasli камені , виготовлена з жаккардової тканини на основі 100% поліестеру. Турецький виробник дорожить своєю репутацією і ретельно стежить за відповідністю своєї продукції високим стандартам якості. Кремова скатертина прикрашена красивим мереживом і декоративними стразами, у вигляді шикарного канта. У комплект так само входять серветки, виконані в тому ж стилі. Текстиль виглядає дуже дорого і розкішно, стане справжньою окрасою будь-якого інтерєру і свята. Комплектується в подарункову упаковку з фірмовим логотипом.

Скатертина - це текстиль з багатовіковою історією, раніше виріб носило сакральний характер. Вважалося, що скатертина захищає не тільки стільницю, але і всю родину від негативу і негараздів. У сучасному світі виріб більше виконує практичну і естетичну функцію. Красиво прибраний стіл є ознакою хорошого тону і смаку. Навіть найпростіша їжа перетвориться в вишукані страви за красиво сервірованим столом.

Пропонована модель виготовлена з новітнього синтетичного матеріалу, який має прекрасні споживчими якостями. Синтетичний матеріал володіє високою зносостійкістю і довговічністю. Склад виробу повністю безпечний і гіпоалергенний. Тканина відштовхує воду і забруднення. На дотик поверхня ніжна і мяка.

Текстиль простий в побуті і не вимагає спеціального догляду. Виріб можна прати в пральній машинці при температурі води 30-40 градусів, вибравши дбайливий режим. Скатертина рекомендується сушити в природних умовах, попередньо ретельно розпрямивши. Виріб стійкий до впливу сонячного світла, зберігає свою форму і привабливість, навіть після тривалого використання. Поверхня залишається рівною і рідко потребує прасування, що значно економить час і сили домогосподарок. При необхідності, виріб можна пропрасувати теплою праскою зі зворотного боку.

Купити чудову скатертину можна за доступною ціною в нашому інтернет магазині, як оптом, так і в роздріб. Це прекрасний вибір для власного будинку, виріб допоможе створити затишну і урочисту атмосферу, підняти настрій присутнім за столом. Розкішний текстиль послужить прекрасним подарунком для друзів і родичів, з будь-якого приводу і нагоди, будь то День народження або Новий рік. Ошатна скатертину стане в нагоді в кожному будинку і буде активно використовуватися.

Деталі товару
11045

Характеристики

категорія товару
скатертини
Тканина
жаккард
склад тканини
поліестер - 100%
Малюнок
жаккардове переплетення
Упаковка
подарункова від виробника
Оздоблення
мереживо, декоративні камені
Країна виробник
Туреччина
Відгуки

Натисніть тут, щоб залишити відгук

6 інших товарів в цій категорії:
skatert-arya-fianco-160-220
rating 0 відгуків
949,00 грн
Чудова скатертину ARYA Fianco від відомого турецького виробника, зроблена з мякої жаккардової тканини кращої якості, щоб Ви могли не тільки прикрасити Ваш святковий стіл, а й подарувати гостям чудовий настрій....
Скатертина ARYA Pansy
rating 0 відгуків
Розпродано
0,00 грн
Вам потрібно купити скатертину для Вашого столу високої якості? Тоді представляємо скатертину на стіл ARYA Pansy від відомого турецького виробника текстильної промисловості. Вона виготовлена з дуже міцної тканини, яка...
skatert-Cicek-Hira-gobelen-krem
rating 0 відгуків
1 866,00 грн
Скатертина Cicek Hira від відомого турецького виробника вийшла цікавою і красивою. Поєднання мякої гобеленової тканини і оригінального малюнка з ниток жаккардового переплетення створюю приємне враження. Безсумнівно...
Нещодавно переглянуто
skatert-Cicek-Agova-Tasli-kruzhevo-kamni skatert-Cicek-Agova-Tasli-kruzhevo-kamni
rating 0 відгуків
1 145,00 грн
Скатертина на стіл Cicek Agova Tasli прикрашена красивим вишитим малюнком і чудовим кантом з декоративним камінням. Також кухонні скатертину укомплектована вісьмома чудовими серветками, що додасть Вашому столу...

Параметри

Меню

Створіть обліковий запис для збереження обраних товарів.

Увійти

Створіть обліковий запис для користування списками бажань.

Увійти