Артикул:
20792

Серветки махрові Merzuka 40 * 60 6 штук

Немає балів за цей продукт.

Нет в наличии
Сітка розмірів
Women's clothing size
SizeXSSML
Euro 32/34 36 38 40
USA 0/2 4 6 8
Bust(in) 31-32 33 34 36
Bust(cm) 80.5-82.5 84.5 87 92
Waist(in) 24-25 26 27 29
Waist(cm) 62.5-64.5 66.5 69 74
Hips(in) 34-35 36 37 39
Hips(cm) 87.5-89.5 91.5 94 99
How To Measure Your Bust

With your arms relaxed at your sides, measure around the fullest part of your chest.

How To Measure Your Waist

Measure around the narrowest part of your natural waist, generally around the belly button. To ensure a comfortable fit, keep one finger between the measuring tape and your body.

Розпродано
На данний момент відгуків немає
У обране0
Порівняти0
Додати до списку бажань
Опис

Серветки махрові Merzuka 40 * 60 6 штук, від відомого турецького виробника виготовлені на новітньому обладнанні під пильним контролем. До складу виробу входить 100% натуральна бавовна вищого сорту. Тканина виконання - двостороння петельчатого махра високої щільності. У комплект входять однотонні вироби білого, бежевого і коричневого кольорів. Текстиль прикрашений красивою вишивкою у вигляді різноманітних чашок з ароматною кавою. Поставляється в подарунковій коробці з картону з логотипом фірми.

Маленькі рушники є універсальними помічниками господинь на кухні і в їдальні. Махрові вироби користуються величезною любовю споживачів, це обумовлено чудовими властивостями цієї дивовижної тканини. Махра - це ворсиста тканина, яка складається з численних петельок, витягнутих з слабо натягнутої нитки основи. Склад виробу повністю натуральний і екологічно чистий. Поверхня не викликає алергії і подразнень на шкірі. Мякі і ніжні серветки подарують масу приємних тактильних відчуттів під час використання.

Пухка структура тканини прекрасно пропускає повітря і володіє високою гігроскопічністю, що особливо важливо для виробу, який постійно контактує з вологою. Текстиль швидко сохне в природних умовах, це виключає розвиток патогенних мікроорганізмів, і як наслідок, поява неприємного затхлого запаху. Ніжна поверхня швидко приведе до ладу столовий посуд, серветками можна витерти овочі і фрукти. Виріб підійде в якості полотенчика для рук, його зручно брати з собою в дорогу і на прогулянку. Гарний зовнішній вигляд дозволяє використовувати для сервірування святкового столу.

Текстиль характеризується високою зносостійкістю і міцністю. Махрова поверхню здатна витримати до 300 прань без шкоди для свого зовнішнього вигляду і корисних властивостей. Виріб стійкий до високих температур і механічної дії. Сушити махрові серветки слід в распрямления вигляді при природних умовах. Слід уникати прямих джерел тепла, гарячі поверхні можуть примяти численні петельки, і поверхню виробу стане не такою мякою.

Купити чудовий набір можна в нашому інтернет магазині, як оптом, так і в роздріб. Кухонних серветок не буває багато, це той текстиль, який завжди стане в нагоді під рукою. Красиво укомплектований набір послужить чудовим подарунком для господинь з будь-якого приводу і нагоди.

Деталі товару
20792

Характеристики

категорія товару
Кухонні рушники
Тканина
махрова двостороння
склад тканини
бавовна - 100%
Упаковка
подарункова від виробника
Країна виробник
Туреччина
Відгуки

Натисніть тут, щоб залишити відгук

6 інших товарів в цій категорії:
kuhonniy-nabor-ozinci-kinchen-set-5-predmetov
rating 0 відгуків
Розпродано
0,00 грн
Пропонуємо вам чудовий фартух і кухонний набір Ozinci Kinchen Set турецького виробництва і високої якості, для Вашого натхнення і гарного настрою. Приємні відтінки і мяка тканина високої щільності легко переносять...
skatert-arya-lamesa-krem-beyaz-160-220
rating 0 відгуків
Розпродано
0,00 грн
Красива скатертина на стіл Arya Lamesa Krem-Beyaz допоможе Вам створити святковий настрій і прикрасити інтерєр Вашої кухні витонченим аксесуаром. Мяка жакардова тканина прикрашена красивим малюнком який підкреслює...
salfetki-sermina-destdore-mahrovie-3-shtuki
rating 0 відгуків
Розпродано
0,00 грн
Махрові серветки Sermina Destdore махрові 3 штуки від турецького виробника стануть відмінним придбанням для будь-якої господині. Приємна махра і натуральна бавовна високої якості допоможуть прибрати будь-яку вологу...
Нещодавно переглянуто

Параметри

Меню

Створіть обліковий запис для збереження обраних товарів.

Увійти

Створіть обліковий запис для користування списками бажань.

Увійти