Артикул:
19421

Серветки круглі Fushia вафельні 12 штук

Ціна вказана за упаковку з 12 штук

Купуючи цей товар, ви можете зібрати до 44 бали. Ваш кошик буде загальним 44 бали який можна перетворити на ваучер на 44,00 грн.

880,00 грн
Сітка розмірів
Women's clothing size
SizeXSSML
Euro 32/34 36 38 40
USA 0/2 4 6 8
Bust(in) 31-32 33 34 36
Bust(cm) 80.5-82.5 84.5 87 92
Waist(in) 24-25 26 27 29
Waist(cm) 62.5-64.5 66.5 69 74
Hips(in) 34-35 36 37 39
Hips(cm) 87.5-89.5 91.5 94 99
How To Measure Your Bust

With your arms relaxed at your sides, measure around the fullest part of your chest.

How To Measure Your Waist

Measure around the narrowest part of your natural waist, generally around the belly button. To ensure a comfortable fit, keep one finger between the measuring tape and your body.

Розмір, см
На данний момент відгуків немає
У обране0
Порівняти0
Додати до списку бажань
Опис

Круглі, вафельні серветки Fushia для кухні, виготовлені з 100% натурального, бавовняного волокна. Від провідного турецького виробника, який подбав про високу якість і яскравому дизайні вироби.

Кухонні серветки знаходять широке застосування на кожній кухні, ними витирають руки, посуд і робочу поверхню. Виріб для кухні повинно бути не тільки красивим, але і практичним у використанні, добре вбирати вологу, бути приємним на дотик, стійким до забруднень і частим прання. Всім цим вимогам відповідають представлені серветки.

Використовуваний матеріал складається з натурального бавовняного полотна, має особливу картату структуру, що нагадує кондитерську вафлю, завдяки цьому, поверхня і отримала свою назву - вафельная. Такий текстиль має ряд корисних якостей і є незамінним помічником на кухні. Крім цього, серветку завжди зручно взяти з собою на пікнік або в дорогу, стати в нагоді вона і на роботі.

Перш за все вафельні серветки мають здатність вбирати велику кількість вологи, рельєфна поверхня поглинає не тільки воду, але і масло, фарбу і інші рідини. Показник гігроскопічності в кілька разів вище ніж у інших бавовняних тканин. Добре пропускає повітря і швидко сохне, що запобігає появі затхлого запаху.

За текстилем легко доглядати, він добре переносить машинні прання при високих температурах. Зберігаючи при цьому свою форму і яскравий колір. Гладити виріб не потрібно, це значно полегшує роботу по дому. Також має високу зносостійкість і міцністю.

Текстиль має мяку і ніжну поверхню, їм сміливо можна витирати скляні і лаковані поверхні, не боячись залишити подряпини і розлучення. Крім усього іншого, натуральні матеріали не викликають алергічних реакцій і є екологічно чистими і безпечними.

Колекція представлена серветками незвичайної круглої форми, з високоякісної вишивкою на кухонну тематику. В асортименті найширший вибір кольорів відтінків. Яскравий текстиль добре впишеться в будь-який інтерєр, підніме настрій і створить атмосферу домашнього затишку.

Купити пропоновану продукцію для себе або в подарунок, можна в нашому інтернет магазині, оптом і в роздріб. Кухонний текстиль, стане хорошим і потрібним подарунком для всіх жінок. Його можна подарувати з приводу і нагоди, або просто піднести в знак подяки.

Деталі товару
19421

Характеристики

категорія товару
Кухонні рушники
Тканина
бавовняна тканина
склад тканини
бавовна - 100%
Малюнок
вишивка
Упаковка
пакет поліетиленовий
Країна виробник
Туреччина
Відгуки

Натисніть тут, щоб залишити відгук

6 інших товарів в цій категорії:
skatert-VEROLLI-VIP-DARK-BASKILI-gobelen
rating 0 відгуків
1 611,00 грн
Скатертина Verolli VIP Dark Baskili з красивими серветками в кількості восьми штук і доріжкою, безсумнівно кращий комплект для Вашого святкового столу. Гобеленова тканину легко лягає на будь-яку поверхню, а...
передник Tirotex лен
rating 0 відгуків
Розпродано
0,00 грн
Ще один цікавий варіант фартуха для любителів домашньої консервації і чарівництва кухонного світу. Кухонний фартух зроблений на відомій молдавської фабриці з кращої лляної тканини. Його легко чистити, можна часто...
Нещодавно переглянуто

Параметри

Меню

Створіть обліковий запис для збереження обраних товарів.

Увійти

Створіть обліковий запис для користування списками бажань.

Увійти