Артикул:
19530

Серветки Vianna махрові 30 * 50 2 штуки

Немає балів за цей продукт.

Нет в наличии
Сітка розмірів
Women's clothing size
SizeXSSML
Euro 32/34 36 38 40
USA 0/2 4 6 8
Bust(in) 31-32 33 34 36
Bust(cm) 80.5-82.5 84.5 87 92
Waist(in) 24-25 26 27 29
Waist(cm) 62.5-64.5 66.5 69 74
Hips(in) 34-35 36 37 39
Hips(cm) 87.5-89.5 91.5 94 99
How To Measure Your Bust

With your arms relaxed at your sides, measure around the fullest part of your chest.

How To Measure Your Waist

Measure around the narrowest part of your natural waist, generally around the belly button. To ensure a comfortable fit, keep one finger between the measuring tape and your body.

Розпродано
На данний момент відгуків немає
У обране0
Порівняти0
Додати до списку бажань
Опис

Набір з двох махрових серветок Vianna 30 * 50, від відомої турецької торгової марки, яка зарекомендувала себе як надійний виробник високоякісного текстилю для дому. До складу виробу входить 100% натуральна бавовна, тканина виконання - двостороння петельчатого махра. Комплектуються в красиву, подарункову упаковку від виробника. Серветки прикрашені якісної вишивкою на кухонну тематику, прекрасно впишуться в будь-який інтерєр кухні або їдальні. Завжди будуть виглядати охайно і красиво, створюючи атмосферу тепла і домашнього затишку.

Махра це ворсиста, натуральна тканина, яку отримують шляхом витягування петельок з ниток слабо натягнутою основи. Завдяки своїй текстурі, серветки отримують ряд чудових якостей, які роблять їх незамінним атрибутом в кожному будинку.

Серветки мають високий ступінь гігроскопічності, численні петельки абсорбують на себе рідину і моментально осушують поверхню. Добре вбираю не тільки воду, але і масло, сік і інші рідини. Пухка структура робить тканину воздухопроницаемой, завдяки чому, серветки досить швидко сохнуть, це перешкоджає появі неприємного затхлого запаху і розмноженню шкідливих мікроорганізмів.

Виріб прекрасно справляється зі своїм основним завданням, а саме очищення поверхонь на кухні, в їдальні і в ванній кімнаті. Серветками приємно витирати руки, поверхня дуже мяка і пухнаста. Натуральний, екологічно чистий склад, не викликає алергії і подразнень на шкірі. Це просто незамінна річ в будинку, де є діти, ніжна поверхня обовязково сподобатися малюкові. Текстиль не залишає подряпин і не зашкодить навіть саму тендітну поверхню. Компактні розміри дозволяють використовувати виріб в не вдома, вони не займуть багато місця в сумці. Зручно взяти з собою на прогулянку, в дорогу, стати в нагоді під рукою і на роботі.

Виріб просто в експлуатації і догляді. Добре переносить часті машинні прання, зберігаючи при цьому яскравий колір і первісну форму. Стійко до сонячного світла і механічних пошкоджень, не вимагають прасування.

Купуючи текстиль для себе, згадайте і про близьких і друзів. Це хороший подарунок для господинь, з будь-якого приводу і нагоди. Купити пропоноване виріб можна в нашому інтернет магазині, оптом і в роздріб. Текстиль обовязково стати в нагоді в кожному будинку, і буде з задоволенням використовуватися і приносити радість своєму власникові.

Деталі товару
19530

Характеристики

категорія товару
Кухонні рушники
Тканина
махрова двостороння
склад тканини
бавовна - 100%
Малюнок
вишивка
Упаковка
подарункова від виробника
Країна виробник
Туреччина
Відгуки

Натисніть тут, щоб залишити відгук

6 інших товарів в цій категорії:
salfetki-hobby-meyve-30-50-3-shtuki-v-upakovke
rating 0 відгуків
Розпродано
0,00 грн
Махрові серветки Hobby Meyve від відомого турецького виробника текстильної продукції для дому, стануть найкращим придбанням для Вас і Ваших близьких. Мяка бавовняна тканина легко вбере в себе пролиту воду або сік,...
salfetki-destdore-50-50-2-shtuki
rating 0 відгуків
Розпродано
0,00 грн
Серветки Destdore 50 * 50 2 штуки виконані з якісної махорки високої щільності відомим виробником, щоб у Вас завжди під рукою була помічниця, якою завжди можна прихопити гарячу сковорідку. Також серветки мають...
скатертина Emir
rating 0 відгуків
809,00 грн
Пропонуємо Вам цікаву і оригінально прикрашену скатертину Emir від турецького виробника. Виконана з мякою гобеленової тканини, вона має високу щільність, що дозволить Вам прикрасити будь-який святковий стіл....
Нещодавно переглянуто

Параметри

Меню

Створіть обліковий запис для збереження обраних товарів.

Увійти

Створіть обліковий запис для користування списками бажань.

Увійти