Артикул:
22030

серветки Fushia 40 * 60 вафельні 12 штук

Немає балів за цей продукт.

Нет в наличии
Сітка розмірів
Women's clothing size
SizeXSSML
Euro 32/34 36 38 40
USA 0/2 4 6 8
Bust(in) 31-32 33 34 36
Bust(cm) 80.5-82.5 84.5 87 92
Waist(in) 24-25 26 27 29
Waist(cm) 62.5-64.5 66.5 69 74
Hips(in) 34-35 36 37 39
Hips(cm) 87.5-89.5 91.5 94 99
How To Measure Your Bust

With your arms relaxed at your sides, measure around the fullest part of your chest.

How To Measure Your Waist

Measure around the narrowest part of your natural waist, generally around the belly button. To ensure a comfortable fit, keep one finger between the measuring tape and your body.

товар, доступний з різними опціями 0 од.
На данний момент відгуків немає
У обране1
Порівняти0
Додати до списку бажань
Опис

Кухонні серветки є широко поширеним і часто використовуваним в побуті текстилем. Великою популярністю серед господинь користуються бавовняні вироби з вафельної поверхнею. Така тканина володіє прекрасними експлуатаційними якостями і властивостями, за що і полюбилася споживачами в усьому світі.

Набір серветок Fushia 40 * 60 складається з 12 виробів різних кольорів, серед яких рожевий, блакитний , жовтий та інші. Окрасою служить вишивка на кухонну тематику. До складу продукції входить 100% натуральний екологічно чиста бавовна Егейського походження. Текстиль не викликає алергічних реакцій та подразнень на шкірі. Свою назву поверхню тканини отримала за схожість своєї текстури з однойменною назвою кондитерського виробу. Турецький виробник ретельно стежить за кожним етапом виробництва, виріб відповідає високим стандартам якості і безпеки. Поставляється в поліетиленовій упаковці з фірмовим логотипом.

Текстиль володіє високою гігроскопічністю і здатний швидко поглинати будь-яку рідину, моментально осушуючи поверхню. Тканина вільно пропускає повітря, завдяки цьому виріб швидко сохне. Це перешкоджає розмноженню патогенних мікроорганізмів і як наслідок поява неприємного затхлого запаху. Це дуже важлива характеристика адже на кухні доводиться часто мати справу з рідинами.

Поверхность пропонованого текстилю дуже ніжна і мяка, серветками зручно і приємно витирати руки. Вироби підійдуть для щоденного використання, а так само для сервірування столу. Серветки прекрасно впораються з очищенням будь-яких кухонних поверхонь і допоможуть швидко привести в порядок столовий посуд. Текстиль не залишає розлучень і подряпин навіть на самих делікатні речі.

Продукція характеризується міцністю і стійкістю до частих прання і високих температур. Для підтримки чистоти і гігієнічності підійде прання при 40-60 градусах з використанням миючих засобів. Сушити вироби слід при природних умовах в распрямления вигляді. Текстиль не береться впливів ультрафіолету і збереже свій колір, форму і привабливість на довгі роки експлуатації.

Пропонований набір високоякісних кухонних серветок можна купити оптом і в роздріб в нашому інтернет магазині. Демократичні ціни зроблять покупку ще більш приємною і вигідною. Модель стане відмінним вибором для власного користування. Серветки, це той текстиль, якого не буває багато. Вироби стати в нагоді в кожному будинку і буде активно використовуватися. Набір яскравих кухонних рушничком послужить чудовим варіантом презенту для родичів і друзів.

Деталі товару
22030

Характеристики

категорія товару
Кухонні рушники
Тканина
бавовняна тканина
склад тканини
бавовна - 100%
Упаковка
пакет поліетиленовий
Країна виробник
Туреччина
Відгуки

Натисніть тут, щоб залишити відгук

6 інших товарів в цій категорії:
salfetki-ayben-torson-frukti-50-70-6-shtuk
rating 0 відгуків
449,00 грн
Великі серветки Ayben Torson 50х70 фрукти чудовий спосіб швидко витерти вологу з рук, а також крихти зі столу. Серветки зроблені з бавовняної тканини, тому вони добре вбирає вологу, мають середню щільність і...
skatert-magija-sna-145-120
rating 0 відгуків
621,00 грн
Скатертина "Магія Сну" 145х120 стане приємним прикрасою Вашого святкового столу. Прикрашена красивим орнаментом і виконана з найкращою тканини відомим українським виробником, ця скатертина буде приємно радувати Вас...
Рушник Maisonette Kitchen Style
rating 0 відгуків
Розпродано
0,00 грн
З новими рушниками від торгової марки Maisonette (Туреччина) Ваша кухня заграє новими фарбами. Такі рушники наповнять Ваше улюблене місце для сімейних бесід приємним відчуттям затишку та комфорту, і Ваші рідні і...

Параметри

Меню

Створіть обліковий запис для збереження обраних товарів.

Увійти

Створіть обліковий запис для користування списками бажань.

Увійти