Артикул:
22032

Серветки Cafesi махрові 30 * 50 6 штук

Купуючи цей товар, ви можете зібрати до 16 бали. Ваш кошик буде загальним 16 бали який можна перетворити на ваучер на 16,00 грн.

324,00 грн
Сітка розмірів
Women's clothing size
SizeXSSML
Euro 32/34 36 38 40
USA 0/2 4 6 8
Bust(in) 31-32 33 34 36
Bust(cm) 80.5-82.5 84.5 87 92
Waist(in) 24-25 26 27 29
Waist(cm) 62.5-64.5 66.5 69 74
Hips(in) 34-35 36 37 39
Hips(cm) 87.5-89.5 91.5 94 99
How To Measure Your Bust

With your arms relaxed at your sides, measure around the fullest part of your chest.

How To Measure Your Waist

Measure around the narrowest part of your natural waist, generally around the belly button. To ensure a comfortable fit, keep one finger between the measuring tape and your body.

Розмір, см
На данний момент відгуків немає
У обране0
Порівняти0
Додати до списку бажань
Опис

Без кухонних серветок складно обійтися на кухні і в їдальні. Цей текстиль має широке поширення і активно використовується в кожному побуті, роблячи його комфортним і зручним. Незважаючи на широкий асортимент, і поява нових матеріалів, лідируюче місце за попитом займають махрові серветки. Така любов і відданість споживачів пояснюється хорошими експлуатаційними властивостями і якостями вироби.

Серветки Cafesi махрові 30 * 50 6 штук поставляються в красивій подарунковій коробці з фірмовим логотипом. Турецький виробник має бездоганну репутацію і прославився далеко за межами своєї батьківщини. У набір входять серветки різних відтінків від світлого молочного до блакитного і зеленого кольору. Поверхня кожної серветки прикрашена яскравою вишивкою одного з фруктів. Текстиль виглядає дуже свіжо і привабливо стане гармонійним доповненням інтерєру кухні і їдальні, подарує приємні емоції.

Двосторонні махрові серветки високої щільності виготовлені на основі 100% бавовняного волокна Егейського походження. Поверхня надзвичайно мяка і ніжна на дотик, подарує масу приємних тактильних відчуттів. Натуральний, екологічно чистий склад не викликає алергії і подразнень на шкірі.

Текстиль володіє високою гігроскопічністю, численні петельки миттєво абсорбують вологу і осушують будь-яку поверхню. Пориста структура тканини вільно пропускає повітря, завдяки цьому текстиль швидко висихає при природних умовах. Це запобігає розмноженню патогенних мікроорганізмів і поява неприємного затхлого запаху. Привабливі серветки підійдуть для щоденного використання на кухні, а так само для сервірування столу.

Унікальна структура тканини наділяє виріб високу міцність і довговічність. Навіть після 300 циклів машинного прання текстиль збереже свій привабливий зовнішній вигляд і корисні властивості. Для підтримки чистоти рекомендується прання на 600-700 оборотах при температурі води 40-60 градусів. Бажано використовувати неагресивні миючі засоби. Сушити текстиль слід при природних умовах, серветки стійкі до дії ультрафіолетових променів, прекрасно зберігають свою форму і насиченість кольору.

У нашому інтернет магазині купити чудовий набір серветок можна за доступною ціною, як оптом, так і в роздріб. Порадуйте себе і своїх близьких чудовою якістю текстилю. Слід сказати, що кухонних серветок не буває багато, вони стануть в нагоді в кожному будинку і будуть активно експлуатуватися в побуті. Текстиль послужить відмінним варіантом презенту для друзів і родичів.

Деталі товару
22032

Характеристики

категорія товару
Кухонні рушники
Тканина
махрова двостороння
склад тканини
бавовна - 100%
Упаковка
подарункова від виробника
Країна виробник
Туреччина
Відгуки

Натисніть тут, щоб залишити відгук

6 інших товарів в цій категорії:
skatert-Verolli-Buta-Royal-Ring-8-predmetov
rating 0 відгуків
Розпродано
0,00 грн
Скатертина Verolli Buta Royal Ring доповнена серветками з восьми штук і декоративними власниками одна з кращих скатертин, які Ви бачили. Завдяки високій якості виконання гобеленова тканину вийшла дуже мякою і має...
skatert-magija-sna-145-120
rating 0 відгуків
621,00 грн
Скатертина "Магія Сну" 145х120 стане приємним прикрасою Вашого святкового столу. Прикрашена красивим орнаментом і виконана з найкращою тканини відомим українським виробником, ця скатертина буде приємно радувати Вас...
komplekt-stolovogo-belija-dv-t-1011-5-predmetov
rating 0 відгуків
1 404,00 грн
Пропонуємо Вам гарний і оригінальний комплект столового білизни DV-T-1011, 5 предметів , виробництва Туреччина. Цей комплект стане чудовою прикрасою для Вашого будинку і для затишного кафе. Жакардова тканина...
Скатертина KAYAOGLU Gloria
rating 0 відгуків
1 420,00 грн
Купити скатертину KAYAOGLU Gloria від відомого виробника текстильної промисловості можна як на прямокутний, так і на круглий стіл. Приємні класичні кольори, висока якість і вишивка міцними нитками - ось головні...

Параметри

Меню

Створіть обліковий запис для збереження обраних товарів.

Увійти

Створіть обліковий запис для користування списками бажань.

Увійти