Артикул:
22217

Серветки Mila Home 30 * 50 3 штуки

Купуючи цей товар, ви можете зібрати до 10 бали. Ваш кошик буде загальним 10 бали який можна перетворити на ваучер на 10,00 грн.

207,00 грн
Сітка розмірів
Women's clothing size
SizeXSSML
Euro 32/34 36 38 40
USA 0/2 4 6 8
Bust(in) 31-32 33 34 36
Bust(cm) 80.5-82.5 84.5 87 92
Waist(in) 24-25 26 27 29
Waist(cm) 62.5-64.5 66.5 69 74
Hips(in) 34-35 36 37 39
Hips(cm) 87.5-89.5 91.5 94 99
How To Measure Your Bust

With your arms relaxed at your sides, measure around the fullest part of your chest.

How To Measure Your Waist

Measure around the narrowest part of your natural waist, generally around the belly button. To ensure a comfortable fit, keep one finger between the measuring tape and your body.

Розмір, см
Вибір за номером
  • 1
  • 2
  • 3
На данний момент відгуків немає
У обране0
Порівняти0
Додати до списку бажань
Опис

Серветки Mila Home 30 * 50 3 штуки , від відомого турецького виробника виготовлені на новітньому обладнанні під пильним контролем. До складу виробу входить 100% натуральна бавовна вищого сорту. Тканина виконання - двостороння петельчатого махра високої щільності. У комплекті однотонні вироби рожевого, бузкового, молочного відтінку і смарагдового кольору. Текстиль прикрашений красивою вишивкою у вигляді різноманітних кексів, кухонного інвентарю, присутні візерунки в стилі "Прованс". Поставляється в подарунковій коробці з картону з логотипом фірми.

Маленькі рушники є універсальними помічниками господинь на кухні і в їдальні. Махрові вироби користуються величезною любовю споживачів, це обумовлено чудовими властивостями цієї дивовижної тканини. Махра - це ворсиста тканина, яка складається з численних петельок, витягнутих з слабо натягнутої нитки основи. Склад виробу повністю натуральний і екологічно чистий. Поверхня не викликає алергії і подразнень на шкірі. Мякі і ніжні серветки подарують масу приємних тактильних відчуттів під час використання.

Пухка структура тканини прекрасно пропускає повітря і володіє високою гігроскопічністю, що особливо важливо для виробу, який постійно контактує з вологою. Текстиль швидко сохне в природних умовах, це виключає розвиток патогенних мікроорганізмів, і як наслідок, поява неприємного затхлого запаху. Ніжна поверхня швидко приведе до ладу столовий посуд, серветками можна витерти овочі і фрукти. Виріб підійде в якості полотенчика для рук, його зручно брати з собою в дорогу і на прогулянку. Гарний зовнішній вигляд дозволяє використовувати для сервірування святкового столу.

Текстиль характеризується високою зносостійкістю і міцністю. Махрова поверхню здатна витримати до 300 прань без шкоди для свого зовнішнього вигляду і корисних властивостей. Виріб стійкий до високих температур і механічної дії. Сушити махрові серветки слід в распрямления вигляді при природних умовах. Слід уникати прямих джерел тепла, гарячі поверхні можуть примяти численні петельки, і поверхню виробу стане не такою мякою.

Купити чудовий набір можна в нашому інтернет магазині, як оптом, так і в роздріб. Кухонних серветок не буває багато, це той текстиль, який завжди стане в нагоді під рукою. Красиво укомплектований набір послужить чудовим подарунком для господинь з будь-якого приводу і нагоди.

Деталі товару
22217

Характеристики

категорія товару
Кухонні рушники
Тканина
махрова двостороння
склад тканини
бавовна - 100%
Упаковка
подарункова від виробника
Країна виробник
Туреччина
Відгуки

Натисніть тут, щоб залишити відгук

6 інших товарів в цій категорії:
salfetki-accesso-kofe-40-60-3-shtuki-v-korobke
rating 0 відгуків
Розпродано
0,00 грн
Серветки Accesso кави 40 * 60 зроблені з мякої махрової тканини до складу якої входить тільки 100% бавовняне волокно. Кожна серветка прикрашена красивою вишивкою, має високу щільність, легко чиститься і прослужить...
skatert-arya-agora-krem-beyaz-150-220
rating 0 відгуків
Розпродано
0,00 грн
Скатертина на стіл Arya Agora Krem-Beyaz - це чудове доповнення будь-якого торжества і чудове прикраса для святкового столу. Висока якість від турецького виробника втілилося в мякій жаккардової тканини, красиво...
skatert-Cicek-Mira-160-220-krem
rating 0 відгуків
1 866,00 грн
Скатертина Cicek Mira створена для Вашого задоволення і радості Ваших гостей, відомим турецьким виробником. Мяка гобеленова тканину розшита прекрасним малюнком з жакардових ниток, що робить скатертину неповторною і...
фартук Tirotex лен
rating 0 відгуків
Розпродано
0,00 грн
Представляємо Вам відмінний фартух з лляної тканини від відомої молдавської фабрики. Чудові малюнки і високу якість тканини дозволять Вам відчувати себе на кухні як риба в воді. А рідні і близькі відзначать Ваш...
Нещодавно переглянуто

Параметри

Меню

Створіть обліковий запис для збереження обраних товарів.

Увійти

Створіть обліковий запис для користування списками бажань.

Увійти