Артикул:
22172

Серветки Vianna Premium 45 * 65 4 штуки вафельні

Купуючи цей товар, ви можете зібрати до 17 бали. Ваш кошик буде загальним 17 бали який можна перетворити на ваучер на 17,00 грн.

345,00 грн
Сітка розмірів
Women's clothing size
SizeXSSML
Euro 32/34 36 38 40
USA 0/2 4 6 8
Bust(in) 31-32 33 34 36
Bust(cm) 80.5-82.5 84.5 87 92
Waist(in) 24-25 26 27 29
Waist(cm) 62.5-64.5 66.5 69 74
Hips(in) 34-35 36 37 39
Hips(cm) 87.5-89.5 91.5 94 99
How To Measure Your Bust

With your arms relaxed at your sides, measure around the fullest part of your chest.

How To Measure Your Waist

Measure around the narrowest part of your natural waist, generally around the belly button. To ensure a comfortable fit, keep one finger between the measuring tape and your body.

Розмір, см
Вибір за номером
  • 1
  • 3
  • 4
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
  • 11
На данний момент відгуків немає
У обране0
Порівняти0
Додати до списку бажань
Опис

Серветки Vianna Premium 45 * 65 (4 штуки) вафельні, від турецького виробника, який широко відомий на європейському ринку. Продукція відповідає міжнародним стандартам якості і безпеки. До складу виробу входить 100% бавовна. У комплект йде дві білих і дві кольорові яскравих серветок. Окрасою служить вишивка на фруктову і овочеву тематику. Текстиль виглядає дуже помітно й оригінально, стане чудовим доповненням будь-якого інтерєру. Комплектується в подарункову упаковку з картону з логотипом фірми.

Невідємним аксесуаром на будь-якій кухні і в їдальні, є серветки. Пропоновані рушники відрізняються універсальністю і володіють прекрасними експлуатаційними властивостями. Натуральна бавовняна тканина не викликає алергії і подразнень на шкірі. Текстура поверхні нагадує знаменитий кондитерський десерт - вафлі, звідки тканину і отримала свою назву «вафельна». На дотик дуже мяке і ніжне.

Текстиль володіє високою гігроскопічністю і повітропроникністю. За допомогою серветок можна швидко осушити будь-яку поверхню, вони відмінно вбирають всі види рідин. Завдяки тому, що тканина дихає, сам виріб швидко сохне, це перешкоджає розмноженню патогенних мікроорганізмів і появи неприємного запаху.

Виріб можна використовувати в якості полотенчика для рук, воно прекрасно впорається з витиранням фруктів і овочів. Вафельная серветка допоможе швидко привести столовий посуд в ідеальний стан, не залишаючи розлучень і ворсинок. Тканина дуже мяка і підійде для самих тендітних поверхонь. Прекрасне дизайнерське оформлення дозволяє використовувати текстиль для святкової сервіровки столу. У той же час, його можна використовувати в поїздці, на відпочинку, брати на прогулянку з дитиною.

Виріб просто в побуті, чудово переносить часті машинні прання при високих температурах. Сушити рекомендується при природних умовах в распрямления вигляді. При необхідності можна пропрасувати. Тканина характеризується високою зносостійкістю, серветки прослужать довгі роки найактивнішою експлуатації, радуючи чудовим зовнішнім виглядом.

Купити набір щільних вафельних серветок можна оптом і в роздріб в нашому інтернет магазині. Таке придбання завжди стане в нагоді, адже здорово, коли під рукою є пару таких комплектів. Це прекрасний подарунок для господинь. Якість і ціна приємно порадують.

Деталі товару
22172

Характеристики

категорія товару
Кухонні рушники
Тканина
бавовняна тканина
склад тканини
бавовна - 100%
Упаковка
подарункова від виробника
Країна виробник
Туреччина
Відгуки

Натисніть тут, щоб залишити відгук

6 інших товарів в цій категорії:
salfetki-pupilla-dray-30-50-6-shtuk-v-korobke
rating 0 відгуків
Розпродано
0,00 грн
Яскраві серветки Pupilla dray 30 * 50 зроблять Ваш ранок яскравішим і приємним. Красиві відтінки і оригінальна вишивка піднімуть настрій, приємна бавовняна тканина швидко вбере пролиту воду або сік і також швидко...
salfetki-ayben-adorn-lux-45-70-3-shtuki-v-korobke
rating 0 відгуків
203,00 грн
Серветки Ayben, Adorn LUX від турецького виробника виконані з бавовняної ткнути високої щільності і прикрашені оригінальною тематичної вишивкою. Такі серветки допоможуть вам підтримати чистоту на кухні, прибрати...
skatert-Cicek-Fusun-160-220-8-salfetok
rating 0 відгуків
2 896,00 грн
Перед вами чудова турецька скатертину Cicek Fusun від відомого виробника. Скатертина зроблена з жаккардової тканини високої якості і доповнена вісьмома серветками з гіпюровим кантом. Така скатертина зробить Ваше...

Параметри

Меню

Створіть обліковий запис для збереження обраних товарів.

Увійти

Створіть обліковий запис для користування списками бажань.

Увійти