Артикул:
20793

Серветки махрові Merzuka 40 * 60 3 штуки

Немає балів за цей продукт.

Нет в наличии
Сітка розмірів
Women's clothing size
SizeXSSML
Euro 32/34 36 38 40
USA 0/2 4 6 8
Bust(in) 31-32 33 34 36
Bust(cm) 80.5-82.5 84.5 87 92
Waist(in) 24-25 26 27 29
Waist(cm) 62.5-64.5 66.5 69 74
Hips(in) 34-35 36 37 39
Hips(cm) 87.5-89.5 91.5 94 99
How To Measure Your Bust

With your arms relaxed at your sides, measure around the fullest part of your chest.

How To Measure Your Waist

Measure around the narrowest part of your natural waist, generally around the belly button. To ensure a comfortable fit, keep one finger between the measuring tape and your body.

Розпродано
Читати відгук
Средній рейтинг: 10/10 Кількість відгуків: 1
У обране0
Порівняти0
Додати до списку бажань
Опис

Набір махрових серветок Merzuka 40 * 60 3 штуки від провідного турецького виробника, який широко популярний на європейському ринку. Текстиль відповідає високій якості і стандартам санітарних норм. Виріб виготовлено з петельчатого двосторонньої махрової тканини. До складу входить 100% натуральне екологічно чисте бавовняне волокно. В комплекті три серветки білого, коричневого і бежевого кольору. Поверхня прикрашена красивою вишивкою, у вигляді чашки з ароматною кавою. Поставляється в презентабельною коробці з картону з фірмовим логотипом.

Серветки - обовязковий атрибут на кожній кухні. Важливо підібрати якісні і приємні на дотик вироби, які прослужать довгий час. Продукція характеризується прекрасними експлуатаційними показниками і здатна задовольнити найвибагливіших покупців. Махра - це натуральна ворсиста тканина, що складається з безлічі петельок. Текстиль не викликає алергічних реакцій та подразнень на шкірі, є повністю безпечним для щоденного використання.

Виріб прекрасно вбирає рідини, миттєво осушуючи поверхні. Дуже важливо для кухонного текстилю те, що матеріал прекрасно поглинає не тільки воду, але і масло, сік, молоко. Мяка і ніжна поверхня підійде для витирання рук, посуду, фруктів і овочів. Завдяки пухкої структурі, тканина вільно пропускає повітря, і сам виріб досить швидко сохне. Це запобігає розмноженню шкідливих мікроорганізмів і цвілі, що в свою чергу, провокує появу неприємного затхлого запаху.

Гарний зовнішній вигляд дозволяє використовувати серветки на кухні в повсякденності і для сервіровки святкового столу. Компактні серветки зручно брати з собою в дорогу або на прогулянку. Виріб не займе багато місця і допоможе в потрібний момент, забезпечивши комфорт і зручність в будь-якій ситуації.

Текстиль стійкий до численних прання і впливу високих температур. Махрова тканина здатна витримати 200 прань, зберігши свою форму, колір, привабливість і корисні якості. Сушити виріб краще при природних умовах в распрямления вигляді. Поверхня не потребує прасування, що значно економить сили і час домогосподарок. Текстиль прослужить довгі роки, ставши надійним помічником на кухні.

Купити чудовий набір з трьох серветок можна оптом і в роздріб в нашому інтернет магазині. Такий текстиль завжди стане в нагоді під рукою і буде активно використовуватися. Це прекрасний варіант для себе і своїх близьких. Кожна господиня зрадіє такому презенту не залежно від приводу.

Деталі товару
20793

Характеристики

категорія товару
Кухонні рушники
Тканина
махрова двостороння
склад тканини
бавовна - 100%
Упаковка
подарункова від виробника
Країна виробник
Туреччина
Відгуки

Натисніть тут, щоб залишити відгук

САЛФЕТКИ МАХРОВЫЕ MERZUKA 40*60 3 ШТУКИ - РАЗМЕР,
rating 10
Спасибо,очень понравился набор.
6 інших товарів в цій категорії:
Скатертина Pano Foliage
rating 0 відгуків
1 607,00 грн
Купити скатертину на стіл від відомого виробника текстильної промисловості - надати Вашій вітальні або кухонної кімнаті комфорт і красу. Скатертина з привабливою вишивкою стане в нагоді під час сервірування столу....

Параметри

Меню

Створіть обліковий запис для збереження обраних товарів.

Увійти

Створіть обліковий запис для користування списками бажань.

Увійти