Артикул:
19619

Салфетки Tivolyo Головна ПОСЛУГА КУХНЯ

Купуючи цей товар, ви можете зібрати до 41 бали. Ваш кошик буде загальним 41 бали який можна перетворити на ваучер на 41,00 грн.

832,00 грн
Сітка розмірів
Women's clothing size
SizeXSSML
Euro 32/34 36 38 40
USA 0/2 4 6 8
Bust(in) 31-32 33 34 36
Bust(cm) 80.5-82.5 84.5 87 92
Waist(in) 24-25 26 27 29
Waist(cm) 62.5-64.5 66.5 69 74
Hips(in) 34-35 36 37 39
Hips(cm) 87.5-89.5 91.5 94 99
How To Measure Your Bust

With your arms relaxed at your sides, measure around the fullest part of your chest.

How To Measure Your Waist

Measure around the narrowest part of your natural waist, generally around the belly button. To ensure a comfortable fit, keep one finger between the measuring tape and your body.

Розмір, см
На данний момент відгуків немає
У обране0
Порівняти0
Додати до списку бажань
Опис

Набір з трьох серветок.

Розмір - 40 х 60

Набір кухонних серветок Tivolyo Home KITCHEN SERVICE від турецького виробника, який спеціалізується на виготовленні елітного домашнього текстилю. Вироби складаються з 100% високоякісної Егейського бавовни. Поверхня має вафельну фактуру. Білосніжна серветка прикрашена обємної вишивкою у вигляді кухонного начиння. Класичний і, в той же час, веселий дизайн рушників прикрасить будь-який інтерєр кухні і їдальні. Комплектується в красиву подарункову упаковку з фірмовим логотипом.

Пропонований текстиль займає почесне місце на кожній кухні і допомагає господаркам створювати ідеальний побут. Продукція відповідає високим критеріям європейської якості і безпеки. Мяка і ніжна поверхня володіє чудовими експлуатаційними якостями. Виріб не викликає алергії і подразнень на шкірі.

Вафельні серветки характеризуються своєю універсальністю і практичністю. Вони знаходять широке застосування на кухні. Гарний зовнішній вигляд дозволяє використовувати текстиль для сервіровки святкового столу. Матеріал має високу гігроскопічність і здатний вбирати велику кількість будь-яких рідин. Виріб прекрасно осушить шкіру рук або кухонну поверхню, серветками можна витерти овочі і фрукти, швидко привести столовий посуд в ідеальний стан.

Мяка поверхня не залишає розлучень і подряпин. Компактне Рушничок зручно взяти з собою, на роботу, в поїздку або на прогулянку. Пориста структура прекрасно пропускає повітря, завдяки чому виріб швидко висихає, це запобігає появі неприємного затхлого запаху і розмноження шкідливих мікроорганізмів, цвілі і грибків.

Текстиль простий в побуті і легко переносить часті машинні прання і високі температури. Виріб швидко сохне в природних умовах, не боїться впливу ультрафіолетових променів і механічного впливу. Поверхня збереже свою форму і зовнішній вигляд, навіть через 300 циклів машиною прання.

Купити чудовий текстиль для кухні можна в нашому інтернет магазині, як оптом, так і в роздріб. Ціни приємно здивують своєю демократичністю. Роблячи покупки для себе, подбайте про своїх близьких і друзів, адже це прекрасний варіант подарунка для господинь з будь-якого приводу і нагоди. Високоякісний набір серветок знадобиться в кожному будинку і буде активно використовуватися, нагадуючи про чудовому смаку і турботі свого дарувальника.

Деталі товару
19619

Характеристики

категорія товару
Кухонні рушники
склад тканини
бавовна - 100%
Малюнок
вишивка
Упаковка
подарункова від виробника
Країна виробник
Туреччина
Відгуки

Натисніть тут, щоб залишити відгук

6 інших товарів в цій категорії:
Скатерть  KAYAOGLU  Dantella Altin
Встигни купити за знижкою
rating 0 відгуків
1 482,40 грн 1 744,00 грн
Красива скатертина завжди буде до місця на будь-яке свято. І ми раді запропонувати вашій увазі якісну турецьку скатертину від відомого виробника, зроблену з жакардовий тканини і прикрашену золотою вишивкою, а...
салфетки Destdore вафельные 3 штуки
rating 0 відгуків
Розпродано
0,00 грн
Пропонуємо Вам мякі бавовняні серветки, зроблені з вафельної тканини турецьким виробником. Кожна серветка в упаковці прикрашена красивою вишивкою на тему кухні і їжі. Такими серветками Вам завжди буде зручно...
salfetki-berra-dray-30-50-12-shtuk
rating 0 відгуків
433,00 грн
Різнокольорові махрові серветки Berra dray 30 * 50 ідеальне рішення для великої компанії. Такі серветки підійдуть як для дитячого садка, так і для приватного використання. Зроблені турецьким виробником з бавовняної...
Набір кухонних рушників
rating 0 відгуків
217,00 грн
Відмінний набір рушників для Вашої кухні від турецького виробника. Рушники виконані з бавовни відмінної якості, що дозволить Вам без особливих зусиль прати їх у пральній машинці. Такі рушники допоможуть Вам створити...

Параметри

Меню

Створіть обліковий запис для збереження обраних товарів.

Увійти

Створіть обліковий запис для користування списками бажань.

Увійти