Артикул:
19534

Серветки Vianna вафельні 45 * 65 2 штуки

Купуючи цей товар, ви можете зібрати до 8 бали. Ваш кошик буде загальним 8 бали який можна перетворити на ваучер на 8,00 грн.

169,00 грн
Сітка розмірів
Women's clothing size
SizeXSSML
Euro 32/34 36 38 40
USA 0/2 4 6 8
Bust(in) 31-32 33 34 36
Bust(cm) 80.5-82.5 84.5 87 92
Waist(in) 24-25 26 27 29
Waist(cm) 62.5-64.5 66.5 69 74
Hips(in) 34-35 36 37 39
Hips(cm) 87.5-89.5 91.5 94 99
How To Measure Your Bust

With your arms relaxed at your sides, measure around the fullest part of your chest.

How To Measure Your Waist

Measure around the narrowest part of your natural waist, generally around the belly button. To ensure a comfortable fit, keep one finger between the measuring tape and your body.

Розмір, см
Вибір за номером
  • 1
  • 2
  • 3
На данний момент відгуків немає
У обране0
Порівняти0
Додати до списку бажань
Опис

Набір вафельних серветок Vianna 45 * 65 (2 штуки), складається з натурального 100%, бавовняного волокна, без сторонніх домішок і добавок. Провідна турецька торгова марка стежить за виконанням всіх високих європейських стандартів якості та безпеки. Комплектуються в красиву подарункову упаковку від виробника. Продукція має приємну колірну гаму в бежево-коричневих тонах. Яскравою композицією є високоякісна вишивка на тему випічки і хлібобулочних виробів. Безперечно підійдуть для будь-якого інтерєру кухні і їдальні. Завжди охайні і акуратні вироби, привнесуть атмосферу тепла і домашнього затишку.

Серед іншого домашнього текстилю, кухонні серветки мають широке поширення. Вони є невідємним елементом на кожній кухні і їдальні. Великою популярністю користуються бавовняні вироби, вони полюбилися господинями по всьому світу. Перш за все, це обумовлено чудовими якостями використовуваного матеріалу. Текстура тканини зовні дуже нагадує знамените кондитерський виріб «вафлю», від цієї схожості тканину і отримала свою назву - вафельна.

Натуральна екологічно чиста поверхня не викликає алергії і подразнень на шкірі, особливо це актуально в будинку, де є діти. Текстиль має високий ступінь гігроскопічності і повітропроникності. Виріб здатне швидко поглинати різні рідини, від води до соняшникової олії. Це одна з найважливіших характеристик, адже на кухні ми постійно контактуємо з рідинами. Виріб швидко сохне в природних умовах, що запобігає розмноженню патогенних мікроорганізмів і появи неприємного, затхлого запаху.

Вафельні серветки відрізняються своєю універсальністю. Текстиль можна використовувати для сервірування столу, він має привабливий зовнішній вигляд, а за рахунок мякій поверхні, ним дуже приємно витирати руки. Також можна осушувати фрукти і овочі, посуд і кухонні меблі. Серветки допоможуть швидко привести в ідеальний стан столові прилади. Виріб не залишає розлучень і ворсинок, делікатно очищає не пошкоджуючи поверхню. Завдяки компактним розмірам, серветки зручно брати з собою на прогулянку або в дорогу, стати в нагоді під рукою такий виріб і на роботі.

Текстиль простий у використанні і догляді. Чудово переносить часті машинні прання при високих температурах, це дуже важливо для підтримки чистоти і гігієнічності. Міцна і довговічна тканина, збереже свій первинний зовнішній вигляд, яскравий колір і форму, навіть після тривалої, активної експлуатації.

Придбати неперевершений комплект для себе і близьких, можна в нашому інтернет магазині , гуртом і в роздріб. Це вигідна і корисна покупка в свій будинок. Серветки так само послужать чудовим подарунком для господинь, це завжди актуальний і затребуваний текстиль.

Деталі товару
19534

Характеристики

категорія товару
Кухонні рушники
Тканина
бавовняна тканина
склад тканини
бавовна - 100%
Упаковка
подарункова від виробника
Країна виробник
Туреччина
Відгуки

Натисніть тут, щоб залишити відгук

6 інших товарів в цій категорії:
salfetki-Minel-3-stuki-30-50-v-korobke
rating 0 відгуків
Розпродано
0,00 грн
Чудові серветки Minel 30х50 від турецького виробника виконані з мякої двосторонньої махри на основі бавовняного волокна, добре вбирають вологу і стануть чудовою прикрасою будь-якої кухні. Також серветки прикрашені...
skatert-verolli-usd-02-gobelen
rating 0 відгуків
1 186,00 грн
Скатертина Verolli USD-02 має приємний колір і цікавий малюнок. Зображення валюти і доларових знаків приємно здивує Ваших гостей. Скатертина виконана з гобеленової тканини, має мяку текстуру і високу щільність, яка...
скатерть Verolli Mirac ED- 141
rating 0 відгуків
Розпродано
0,00 грн
Купити шикарну скатертину Verolli Mirac - оновити інтерєр Вашої кімнати і прикрасить пишне торжество. Скатертина розшита червоними каменями і прикрашена вишивкою, що виглядає красиво і непосредственно.Такая...
komplekt-stolovogo-belija-dv-t-1011-5-predmetov
rating 0 відгуків
1 404,00 грн
Пропонуємо Вам гарний і оригінальний комплект столового білизни DV-T-1011, 5 предметів , виробництва Туреччина. Цей комплект стане чудовою прикрасою для Вашого будинку і для затишного кафе. Жакардова тканина...

Параметри

Меню

Створіть обліковий запис для збереження обраних товарів.

Увійти

Створіть обліковий запис для користування списками бажань.

Увійти