Артикул:
19646

Серветки Cestepe махрові 30 * 50 6 штук

Купуючи цей товар, ви можете зібрати до 21 бали. Ваш кошик буде загальним 21 бали який можна перетворити на ваучер на 21,00 грн.

420,00 грн
Сітка розмірів
Women's clothing size
SizeXSSML
Euro 32/34 36 38 40
USA 0/2 4 6 8
Bust(in) 31-32 33 34 36
Bust(cm) 80.5-82.5 84.5 87 92
Waist(in) 24-25 26 27 29
Waist(cm) 62.5-64.5 66.5 69 74
Hips(in) 34-35 36 37 39
Hips(cm) 87.5-89.5 91.5 94 99
How To Measure Your Bust

With your arms relaxed at your sides, measure around the fullest part of your chest.

How To Measure Your Waist

Measure around the narrowest part of your natural waist, generally around the belly button. To ensure a comfortable fit, keep one finger between the measuring tape and your body.

Розмір, см
Вибір за номером
  • 1
  • 2
На данний момент відгуків немає
У обране0
Порівняти0
Додати до списку бажань
Опис

Серветки Cestepe махрові 30 * 50 (6 штук) виготовлені з 100% натуральної бавовни, тканина виконання - двостороння петельчатого махра. Ведучий турецька виробник, даного вироби, завоював любов і довіру споживачів бездоганною якістю своєї продукції. Набір комплектується в фірмову подарункову упаковку від виробника. В асортименті набори різних забарвлень і текстур, серед них і жакардові вироби, які виглядають особливо елегантно. Борти виконані двох видів: вибитий малюнок вензелів, які звиваються навколо, нагадуючи сонце, а також вишиті контрастні нитки, в основі чорний, в кілька рядів. Такі серветки, безсумнівно, впишуться в будь-який інтерєр. Красиві і охайні, вони стануть прикрасою будинку і допоможуть створити атмосферу тепла і юта.

Пропонований текстиль стане незамінним помічником на кухні і їдальні. Зробить побут максимально комфортним і зручним. Серветки виготовлені за останніми технологіями, з дотриманням високих європейських стандартів якості та безпеки. Натуральна поверхню, без сторонніх домішок і добавок, є екологічно чистою та безпечною, гіпоалергенної, а значить не викликає роздратування і висипання на шкірі.

пористих поверхнях отримують шляхом витягування петельок з слабо натягнутої нитки основи. Завдяки своїм складом і структурі, тканина набуває унікальні чудові якості. Мяке і ніжне дуже приємно на дотик, воно відрізняється високою гігроскопічністю і повітропроникністю. Численні петельки миттєво абсорбують на себе різного роду вологу і осушують поверхні. Завдяки пухкої структурі, тканина вільно пропускає повітря і швидко сохне. Це перешкоджає появі неприємного запаху і розмноженню патогенних мікроорганізмів.

Елітний текстиль відрізняється своєю універсальністю і практичністю. Його можна використовувати на кухні і для сервіровки святкового столу. Такий виріб завжди зручно мати під рукою вдома, на вулиці, в дорозі і на роботі. Завдяки компактним розмірам, воно не займе багато місця. Серветками зручно витирати руки, посуд, фрукти і овочі, можна використовувати в якості прихватки для гарячого, якщо той не виявилося під рукою.

Текстиль простий в побуті, чудово переносить часті прання і високі температури. Сушити виріб слід в природних умовах. Гладити не потрібно, праска може примяти петельки і серветки втратять свою мякість. Тканина відрізняється високою зносостійкістю і міцністю. Виріб прослужить довгий час, зберігши свою форму і привабливий зовнішній вигляд.

Такий неймовірний набір, з шести предметів, можна купити оптом і в роздріб, в нашому інтернет магазині. Це потрібне і корисне придбання в свій будинок, а також хороший подарунок для родичів і друзів. Такий текстиль завжди актуальний і затребуваний.

Деталі товару
19646

Характеристики

категорія товару
Кухонні рушники
Тканина
махрова двостороння
склад тканини
бавовна - 100%
Упаковка
подарункова від виробника
Країна виробник
Туреччина
Відгуки

Натисніть тут, щоб залишити відгук

6 інших товарів в цій категорії:
salfetki-nilens-40-60-2-shtuki
rating 0 відгуків
Розпродано
0,00 грн
Серветки Nilens 40 * 60 2 штуки від відомого турецького виробника допоможуть творити і створювати шедеври на Вашій кухні. Виконані з щільного бавовняної тканини високої якості і прикрашені оригінальною тематичної...
skatert-Cicek-Elfin-160-220
rating 0 відгуків
1 947,00 грн
Пропонуємо вам чудову скатертину Cicek Elfin від відомого турецького виробника. Виконана з мякого жаккарда і доповнена мереживним кантом, ця скатертина безсумнівно подарує Вам гарний настрій і стане приємним...
skatert-KAYAOGLU-Samanyolu
rating 0 відгуків
Розпродано
0,00 грн
Білосніжна скатертина Kayaoglu Samanyolu стане чудовою прикрасою Вашого святкового столу і причиною гарного настрою для Вас і Ваших гостей. Мяка тканина, прикрашена красивою вишивкою, має високу щільність і легко...
skatert-KAYAOGLU-Olive
Встигни купити за знижкою
rating 0 відгуків
1 207,00 грн 1 420,00 грн
Скатертина Kayaoglu Olive зроблена відомим турецьким виробником з тканини високої якості на основі поліестеру, що робить її міцною і легкою, а оригінальний малюнок оливковою гілками, вишитий по краях, робить її...

Параметри

Меню

Створіть обліковий запис для збереження обраних товарів.

Увійти

Створіть обліковий запис для користування списками бажань.

Увійти